Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 207 Hiyoriye iyi katlanmış shinji ve urahara. Shinjinin aizene ettiği lafı iyi çevirememişler:) Shinigamizukan da fena değildi.Kızların tuttuğu yerlere bakılırsa kon baya bi götürmüş kızları hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 207 güzel bölümdü, hoş eklemeler yapıyorlar hikayeye sulandırmadan. maggot's nest'de benim favori karakterlerden birini göreceğiz, omoşiroi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 elimde şu an 175 - 204 arası bölümler mevcut. Seyretmeye değerler mi ne zaman bitiyor şu prenses bölümleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hiyori ve Shinji'yi baya bi daha çok sevmeye başladım. Aizen de süperman saçlarıyla ayarlardan ayar beğensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Shinji Aizene laf sokuyor ama Aizen bunun altında kalmaz merak etmeyin:)Bi kenara yazıyor bunları hahah. (mangada ananın rahmindeyken diye çevrilmiş ;Türkler olsa daha güzel çevirir hahah) ''Anayı bacıyı karıştırma sonra indir o eli'' diyor ilerde zaten:)http://forum.paticik.com/thumbnails/361/859/0a5/03c/7e3/067/6c1/2eb/a69/227/41_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Theghosthand said: Türkler olsa daha güzel çevirir hahah) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 208 güzeldi, mayuri'yi de öyle delikten çıkarmışlar yani ehe, cidden tehlikeli adammış. güzel eklemeler yapmışlardı gene uzatılmış dövüş filan. yoruiçi de çok damarına basmış çocuğun vaktinde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 208 Mayuri kaddarlığının nedeni ahanda ortaya çıktı işte. Ayrıca gin ve byakuya çok süperlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 208Beyler Aizen den once konusan iki kişi kimdi biri tayço idi diğeri Ichigo nun babası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Letsgetthesunshine said: 208Beyler Aizen den once konusan iki kişi kimdi biri tayço idi diğeri Ichigo nun babası mı? Kaiban Shiba'dı tam ismi galiba. Hani Rukia'nın biçtiği kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 byakuya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Letsgetthesunshine said: 208Beyler Aizen den once konusan iki kişi kimdi biri tayço idi diğeri Ichigo nun babası mı? 208 Spoiler Ukitake Taicho ve Kaien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sonunda 9 sene daha atladı. Bu 9 seneye filler koysalardı gene de izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 byakuya nin kucuklugu sasuke ye benziyor walla. Buyukbabasi da karizmadan yikiliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gin süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gin cok saykoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 İlk 100 bölümde filler var mı? Varsa hangi bölümler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 64-109 komple duble filler arc, rahatlıkla görmezden gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 1-63 110-167 190-203 205-devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 daha çok urahara aksiyonu istiyoruz dimi? evet evet istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Rukia'dan Bankai istiyorum şahsen ben ama daha bi 100 bölüm beklemem lazım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben sanmıyorum bankai elde edebileceğini.Rukia, çado ile aynı seviyede bakmayın şansa bir espada öldürdü.(şans yani akvaryum kafalı olmasa ve ceviz kadar bile beyni olsa ölmezdi) 100 bölüm kısa bi süre zaten sen onu 300 bölüm yap ama bence zor.Senaryo yok zaten kısır döngü büyük ihtimal hellgate açılacak rukiyeyi oraya kaçıracaklar ichigoda onu gidip kurtaracak.Sonra inoueyi başka bi yere kaçırırlar sonra bakarsınız bir değişiklik yapıp ikisini aynı anda kaçırırlar:) Neyse gene de seviyorum ben bu animeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ama yine de izlettiriyor kendini şahsen ben son 3 bölümdür çizimleri için izliyorum. Bir de Ichigo nun babasının hikayesi için (bi gün açıklarlar belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bomba aksiyon yolda zaten bekleyin, naruto gibi 4-5 bölüm ağaç üstünde zıplamakla geçmiyor en azından bleach bölümleri dövüşler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kesinlikle dövüşler harika. Senaryoyu eleştiriyorum ama izlemekten en çok zevk aldığım animelerden yanlış anlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar