Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 205 Gerçekten güldürdü bu bölüm. Kubo'nun futbola karşı çok feci ilgisi olduğu tekrar ortaya çıktı. Neredeyse ufak filler'lar futbol üzerine. Ayrıca oyunlardada bol bol kullanıyor. Ama ben şöyle bir maç beklerim. Takım 1: Ichigo Renji Byakuya Kenpachi Shinji Takım 2: Grimmjow Ulqioria Menos Grande Aizen Gin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu kido yaparken giriş te kullanılan kelimeleri bilen varmı aradım ama bulamadım. way of destruction no 33 demeden önce rukia bişeler diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 KONO REİATSU?! lol, demeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yaklaştın asd cennetteki babamız hedehödö diye devam edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 great ruler; Flesh mask,all creations,wing beat,one who carries the title of human!In the name of truth and moderation , dig your claws ever so slightly into the wall of sinless dreams! Hadou no sanjusan(haha 33 nasıl yazılıyorsa işte) soukatsuiii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 203'e kadar izledim fillerları atlayıp ve kıl oldum Inoue'ye: "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" "Kurosaki-kun" yeter laaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aşık hatun napsın yani:) Ya jogging yapacak kurosaki nin evinin önünde, ya da adını haykıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Theghosthand said: great ruler; Flesh mask,all creations,wing beat,one who carries the title of human!In the name of truth and moderation , dig your claws ever so slightly into the wall of sinless dreams! Hadou no sanjusan(haha 33 nasıl yazılıyorsa işte) soukatsuiii!! doğru yazmışsın :D Sanju-san = 30-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bleach episode guide falan var mı :) 170 li biyerlerde mi bıraktım naptım artık hatırlamıyorumda, bir liste olsa şunlar filler izlemeyin diye tekrar kasıp izlicem yeni çıkanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 1-63 110-167 190-203 şimdi 2 episode fillar var 206'dan devam et 205 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 206: pendulum start kisuke'nin katılma hikayesini, soifon kısımlarını filan eklemişler sanırım, yoktu mangada. iyi ama luriçiyo filler yerine böyle şeyler eklesinler. umarım filler girmeden güzelce seyredebiliriz, güzeldi. bayağı sürprizler bekleyin manga okumayanlar, süper arc. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben anlamadım bişe burdan mı devam etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 206 Mangaya ekleme sahnelere bayıldım.Uraharanın dövüştüğü sahneleri dışardan gördük.Soifon morardı hahah.Bir de tayço exami gösterebilselerdi keşke. Nake Benihime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 206 headfg güzel bölümdü güldüm bol bol. Da taiçoların bu kadar farklı çıkacağını tahmin etmedim hiç ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Thraine_Numeheru said: ben anlamadım bişe burdan mı devam etcek luriçiyoçaaannnnn araya girince anlaşılmadı olay tabii. karakura town arc başlamadan, hueco mundo arc biterken araya pendulum arc giriyor ve bugüne nasıl ve neden gelindiğini izah ediyor. ayrıca pekçok karakterin geçmişlerini görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Walla ben epey begendim 206 yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 206 ile baslayan bolum filler degil sanirim, manga da var miydi ? yani official lore olarak gorebilir miyiz bu bolum ve devamini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 206 filler değil kesinlikle pendulum arc olarak geçiyor.Eklenen sahneler bazısı mangada bahsediliyor ama gösterilmiyor.Ya da soifonun ,yoruıchıyi uraharadan ne kadar kıskandığını zaten biliyoruz.Bunlardan bahsediliyor işte:)Spoiler vermeden bu kadar anlatılıyor .en az 12-13 bölüm çıkar isterlerse daha bile fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Güzel bölüm, güzel arch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Çıkarsınlar istedikleri kadar bölüm. Eğer bugünkü bölüm gibi olcaklarsa severek izlenir. Spo:Kulübedeki Kisuke Evet kulübede bi haltlar oldu sonra adamları kulübeye gitti bunun sonra soifon geldiğinde herkes yerlere saçılmıştı olayı nedir biri anlatır mı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Spo:Kulübedeki Kisuke Ne olacak,önce Kisuke girdi kulübedeki adamları temizledi.Ardından adamları girdi "ne oluo lan?" diye, ardından Soi Fon girdi aynı sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kono reiatsu kulubesi urahara orda daayt dedi kapıya bi tekme sonra içeri dalıp kono reiatsu saçtı tamamdır adamlar bitti diyip soifonla mutluluğa yelken açtılar.Benihimeyi kullanmadı bu arada ne yaptığını tahmin yürütebilriz ya da benim gibi sallayabilir biri: Hakudayı (shinigami ninjutsusu gibi bişey) yoruichi kadar iyi yaptığını düşünürsek. Shunkou(hakuda ile kidounun karışımı)olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya bildiğiniz "ne yaptığını göstermiyoruz ama adam kötüpopo" olayını yaptı adamlar heh. filler değil ama genişletilmiş sürümü manganın, sanırım tite kubo'ya sormuşlardır eklerken orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 gel artık yeni bölüm gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar