cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 zenci espo hahaha harbiden adam karşılaşmak isteyeceği son adamla karşılaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ben zarakiye katılıyorum sadece onu yollasalar yeterdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ZarakiBankai açamayan adama o kadar da güvenilmez daha zanpaktounun 2 haline bile getiremiyor ama dedikodulardan biride Kusajika Yachirunun zanpaktou ya da bankai formu olabileceği yonunde. Doğru mudur hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 said: siyahi espadadaki dallamalık antisiydi falan da hiç aklınıza gelmiyor mu? --- espada, byakuyanın kolunu bacağını ele geçireceğine, rukianın bedenini ele geçireceğine, ta en baştan byakuyanın bedenini ele geçireydi, koskoca kuchiki taichoyu cümle aleme domaltmaz mıydı afedersiniz. --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Dragonfire said: Ben zarakiye katılıyorum sadece onu yollasalar yeterdi :D zaraki zaraki zenci espadaya denk gelseydi yeter miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 zaraki Zaraki oneshot koyardı.Keserkende uvheaaa not interesting diye bağırırdı. Zenci 7 Noitora 5 2 lvl demek 9999999 kono reiatsu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Nigga vs ZarakiEğer ki abilitylere ve Zarakinin shigai formu falan filan açamadıgını düşünürsek ve göz bandını cıkarsa dahi 1 e 10 ben zenciye verirdim. Adam sadece fiziksel ataklardan öteye gitmiyor keza kidou da yapamadıgı göz önünde bulundurulursa Kenpachi gg olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Zaraki, tosen ve komamuranın aynı anda karşısına çıkmış adam:) Tosenin bankaisi butun duyuları alıyordu ona bile çözüm buldu. Zarakinin keseceğinden eminim ben ,zaten bi tane koysa yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 count'a işte kendisi "çok kibirlisin kuçikiii" derken kendi kibrine yenik düştü, "nasılsa harcarım beni kesseler acımaz" derken erik çiçeği yağmuru geliverdi. günün dersi: önce vur, sonra konuş. (:P) ayrıca kenpachi de muhtemelen gene kolunu bacağını keser sonra ortadan ikiye yarardı ama mantıken yenememesi lazım elbette. sonuç: yazar nasıl isterse. öte yandan 198'de müthiş savaş olacak tahminimce. keyiften dört köşe olmuştum mangada, umarım mundar etmez şapşal ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Sam bunlar oturur bilimden bahseder 20 dk mahvolur ahanda yazıyorum buraya öyle olursa oturur küfrederim. Bu arada bölüm ile birlikte çıkıcak olan animenin belli kareleri gosterilirken bizim doktora ne oldugunu gorebilen var mı soylemicem tekrar bakın diye yazıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hayli entellektüel bir kapışma olacağını söyleyebilirim ancak ki bir shounen'de bunlardan bulmak zaten zor, varsa yoksa willpower kapışması hep. (:P) işte bizim yukarıda yazdığımız anime serisinde işlenmemiş bir manga arc'ından sahneler var gibi görünüyor filmde. o kadarını söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Yok allah nazardan saklasın düzeldi seri *tahtaya vurur* Hanataru nereden çıktı yahu. Adam 4. squadın 7.cisi değil miydi?:) Adam hueco mundo ya bile gitti o pısırıklıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Gallant said: Hanataru nereden çıktı yahu. Adam 4. squadın 7.cisi değil miydi?:) Adam hueco mundo ya bile gitti o pısırıklıkla. ahah hiç sorma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dattebayo da sorunmu var ul,dl hep 0 naruto ve bleach indireyim denedim ama seed felan olmus hep :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Herhangi bir sorun yok tekrar deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 198Neden ya neden hep aklıma gelen başıma geliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 198 esas olay 199'a kaldı ama olsun artık. kurotsuçi tayço mangada ölmüyordu, burada bir adım ileriye götürmeleri güzel olmuş eheh özetin cılkını çıkardılar ama resmen 5dk sürdü. yuh yani. NANTE NEEEEE eheh süperdi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Gallant said: Hanataru nereden çıktı yahu. Adam 4. squadın 7.cisi değil miydi?:) Adam hueco mundo ya bile gitti o pısırıklıkla. abi olsun adam spot karakter hemde bi animede onun shikaisinin özelliğini göstermişlerdi bence hueco mundo da işe yarayabilir... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ishida nin private life olayı iyidi :)[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 198 Mayurinin gözler süper dönüyor. Çok güldüm bu bölüm. Bölümün sonunda kuchiki tayço soruyor:kotetsu niye saklandın diye cevabı duydum yarıldım hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 buyuk heyecanla seyrettigimden mi yoksa harbiden de bolumler kisaldi mi sure olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Tekrar ve opening 5 dakika+ ending ve shinigami zukan 3 dakika 15 dakika kalıyor.Gerçi onepiece daha fecisini yapıyor.Buna da şükrettim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 OP ile alakalı Yanlız OP herhalde daha manganın bile gelemdiği bir arc'i işaret ediyor bana pek dvd gibi gelmedi biryerde yazıyormu yeni filmi olduğu görmedim de ben. Mr. Shop Owner tekrar tayço olmuş öyle görünüyor bu da olayların çözümlendiği anlamına gelmezmi? Not: 13 aralığı gösteriyor ama ne olduğunu çevirmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 op yeni film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 op http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10055 Fade to black.Rukia başrolde bu sefer.Ve pendulumdan kesitler de var openingde o yüzden filmde oradan da bahsedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar