Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

244

haha eski animasyonlara kenpachiyi yapıştırmışlar.Bildiğin sarı getsuga tenshou atı lan adam.Neyse güzel oldu kenpachi.Bu arada renji iyi açıklıyor kenpachinin katana ortaya çıkarsa show biter diyor haha.Zaten sadece reiatsu ile nuke attı adam. Katana desen kesemiyor; bankai desen yaklaşamıyor bile :)go go kenchan.

Sosyal ağlarda paylaş

Gaap said:

Ya eger bir bleach bölümünde ister normal cannon ister filler olsun.

A) Kenpachi

B) Shirosaki varsa

C) Dede Tayço g.tunu kaldırıyorsa.

O bölüm süper oluyor.

A.

Yamamoto Genryuusai Ryuujin Jakka'yı çıkarınca piyasaya pek bi kısa sürüyo savaş olayı o zaman pek zevkli olmuyo tabi
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evet. ben biraz kurcaladım şimdi biryerlerde şunu buldum

said:
"If you see your allies losing, that's your chance. Don't step between them. Take the enemy down from behind. And if the enemy is so strong you can't even do that, then just watch your ally be killed. That's what it means to be Onmitsukidō." - Soifon

5 e ayrılıyorlarmış kendi içlerinde. düşmanı yenebilecek kadar güçlenme diye bir olay yokmuş. biraz daha kurcalarsam manga spoiler olur diye hissettim, durdum burda.

neyse fazla merak iyi değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

üçüncü muvi kötüymüş ki muvi standardı gözönüne alındığında bunu dedirtmesi.. iki tane çapulcu SEYREETEYİNİN KARŞILAŞTIĞI EN BÜYÜK KIRİZ OMİGOD!!!1u yarattı. olduuuuuuuuuuuu

kaptanların bankai açışlarını daha çok kareli animasyonla göstermek harici birşeye yarasaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...