Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ewt ya artiz biseye benzio ztn bende merak ediyorum dovusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Vash saol sadece anime versiyonuda yeter simdilik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 uzun bi bekleyişin ardından 54. bölüm raw olarak yayınlandı. Bu bölümün adı "An Accomplished Oath! Get back Rukia!".Ben daha fazla sabredemeyip raw'ını indiriyorum daha sonra alt yazılısınıda indiririm :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Raw'ı indirdim izledim şimdide Dattebayo altyazılısını çıkardı onu yüklüyorum :) Sabaha kadar bekleseymisim direk altyazılı yükleyecekmisim ama degerdi:) Altyazılı 54. bölümiçin : http://yhbt.mine.nu/t/[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ağlayabilirim. Snunda Çarşamba sabahı Bleach ha rüya gibi :D Direct Downloadlar yakınd açılır indirirz güzel güzel. TOrrent sevmiyorum hala :D Cumalara kadar beklemiş insanız bugün öğleden sonra çıksada farketmz :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bende indiricem bakalim simdi insallah adam gibi bi bolumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abiiiiii ichigo noolmuş öyle?[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hakikaten bu bölüm çok güzeldi. Gene haftaya kadar bekleyecez pöff :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 of ya bu bölüm sürelerini uzatsalr çok iyi olacak yetmiyor 20 dakika ya :) zaten flashbackler ile 17-18 dakika kalıyo bize :p Kesmiyor o da :) Ichigo karizma olmuş tek kelimeyle:) Büyümüş :p[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Özellikle sondaki Ishida ile geçen Mantle muhabbeti çok iyiydi bence :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sabah kalktım yüzümü yıkmadan oturdum izledim öyle de manyak bir bölüm çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 offf offf budan sonraki bölümler manyak olcak heryerde dövüş var :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 30+ Bogachan Human Warrior lvl 60 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Captain Kucihiki nin direk ambush yapmasını hiç beklemiyordum resmen çaresiz kaldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 süper bir bölümdü mantle ve rukianın fırlatılış bölümüne çok güldüm bunun yanında pelerinsiz hero olmaz olayını birdaha yaşattılar bize :p[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 cok iyi bi bolumdu.Ama cok kisa iste :( haftaya kaldik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Gallant, 20 Ekim 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Captain Kucihiki nin direk ambush yapmasını hiç beklemiyordum resmen çaresiz kaldı:) hocam ambush yapmasında napsın :p adam zanpaktou ile neleri durdurdu :p Resmen havada ucuyo :p Ama iste kas gucu yetmiyo ucarak kacmayi akil edemedi :))))))[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben resmi olaraktan Ichigo'ya asik oldum :D super yaa bu anime. 2. Naruto'm oldu yani. hatta Naruto fillerlari surduu surece daha bile ustte olucak. manyak bolumdu. 1 hafta zor gecicek :)[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hala etki altındayım,İchigodaki o karizmada nedir ya işin yoksa bekle bakalım 1 hafta daha.:([signature][hline]Fearing is Believing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kenpachi çok iidi ya bi evelki bölümde..."biriniz kesmez dördünüz birden aynı anda saldırın..." :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 6 kere izledim halen izliyorum süper bir bölüm 54, birde 41 e hasta olmuştum. Sanırım ana karakterin ucarak olaya girmesi beni etkiliyor:) Bölüm sonundaki rukia nın yerine bakan elemana hasta oldum bonus kart resmen. Bwahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Aynen katılıyorum :) 41'i kaç kez izlemişimdir bilmiyorum, hatta 41in o Ichigonun oraya intikal ettiği sahneyi kaç kez başa sarıp izlemişimdir :) Sanırım ordaki müziğinde etkisi var bunda. Ana karakterin bu tarz aksiyonlarını çok seviyorum :) Hatta genellikle Ishida, Inoue ve Chad vs. neden Soul Society'e gitti keşke Ichigo tek başına gitseydi de paso onun icraatları görseydik demiyor değilim yani :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bu bölüm süperdi. Adam iyice uçmuş. Ama gelecek bölüm bwahahahah bölümü olabilirmiş gibi. Korkuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya ben o bwahaha geyiğinin bölüm sonlarındaki o 15 saniyelik kısımda kalmasını umuyorum. yeter orası onlara :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hic olmasin daha iyi.vuracam ben o adami zaten.olsun yapmasinlar bolumunu [Bu mesaj Tremour77 tarafından 22 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yaza Bleach filmi varmış :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar