Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

244

Wabisuke kırıldı, ben Kençan birkaç tane daha yer diye düşünüyordum gitti Byakuya'ya sardı... Tam toplanıyor filler derken yine dağıldı konu... pfff... Ayrıca Tengen ve yanındaki malak balık tadı verdi... Bi halta yaramıyorlar...

Mesaj tarihi:

244

haha eski animasyonlara kenpachiyi yapıştırmışlar.Bildiğin sarı getsuga tenshou atı lan adam.Neyse güzel oldu kenpachi.Bu arada renji iyi açıklıyor kenpachinin katana ortaya çıkarsa show biter diyor haha.Zaten sadece reiatsu ile nuke attı adam. Katana desen kesemiyor; bankai desen yaklaşamıyor bile :)go go kenchan.

Mesaj tarihi:

244

Kenpachi bakındı ortalığa hangisnin daha güçlü olduğunu gördü we direk ona sardı klasik kenpachi bide sıradaki diyo bitiyom :D haa ilginçtir adam sıyırmış byakuyaya ne zamandan beri seninle sawaşmak istiyordum diyo :P

Mesaj tarihi:
Ya eger bir bleach bölümünde ister normal cannon ister filler olsun.

A) Kenpachi

B) Shirosaki varsa

C) Dede Tayço g.tunu kaldırıyorsa.

O bölüm süper oluyor.
Mesaj tarihi:
Gaap said:

O bölüm süper oluyor.
ahahahahahahah aynen adamın gtünü kaldırması yetiyor
Mesaj tarihi:
Gaap said:

A) Kenpachi

B) Shirosaki varsa

O bölüm süper oluyor.

A.

Yamamoto Genryuusai Ryuujin Jakka'yı çıkarınca piyasaya pek bi kısa sürüyo savaş olayı o zaman pek zevkli olmuyo tabi
Mesaj tarihi:
ben şeyi anlamıyorum bu takım 2 ye bağlı special forces ne işe yarıyor ?

abi ne zaman bir düşmanı sarsalar düşman hö dese 16 tanesi ölüyor uçuyor sağa sola. tırt mı bu kadar bunlar ?
Mesaj tarihi:
hmm evet. ben biraz kurcaladım şimdi biryerlerde şunu buldum

said:
"If you see your allies losing, that's your chance. Don't step between them. Take the enemy down from behind. And if the enemy is so strong you can't even do that, then just watch your ally be killed. That's what it means to be Onmitsukidō." - Soifon

5 e ayrılıyorlarmış kendi içlerinde. düşmanı yenebilecek kadar güçlenme diye bir olay yokmuş. biraz daha kurcalarsam manga spoiler olur diye hissettim, durdum burda.

neyse fazla merak iyi değil :)
Mesaj tarihi:
nick fury'nin shield ajanları da işe yaramıyor, nick fury gene her işe kendi yetişmek zorunda kalıyor heh.

süperkahraman hikayelerinin trajik isimsiz kahramanları bunlar hep.

244

ranged nuke atan filler kenpaçi = facepalm

Mesaj tarihi:
filleri izlemiyordum normaldede bi bakayım dedim.şu son OP inanılmaz kötü ya.şimdiye kadar beğenmediğim bleach OP i olmamıştı ama bu baya bi kötü olmuş.
Mesaj tarihi:
üçüncü muvi kötüymüş ki muvi standardı gözönüne alındığında bunu dedirtmesi.. iki tane çapulcu SEYREETEYİNİN KARŞILAŞTIĞI EN BÜYÜK KIRİZ OMİGOD!!!1u yarattı. olduuuuuuuuuuuu

kaptanların bankai açışlarını daha çok kareli animasyonla göstermek harici birşeye yarasaymış.
Mesaj tarihi:
bölüm adlarına bakılırsa en az bir ay daha (250'ye kadar) devam edecek filler. en son geçen haftaki çok kötü değildi neyse ki daha ilginç karakterlerin katılması sebebiyle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...