Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

said:

siyahi espadadaki dallamalık

antisiydi falan da hiç aklınıza gelmiyor mu?

---

espada, byakuyanın kolunu bacağını ele geçireceğine, rukianın bedenini ele geçireceğine, ta en baştan byakuyanın bedenini ele geçireydi, koskoca kuchiki taichoyu cümle aleme domaltmaz mıydı afedersiniz.

---

Sosyal ağlarda paylaş

count'a

işte kendisi "çok kibirlisin kuçikiii" derken kendi kibrine yenik düştü, "nasılsa harcarım beni kesseler acımaz" derken erik çiçeği yağmuru geliverdi.

günün dersi: önce vur, sonra konuş. (:P)

ayrıca kenpachi de muhtemelen gene kolunu bacağını keser sonra ortadan ikiye yarardı ama mantıken yenememesi lazım elbette.

sonuç: yazar nasıl isterse.

öte yandan 198'de müthiş savaş olacak tahminimce. keyiften dört köşe olmuştum mangada, umarım mundar etmez şapşal ikili.
Sosyal ağlarda paylaş

hayli entellektüel bir kapışma olacağını söyleyebilirim ancak ki bir shounen'de bunlardan bulmak zaten zor, varsa yoksa willpower kapışması hep. (:P)

işte bizim yukarıda yazdığımız anime serisinde işlenmemiş bir manga arc'ından sahneler var gibi görünüyor filmde. o kadarını söyleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

OP ile alakalı

Yanlız OP herhalde daha manganın bile gelemdiği bir arc'i işaret ediyor bana pek dvd gibi gelmedi biryerde yazıyormu yeni filmi olduğu görmedim de ben. Mr. Shop Owner tekrar tayço olmuş öyle görünüyor bu da olayların çözümlendiği anlamına gelmezmi?
Not: 13 aralığı gösteriyor ama ne olduğunu çevirmemişler.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...