Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

205

Gerçekten güldürdü bu bölüm. Kubo'nun futbola karşı çok feci ilgisi olduğu tekrar ortaya çıktı. Neredeyse ufak filler'lar futbol üzerine. Ayrıca oyunlardada bol bol kullanıyor.

Ama ben şöyle bir maç beklerim.
Takım 1:
Ichigo
Renji
Byakuya
Kenpachi
Shinji

Takım 2:
Grimmjow
Ulqioria
Menos Grande
Aizen
Gin
:)

Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
great ruler;
Flesh mask,all creations,wing beat,one who carries the title of human!In the name of truth and moderation , dig your claws ever so slightly into the wall of sinless dreams!
Hadou no sanjusan(haha 33 nasıl yazılıyorsa işte) soukatsuiii!!

doğru yazmışsın :D

Sanju-san = 30-3
Sosyal ağlarda paylaş

206: pendulum start

kisuke'nin katılma hikayesini, soifon kısımlarını filan eklemişler sanırım, yoktu mangada. iyi ama luriçiyo filler yerine böyle şeyler eklesinler.

umarım filler girmeden güzelce seyredebiliriz, güzeldi. bayağı sürprizler bekleyin manga okumayanlar, süper arc. :)

Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:
ben anlamadım bişe burdan mı devam etcek

luriçiyoçaaannnnn araya girince anlaşılmadı olay tabii. karakura town arc başlamadan, hueco mundo arc biterken araya pendulum arc giriyor ve bugüne nasıl ve neden gelindiğini izah ediyor. ayrıca pekçok karakterin geçmişlerini görebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

206 filler değil kesinlikle pendulum arc olarak geçiyor.Eklenen sahneler bazısı mangada bahsediliyor ama gösterilmiyor.Ya da soifonun ,yoruıchıyi uraharadan ne kadar kıskandığını zaten biliyoruz.Bunlardan bahsediliyor işte:)Spoiler vermeden bu kadar anlatılıyor .en az 12-13 bölüm çıkar isterlerse daha bile fazla olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kono reiatsu kulubesi

urahara orda daayt dedi kapıya bi tekme sonra içeri dalıp kono reiatsu saçtı tamamdır adamlar bitti diyip soifonla mutluluğa yelken açtılar.Benihimeyi kullanmadı bu arada ne yaptığını tahmin yürütebilriz ya da benim gibi sallayabilir biri:
Hakudayı (shinigami ninjutsusu gibi bişey) yoruichi kadar iyi yaptığını düşünürsek.
Shunkou(hakuda ile kidounun karışımı)olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...