Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ahahaha pişkinlik denilen şey bu olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hahaha kimse 261 hakkında konuşmamış bile :D berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ana senaryoya dönene kadar izlemeye gerek yok bence, zanpaktou maymunlukları izleyeceğiz bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aynen. filler içinde yeni bi filler çıkartabiliyolar. gerek yok izlemeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yaklasik 2 aydir biraktim bende izlemeyi, siz ne zaman filler bitti diyeceksiniz o zaman donecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben de bırakalı ay oldu. Manga yeter. Filler bitince izlemeye devam eder miyim onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ana konuya dönememeleri yüzünden izledigim 260 bölümü heba edip bırakabilirim her an. özellikle bekledigim bi bankai var. ve ayrıca ortaya cıkmasını bekledigim waizardlar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dayanamayıp mangayı hafif okudum yüreğime su serpildi, yoksa bu gidişle izlemeyi bırakıcaz. aman yarrabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 wiki ye göre 06 Nisan daki bölüm adı "Evolution?! The Menace of the Final Sword Fiend", bu filler dan çıkıyoruz manasına mı geliyor acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bundan cikariz, baskasina gireriz, raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi o haftadan sonra sınavlarım başlıyo yeter artık yani arşivcilik mi yapalım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 AHAHAHHAHAHA mayurinin surati sadgfsagertg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://aktif.tr.msn.com/sinema/article.aspx?cp-documentid=152733851 Filmde filler olmasın bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Kesin filler olucak. Yapımcılar, abd li çocuklar bunu sever diye sağını solunu buruşturacak senaryonun ortaya cacık bişi çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Death Note'un amerikan versiyonun çekileceğini biliyordum da, Bleach aşırı saçma olur. Soul Society'nin tamamı feodal japonya üstüne kurulu, ne yapacaklar yani Western temalı mı yapcaklar.. yapmasınlar, adam gibi dönsünler hikayeye başka bişi istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Amerikan sinemasının tutup bir japon kültürünü hiç değiştirmeden çarpıtmadan aynı şekilde sinemaya aktaracağına inanmadığımdan bu film sadece gişe filmi olması için yapılacak bir film. Aynı dragonballdaki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 13 nisanda filler dan cikiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Arrancar Arc 13'ünde mi başlıyor yoksa son filler mi 13'ünde? Korkuyorum tek bölümlük komik aptal bölümlerden araya koyacaklar diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 266 "Ichigo VS Ulquiorra" April 13, 2010 267 "Connected Hearts! The Left Fist Prepared for Death!" April 20, 2010 268 "Hatred and Jealousy, Orihime's Dilemma" April 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hohoho, o zaman filler oncesi birkac ark bolumu seyredip konuyu hatirlamak lazim, sagolun haber icin ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gerek yok yeni bölümün yarısı özet olur gene ichi vs grimm de öyle olmuştu o değilde dayanamayıp mangadan okudum biraz süper şeyler olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rvoeVNMlD_U selam bleach cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Şu ana kadarki en sevdiğim opening parçası :) Filler artık bahsetmeye değmeyecek konular ve saçmalıklarla gidiyor. Şimdide 264 kyoka sugetsunun küçük zanpakutousunun iç dünyası ve reaksiyonları üzerine döüyor konu. İyice saçmaladılar. Çok şükür 1 hafta kaldı fillerin bitmesine. Batmıyor boş bölümler o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bence en kotulerden biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar