Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kimse varmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blackice dahil 6 arkadas AO ya basladik hala oynayan patiler varmi? Oyundaki nickim Afet[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
su an trial var 7 gunluk ama sonra para oduyorsun aylik 14.99$[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
hehe yok atlamiyorum can sikintisi sadece SoG 29 una kadar kapali Eve de training i bekliyorum 5 gun var daha bos bos oturmktansa arkadaslarla bisiler yapalim dedik =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
ben oyunu bıraktım ama eger devamlı oynıcaksanız geri dönerim yanlız imzalı kagıt isterüm birakmicaksınız hemen onun dışında her türlü bu 6 kişi ile beraber oyuna başlayanlara Tier1 armor setleri benden hediye :D

Rjkaard lvl 217/19 Keeper (Retired)[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Mesaj tarihi:
yalnis template yuzunden ve bir kac degisiklik icin karakterlerimi bastan actim isimleride degisti

Onast (Doctor)
Scelia (Shade)

Bu arada tahminimden cok turk varmis oyunda =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
isimlerini yaz bari bizde bilelim eger tanımadıgımız varsa yardımcı olalım eğer ihtiyaçları varsa :)

hatta sen biizzat onlara bu forum u onerebilirsin çünkü katılım yok denecek kadar az :P

Not: Bayram da geliom :D
Mesaj tarihi:
tanistiklarimin hepsi lvl 200 civari oldugu icin pek yardim isteyeceklerini sanmam =) ama patiye gelmelerini soyledim artik takip etmiyorlarmis patiyi ondan sanirim..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Selamlar :)

213 Enforcer charimla aktif olarak Atlentean-1 de oyundayım.Her türlü sorunuzu oyun içinden ya da burdan sorabilirsiniz.

Oyunda görüşmek Üzere[signature][hline]Feralkin Rdoan Everhate >>> Lvl 70 Beastlord On Antonius Bayle Server --Everquest--

Rdoan Everhate Lvl 200 ShadowLevel 13 Enforcer Atalantean-1 Server --Anarchy Online--
Mesaj tarihi:
valla Rdoan ve diger arkadaslar saolsun bana cok yardimci oluyorlar..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
RK1 e gel tabi =P

cidden cok iyi insanlar var[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
said:
kath, 02 Ocak 2006 01:37 tarihinde demiş ki:
ah ulan nası özledim orcus tchi ah

valla tchi dedigin varlık su anda kendını WoW a kaptırmıs gıtmekte üstüne bi de yok abi ben dönmicem AO ya çokk gimp im flan dio (adamın üstündekü zırh full Tier 3 a.k.a Chosen armor) istemio işte adam Kul tiras server ında bulabilirsin onu ben dediğim gibi bayram da açıyorum account umu yine buyur bekleriz :)[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Hatratom lvl 41 Druid WoW Kul Tiras server

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 02 Ocak 2006 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ewt yeni gelen arkadaşlar oyuna şevkimi tekrar getirdi.Guru we Kuzey gelince onlarla ilerlemek için ben de bi alt char actim çok eğleniyorum.Herkesi bekliyoruz.Soru sormak için bilgi almak için oyun içinde /tell Rdoan ya da /tell Slasher00 yeterli.Oyun dışı sorularınızı burdan sorabilirsiniz.[signature][hline]Feralkin Rdoan Everhate >>> Lvl 70 Beastlord On Antonius Bayle Server --Everquest--

Rdoan Everhate Lvl 200 ShadowLevel 13 Enforcer Atalantean-1 Server --Anarchy Online--
Mesaj tarihi:
said:
kath, 02 Ocak 2006 01:37 tarihinde demiş ki:
ah ulan nası özledim orcus tchi ah

Sen de az deilsin katharsis :) tam biz yeni başlamışken Bi Guild Wars'a sattın bizi :P[signature][hline]Feralkin Rdoan Everhate >>> Lvl 70 Beastlord On Antonius Bayle Server --Everquest--

Mesaj tarihi:
heee doğru söze ne denir yok power supply ı yanmış yenisini alınca geri dönücekmiş yemeyiz biz bunları hade ordan levazımcı :D (nerden duydun diye sorma benim haber alma istihbaratım geniş ;)

Not: onapolas vardı engie MA açtı flan diye duymustum dogrumudur?
kath gel sana guzel suprizlerim var :P
rdoan level atla abicim artık (Tier 2 run yapıcam dregojahla eger toplamadıysan hala haberim olsun + volkan/carnoric de gelirse hhab kastırırız daha once tankladım dragonları ama 5k diye gömçürüolar kalp krizi şeklinde geçio olmadı sen tanklarsın ben DD olurum :D
Guru 7 gunde lvl 160 ol team yapalım :D

Edit : volkan keeper ını twinklemeyı bırak ben küçükken benle maşşak geçmiştin gel buraya kacamazsın yıyecem :P

[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 02 Ocak 2006 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 02 Ocak 2006 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Guru senin charların scelia ve onast deilmi?

www.auno.com da cıkmıo da o yuzden =/[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server
  • Yeni Oluştur...