paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, öpme sırnaşık şey seni :) kuş gribi bulaştıracaksın. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, aplam öldü :( dop oynecek var mı davuğumun kafasıyla. meşin gibi şerefsizim. saygılar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 para şu forumda sen olmasan eksikliğini hissederim yemin ederim, eline koluna sağlık. Bu arada fotoya hasta oldum bizim evden temiz gözüküyor =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, bu "selam," "saygılar." olayını scripte mi bağladınız be saygılar.[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, bide ben resimde tavuk göremedim. :) saygılar.[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ölmek istemiyorum ya :( Daha NWN2 çıkacak fln :([signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. >>>>Mix NWN Serveri Açılmasi İçin Ankete Katılın!<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, "selam, saygılar." öbeği paramecium tarafından amerikan patent enstitüsü'ne 2.6 milyon $ verilerek trade mark haline getirilmiştir. ben kullanıyorum diye geçende lan party'de ruhsatlı silahıyla tehdit etti beni, ben de mecburen yıılık telif hakkı olarak 300.000 USD verdim, çok çakal. saygılar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tuh bilseydik Banvit'e seker pilice aciktan satis verirdik be borsada.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, telif hakkı cezası yüksek değilmiş. ödeyebilirim. saygılar.[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Valeron, 05 Ocak 2006 11:00 tarihinde demiş ki: ya aklıma bişey geliyo ama olabilirmi bilmiyorum bu çeşitli güçlerin başka güçlerin ekonomisini ve sanayisini güçlendirmek için ortaya çıkarttığı bir virüs olabilir mi ? valla arkadaşım "olamaz" diyemiyorum... olur mu olur[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şaka maka avrupalılar milyon dolarlar harcamışlar anti-virüs ilacı için almanyada fln her 10 kişiden birine aşı varmış dahada üretiliyomuş demekki gerçektende tırsıyolar biz türkler yiyoruz bişey olmaz diye.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 türk'e bir şey olmaz gerçekten.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, silp ben seninle oynarım, söz. o kümes hayvan geliminden önce hazırlanmış. hayvan varken içeriye kolay kolay yabancı sokmazlar. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya ben tavuk yemiştim bu yakın zamanda nasıl olsa bişey çıkmıyo diye bişey olur mu ya=(??[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... edit=yazım hatası [Bu mesaj arina tarafından 05 Ocak 2006 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, nereden aldığını bilmediğim yerlerden hazır yemem şahsen. onun harici evde her türlü ambajalı tavuk ve davuk yerim ama. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tavuk yemicez bi süre puff[signature][hline] Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İyki kuş diilim ha!, onu bunu bilmem de ben bunları dış ülkelerin (özellikle ABD) yaptığını düşünüyorum. Neden mi? yaklaşık 2 ay önceki kuş gribi vakasında ne kadar tavuk işletmesi batacaktı dimi?Zarar milyondolarlarla ölçülüyordu.Tavuk sektörünü mahvetti. bence bir oyun bu.Adam gibi düşünmek lazım...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben yerim şahsen çok korkuluyor şu kuş gribinden ya. Biz gidiyoruz banvit vs. gibi paket tavuklardan alıp yiyiyoruz ve ben severim tavuğu yanı :D korkmayın bu kadar.Onun yerine e hödüğü belirsiz tavuk almayın gidin Banvit vs. gibi güvenilir yerlerden alın.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: DarKRideR, 05 Ocak 2006 13:51 tarihinde demiş ki: ben yerim şahsen çok korkuluyor şu kuş gribinden ya. Biz gidiyoruz banvit vs. gibi paket tavuklardan alıp yiyiyoruz ve ben severim tavuğu yanı :D korkmayın bu kadar.Onun yerine e hödüğü belirsiz tavuk almayın gidin Banvit vs. gibi güvenilir yerlerden alın. banvitle anlaşmalısın galba?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, reklam alıyor :P gizli reklam. genelde işin içinde olduğum için en çok sorulan soru "hangi markayı alalım?" :))) amerika ile alakası yok. neden? çünkü eskiden beri var olan bir hastalık ama uzakdoğu ülkeleri ihracatları kesilir diye gizli tutmaya çalışınca bukadar kontrolsüz oldu. normalde de oluyordu ama herşey kontrol altındaydı. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yalnız parameciumun mesajlara dikkat ederseniz gayet ciddi başlamış,açıklamalar yapmış,sonra gittikçe ciddiyet dağılmaya başlamış :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [Bu mesaj shapshal tarafından 05 Ocak 2006 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ahah selam saygılar olayı bozmuş işi :p katılmaktayım şapşala ...[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 durum kötü. türk doktorları zatüre diyerek bastırmaya çalışıyorlar ama önlemleri alıyor gibi devlet. alınmassa durum çok kötü olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar