Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 offffffffffffffffffffffffff filler geliyo offfffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sam said: offffffffffffffffffffffffff filler geliyo offfffffffffffffffffffff Sam, daha önce pes mes hiç oynamadım filler bitene kadar oynamaya ne dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hollowlar nasıl futbol oynayacak yani çok merak ediyorum. Bu bölüm isimlerine göre uzun sürmez filler.Bounto ve amagai tayço arc gibi bişey olmayacak heralde.Bi kaç comedy bölüm yapıp bitirirler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 tsubasaya baglicaklar ordan sonra olayi, ichigo futbolcu olucak, bankai diye sut cekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hayır abi ühüh ya ne bileyim hellsing gibi, claymore gibi ayda yılda bir çıkan manga olsa anlarım da, her hafta çıkıyor bunun malzemesi. yetiş mangaya önce sonra gir filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 202 Bu bölümde inanılmaz güzeldi dövüşler ya da bana öyle geldi.Resmen animasyonlar coşmuştu.Kenpachi için çok sağlam gifler çıkar bu bölümden. Bu arada endingi gördük bir kaç bölüm fillerdan sonra pendulum-Vaizard gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 202 MÜK-KEM-MEL idi 202, ve evet pendulum'u atlamayacaklar neyse ki. geçen bölüm de, bu bölüm de manganın hakkını vermiş, hatta üstüne daha bile iyiydi. güzel ekleme yapmışlardı yamaji'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 sağlam dövüş oldu da filler bayar şimdi bukadar actiondan sonra beklemek off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha 205 hardcore filler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Zarakü Zaraki kendo öğrenmek isteyenlerin sayısını arttırdı yi reklam oldu kendo sektörüne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 of gelecek bolumdeki sahneler dehset olacak, ichi nin o gozleri gordum ya tamamdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Zaraki Ağır Ceza Mahkemesi Karar No: 202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Güzeldi ama Ichıgo daki gibi olmadı Kenpachi ona üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Zarakiden daha iyi birşey beklerdim=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 adam kafasını kullanıyor, pratik çözümlerin insanı. ayrıca bkz: tousen dövüşü. olabilecek en güzel, en zarakice, en kenpaçice çözümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 202 Dur bi hele kılıcı 2 elle tutayım dedi adam resmen. Şimdi bu durumda Kenpachi göz bandını atsa, kılıcı 2 elle tutsa, kılıcın adını söylese, birde bankai dese ??? Yok en iyisi düşünmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 202 ya zeraki yi kesmicen abi direk ichigo gibi yatırcan yoksa adam kesildikçe zevke geliyo :) o kahkaları zaten adamı bitiriyo moral falan sıfıra iniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 @Gallant Söylediklerini yaptırdıktan soran üstünü bir de maske tak, Ichigo'yla kapıştır(mümkünse bilinen 3 dünya dışında). Acaba kim yener? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 @Gallant o dediklerini yapsa Kenpachi Status is God Mode = On olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 1 saate yeni bölüm çıksın artık uyumadan izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hakikatten unutmusum bugun cıkacagını 03,30 sularında cıkar release i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Torrent düştü ama ddl bekleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dattebayo da release verilmiş çekiyorum fake değilse haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yalnız yama-ji "MADA MADA!" diye öğretmiş kenpaçi'ye, kaş göz arasında onun gücünün ne engin bir derya olduğunu da güzel çıtlattılar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 203 Zamanı ileri alabilen bir arkadaş varsa nolur alsın ya.Bir hafta beklenirmi abi. İçigonun gözleri fırıl fırıl.Bölüm nasıl bitti anlamadım bile .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar