Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Ağlayabilirim. Snunda Çarşamba sabahı Bleach ha rüya gibi :D Direct Downloadlar yakınd açılır indirirz güzel güzel. TOrrent sevmiyorum hala :D Cumalara kadar beklemiş insanız bugün öğleden sonra çıksada farketmz :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten bu bölüm çok güzeldi. Gene haftaya kadar bekleyecez pöff :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle sondaki Ishida ile geçen Mantle muhabbeti çok iyiydi bence :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
süper bir bölümdü mantle ve rukianın fırlatılış bölümüne çok güldüm bunun yanında pelerinsiz hero olmaz olayını birdaha yaşattılar bize :p[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 20 Ekim 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
Captain Kucihiki nin direk ambush yapmasını hiç beklemiyordum resmen çaresiz kaldı:)

hocam ambush yapmasında napsın :p adam zanpaktou ile neleri durdurdu :p Resmen havada ucuyo :p Ama iste kas gucu yetmiyo ucarak kacmayi akil edemedi :))))))[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben resmi olaraktan Ichigo'ya asik oldum :D
super yaa bu anime. 2. Naruto'm oldu yani. hatta Naruto fillerlari surduu surece daha bile ustte olucak.

manyak bolumdu. 1 hafta zor gecicek :)[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen katılıyorum :) 41'i kaç kez izlemişimdir bilmiyorum, hatta 41in o Ichigonun oraya intikal ettiği sahneyi kaç kez başa sarıp izlemişimdir :) Sanırım ordaki müziğinde etkisi var bunda. Ana karakterin bu tarz aksiyonlarını çok seviyorum :) Hatta genellikle Ishida, Inoue ve Chad vs. neden Soul Society'e gitti keşke Ichigo tek başına gitseydi de paso onun icraatları görseydik demiyor değilim yani :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben o bwahaha geyiğinin bölüm sonlarındaki o 15 saniyelik kısımda kalmasını umuyorum.
yeter orası onlara :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...