Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm. Kaldırmışlar sanırım bir kısmını. Birisi hatırlamadığım bir şekilde bulabilecğimizi söylüyordu sanki bu başlığın geri sayfalarına bir göz at sanırım buradaydı.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Ben Ichimaru'nun gayet sevimli bir yüzü olduğunu düşünüyorum. Severim o karakteri kapının başında göründüğü bölümden beri :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Hmmm. Neden ikisini birden çevirmemişler acaba. Neyse ben sabredip ikisini arka arkaya izlemek istiyorum. Cumaya kadar dayanırız.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Bildiğin gruplardan şaşmayacaksın zaten :) Dattebayo fena çevirmiyor.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
okaeri'den indirdim. altyazı fransızca çıktı :hmm:[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
4 günde 1-51 e kadar izledim.
Mission Completeeee! Bwahahahahahha!

Yeni izleyenlere tarafımca tavsiye, ilk 15 bölümden sonra seyir değişiyor, biraz tanıtım modunda o bölümler.

[spo1=Tahminler, düşünceler, bilinenler]Soulslayerda 3 form var, 1 normal görünen kılıç hali, 2 adını kullanarak ve konuşarak açığa çıkarabilen(shi li bişi adı) şekilsel değişim hali, 3 bankai modu.
Ichigo ve Zaraki Kenpachi(hastayım zaraki nin sağ koluna:), bir yolu bulamıyor ikisi) nin soulslayerları otomatik olarak 2. halde. Zaraki Kenpachi bankai moduna hakim olamayan hatta soulslayer ın adını bilmeyen soul society in tarihinde captain olmuş tek kişi. Manga ne durumda bilmiyorum ama anime üzerinden tahminime göre Zaraki bankai modunu bulacak ama 2. sezon olur herhalde.
Quincy büyük ihtimal güçlerini kaybetmedi, kaybetti sanıyor. Yeri gelince hortlayacak. [/spo]
Mesaj tarihi:
2. sezon Rukia'nın kurtarılması göreviyle başladı zaten :D

Bu arada arkaaşlar Bleach Society sonunda çıkarmış alt yazılı versiyonları. Dalın!!![signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
O değilde bu hafta yok galiba? Hatta kesin yok. Haftaya kadar beklicez yeni bölüm için :) Yaşadık bi hafta daha sürünecez :D

Bu arada hakikaten süper bölümdü. Özellikle Kenpachi bitirdi olayı.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Kaliteli şeyle izlenmeyecekte ne izlenecek :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Zaraki Kenpachi diyorum başka bişey demiyodum :D
adamım ya[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Kenpachi Gattz'ın neden savaştığını bilen hali ailece hastasıyız.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Mesaj tarihi:
şimdilik sadece anime versiyonu var Yakında full çıkar :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
aman yarebbi, aman yarebbi, boylesini ne gordum ne duydum (nerde gorucem nerde duyucam o ayri konu, surda 20 gunluk bi anime gecmisim var zaten)...
aklimi aldi serefsizim, vize, paper vesaire falan hikaye oldu, sabah aksam cek izle cek izle 3 gun sitkim siyrildi...
kenpachi cidden porfek bunye, sirtindaki ablanin da ayri hastasiyim :)
bide bilader komedi unsurlari bu kadar guzel mi oturtulur ya, hic beklemedigin anda ufak bi enstantane pauslattiriyo, yerlerde bi bes dakka surundurup devam ettirtiyo...
kolonice 3. sezonu beklemeye basladik...
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 11 Ekim 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
Kenpachi Gattz'ın neden savaştığını bilen hali ailece hastasıyız.

gattz bilmem ama bizde ailecek hastasıyız kenpachinin (bide yoruichi -san va ahh ulan ahhh)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
Yoruichi süper bir karakter yaa. Acayip sevimli bir şey. Ben onu dövüşürken görmek isterdim :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...