Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ikkaku nun bleach movie 3 teki tayyyyçooooooooooooo diye bağırması geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 244 Wabisuke kırıldı, ben Kençan birkaç tane daha yer diye düşünüyordum gitti Byakuya'ya sardı... Tam toplanıyor filler derken yine dağıldı konu... pfff... Ayrıca Tengen ve yanındaki malak balık tadı verdi... Bi halta yaramıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Off yeter ben fillerıda izlemiyorum baydı bleachsizlik bitse şu fillerda Ichigo vs Ulq'i izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 244 haha eski animasyonlara kenpachiyi yapıştırmışlar.Bildiğin sarı getsuga tenshou atı lan adam.Neyse güzel oldu kenpachi.Bu arada renji iyi açıklıyor kenpachinin katana ortaya çıkarsa show biter diyor haha.Zaten sadece reiatsu ile nuke attı adam. Katana desen kesemiyor; bankai desen yaklaşamıyor bile :)go go kenchan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 244 Kenpachi bakındı ortalığa hangisnin daha güçlü olduğunu gördü we direk ona sardı klasik kenpachi bide sıradaki diyo bitiyom :D haa ilginçtir adam sıyırmış byakuyaya ne zamandan beri seninle sawaşmak istiyordum diyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 DEWIL MAY OR MAY NOT CRY. TBH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya eger bir bleach bölümünde ister normal cannon ister filler olsun. A) Kenpachi B) Shirosaki varsa C) Dede Tayço g.tunu kaldırıyorsa. O bölüm süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Gaap said: Ya eger bir bleach bölümünde ister normal cannon ister filler olsun. C) Dede Tayço g.tunu kaldırıyorsa. O bölüm süper oluyor.ahahahahahahah aynen adamın gtünü kaldırması yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 244 ZARAKİİİİİİİİİİ KENPAÇİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gaap said: Ya eger bir bleach bölümünde ister normal cannon ister filler olsun. A) Kenpachi B) Shirosaki varsa C) Dede Tayço g.tunu kaldırıyorsa. O bölüm süper oluyor. A. Yamamoto Genryuusai Ryuujin Jakka'yı çıkarınca piyasaya pek bi kısa sürüyo savaş olayı o zaman pek zevkli olmuyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben şeyi anlamıyorum bu takım 2 ye bağlı special forces ne işe yarıyor ? abi ne zaman bir düşmanı sarsalar düşman hö dese 16 tanesi ölüyor uçuyor sağa sola. tırt mı bu kadar bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ajan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hmm evet. ben biraz kurcaladım şimdi biryerlerde şunu buldum said: "If you see your allies losing, that's your chance. Don't step between them. Take the enemy down from behind. And if the enemy is so strong you can't even do that, then just watch your ally be killed. That's what it means to be Onmitsukidō." - Soifon 5 e ayrılıyorlarmış kendi içlerinde. düşmanı yenebilecek kadar güçlenme diye bir olay yokmuş. biraz daha kurcalarsam manga spoiler olur diye hissettim, durdum burda. neyse fazla merak iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bleachdeki polis birliği,narutodaki anbular hepsi tırt dernekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 anbu nun elemanlar genelde en sağlamlardan oluyor yalnız, bkz kakashi, yamato vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nick fury'nin shield ajanları da işe yaramıyor, nick fury gene her işe kendi yetişmek zorunda kalıyor heh. süperkahraman hikayelerinin trajik isimsiz kahramanları bunlar hep. 244 ranged nuke atan filler kenpaçi = facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kenpachi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu filler sakız oldu, çektikçe uzuyor bize yeni yıla kadar normal bölüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben çok sevdim bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 filleri izlemiyordum normaldede bi bakayım dedim.şu son OP inanılmaz kötü ya.şimdiye kadar beğenmediğim bleach OP i olmamıştı ama bu baya bi kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ULTRA MEGA SPOILER Hani raw izledim ama.. O en son neydi o öyle. genryuusai tayço vs ichigo olrusa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 üçüncü muvi kötüymüş ki muvi standardı gözönüne alındığında bunu dedirtmesi.. iki tane çapulcu SEYREETEYİNİN KARŞILAŞTIĞI EN BÜYÜK KIRİZ OMİGOD!!!1u yarattı. olduuuuuuuuuuuu kaptanların bankai açışlarını daha çok kareli animasyonla göstermek harici birşeye yarasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hala bitmedi mi filler ilk defa bleachi bıraktım bi fillerda nedense bunca zaman her fillerı izlemiştim burda dayanamadım artık fillerların bitmesini bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bölüm adlarına bakılırsa en az bir ay daha (250'ye kadar) devam edecek filler. en son geçen haftaki çok kötü değildi neyse ki daha ilginç karakterlerin katılması sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 246 sonunda ikiz kiliclar kaptanlariyla bulustu ve ichigo vs dedetayco kapiscak gibi duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar