Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iste boyle


unity100

Öne çıkan mesajlar

dun gece anchorhead dolaylarinda bi iki misyon yapiyorum newbi newbi. aha hot diyemeden bi baktim bi imperial peyda oldu daliyo. essek gibi guclu. indirdi. e haydi dedik. sonra baska bir mission baska bir tarafta yine, bu sefer im sory this is my job dedi. e iyi madem. e sonra bir daha baska bir yerde. haydaaaa. anlasilan eleman cevrede dolasip newbi avliyo. e dedik bu kadari da fazla oluyo ama. gittim bir anirdim anchorhedde boyle boyle abiler bizi kesiyolar newbileri didekliyolar diye, wp ver dediler, e yeniyiz ya almamisiz wp. gidim alim dedim, ciktim biraz kostum yine geldi. ne kactim ne seettim, aldim wp mi, telledim soran elemana, kostum sehirde de bagirdim. millet bi holleey diyip cikti disari, herif 12 tane gozu donmus ayiyi gorunce topuklamis kacmis tabii. tell attim adama :

"now hows that being chased by 12 guys ? now this is their job"[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh biz Anchorhead yakınında bir kaç imperial bekliyorduk,dibimizde bir mission spawn oldu birden.Biraz difficulty yi arttıralım dedik :),adam 50m yaklaştı ve görmesiyle nasıl kaçtı,çok komikti,adam newbie diye öldürmedik gerçi :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Contact: [email protected]
Web: www.darklegion.gen.tr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 27 August 2003 14:49 tarihinde demiş ki:
Heheh biz Anchorhead yakınında bir kaç imperial bekliyorduk,dibimizde bir mission spawn oldu birden.Biraz difficulty yi arttıralım dedik :),adam 50m yaklaştı ve görmesiyle nasıl kaçtı,çok komikti,adam newbie diye öldürmedik gerçi :).



hahahaha onu bende anchorhead civarinda bi rebele yapmistim catismadan hemen sonra covert covert takiliyorum civarda baktim bi misyon kafama spawn oldu.. geldi rebel kardes ates ediyo moblara, banada TEF'i var.. heal heaal diye bagirmaya baslayinca cifff bodyshot, cok sinirlenmisti haha[hline]you don't like my shit. so sue me.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...