Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Tamam ya bunu dedikten sonra uzatmanın alemi yok. Kusura kalmayın paticik ahalisi bu buraya taşındığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 güzel bölümdü lan gelecek bölüm çok bomba olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 196 Daha bölümün başında kenpachi ezik teslayı bölünce sevinç çığlığı attım bu saatte. Hadou no yon byakurai nin daha karizmatik bir şekilde yapılışı yok. Çoook güzeldi bölüm. arrancar encyclopedia çok komikti hala devam ediyorlardı valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 196 Theghosthand'in dediği gibi onlar ölene kadar gider herhalde :) Bi ara resmen bölüm boyunca bunu yapacaklarını sandım.Of çok özlemişim ya.Bi kenpachi sesi, bi byakuya of oof.Manga okumama rağmen hala heyecanı taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 196Cok fazla konusma vardı Allah bilir daha bu boyle 324324 bolum devam eder 2 bolum aksiyon verirler =/ onun dısında Kenpachi-sama ve Yachiru-chan ı görmek güzeldi. Ama doktorun orada ne işi vardı onu anlamadım sonucta adam shinigami de olsa chaotic evil abisdffdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 niye bitti ya bu 196, bölüm ühühü cok cabuk gecti desem yeridir kenpachi en guzel yapılmıs karakterlerden biri sanırım sıradaki gelsin diyor piskopat ehhe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 şahane izlerken yerimde duramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Birde bolum sonunda gelecek bolumden kesitler gosterseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Haftaya esas olay başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 insan aizen yerine kenpachi falan koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lol Kurotsuchi de saçına naapmışsa Serpil Çakmaklıya dönmüş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.bleachexile.com/images/scripts/emoticons/kenyahchi.gif kenpachiyi iyi yapamıyorlar:) http://img106.echo.cx/img106/4145/36tp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 mangada, "c'mon, you are the next son of a bitch, right?" diyor, kesmişler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tayçolar topluma örnek olmalılar.iyiki kesmişler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Raincloud said: lol Kurotsuchi de saçına naapmışsa Serpil Çakmaklıya dönmüş =) 5 dakikadır buna gülüyorum ne diyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 güzel güzelde çizim kalitesi çok kötü ya :( gerçi daha dövüşe başlamadılar ama diğer bölüm umarım böyle olmaz nerde o grimmjow vs ichigo ve ichigo vs zaraki deki kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bölüm kalitesizliğinden artık fenalık geldi.O kadar sıkıcı geldi ki başa sardım.35. Bölümdeyim ve ciddi anlamda kalitesizlik diz boyumuş en son bölümlerde.Açıkcası Renji ve Ichigo dövüşün de kan görüntüleriyle de çoşarken, son bölümlerde bunun yerine siyah sular aldı. Bölüm 31 Elinizde eğer varsa bölüm lütfen tekrar izleyin.Gerçekten şu görüntü doldurucu çizgili arkaplan(anlatamadım şu seni seçtim pikaçu fonu) kullanılmadan dövüşleri izleyebiliyoruz.Ara sıra kullanılmış ama can sıkmayacak durumda. Bölüm 195 Karekter üzerinde ki ayrıntıyı geçtik.Zaten HUECO MUNDO arka planı bir bir anime için vaz geçilmez kolay birşey.Bomboş gök yüzü, kum.Ve buna rağmen hala 2. karedeki efekti kullanmaları her fırsatta adamı deli ediyor.Ayrıca kan?İlk 60 bölümde osurtuk bir saldırıda kan kusan millet şimdi epik bir saldırıda sadece azından siyah su akıtıyor..Hani dicem ki Arrancar'ın kanı siyahtır? Peki neden bi Rukia, Ichigo'nun ki siyah... Merak ediyorum bileniniz var mı? Bu kadar popüler bir seri kaliteyi düşürebiliyor.İnsanlarda ki filler hüsranını yıkmayı planlamaktansa hala kalitesiz bölümleri çizmekte ısrar ediyorlar.Hele ki 16:9 çalışmaya başlamalarına rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 169 Ben en çok grimmjow we o tekmeyi yedikten sonra nelin nerde olduğunu merak ediyorum ichigo onu koruyunca ben düşünmüştüm kalkar gelir şimdi o da ichigonun ölmesine izin wermez diyodum demekki onunda kalkmaya gücü kalmadı olsun daha baba bi karakter geldi şimdi mantıksal olarak çok saçma olcak ama böyle bi dev karakterin 5 nolu espadayı yenmesi kolay olur diyo herkez peki ichigo ezikken :D yani ne bankai nede maskesi yokken nasıl olduda kesebildi hala aklım almıyor ya bi çıkış yolu bulamadım :) gerçi ezdi geçti içhigoyu da direk olarak 2. ye ben bidaha beklerdim tek wuruşta almasını gel şimdi bu adamı al saçma ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 169 mu 196 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 DEWIL_MAC_CRY said: 169 Ben en çok grimmjow we o tekmeyi yedikten sonra nelin nerde olduğunu merak ediyorum ichigo onu koruyunca ben düşünmüştüm kalkar gelir şimdi o da ichigonun ölmesine izin wermez diyodum demekki onunda kalkmaya gücü kalmadı olsun daha baba bi karakter geldi şimdi mantıksal olarak çok saçma olcak ama böyle bi dev karakterin 5 nolu espadayı yenmesi kolay olur diyo herkez peki ichigo ezikken :D yani ne bankai nede maskesi yokken nasıl olduda kesebildi hala aklım almıyor ya bi çıkış yolu bulamadım :) gerçi ezdi geçti içhigoyu da direk olarak 2. ye ben bidaha beklerdim tek wuruşta almasını gel şimdi bu adamı al saçma ya ? Olay gaza gelme (reiatsu) ile alakalı.Klasik shonen serileri özelliğidir.Mantık aranmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 195-197: hele şükür bu günleri de gördük! 195'in bitişi çok güzeldi, mangada da bayılmıştım. nihayet esas ekşın başladı. lorel & hardi'nin komiklikleri umarım 196'da sonlanmıştır çünkü kurotsuchi vs szayel aporro kapışması süper, limon sıkmasınlar üstüne aman diyeyim. ayrıca ben yeni tipini daha çok beğendim heh, tam firavun olmuş melanet. bleach'te anti-hero olayında kenpaçi bir, deli doktor mayuri iki diyorum. (tu) 197'de byakuya'nın dövüşünü de uzatmadan, flashback, gereksiz bakışmalar yapmadan verdiler, mundar etmediler neyse ki. nihayet hakiki bleach'e geri dönebildik. bu arada filmden kesitler çok güzel görünüyordu, pendulum'dan 1-2 sahne gözüme ilişti gibi. umarım abuk sabuk filler yerine o arc'ı verirler anime'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sam said: 195-197: hele şükür bu günleri de gördük! 195'in bitişi çok güzeldi, mangada da bayılmıştım. nihayet esas ekşın başladı. lorel & hardi'nin komiklikleri umarım 196'da sonlanmıştır çünkü kurotsuchi vs szayel aporro kapışması süper, limon sıkmasınlar üstüne aman diyeyim. ayrıca ben yeni tipini daha çok beğendim heh, tam firavun olmuş melanet. bleach'te anti-hero olayında kenpaçi bir, deli doktor mayuri iki diyorum. (tu) 197'de byakuya'nın dövüşünü de uzatmadan, flashback, gereksiz bakışmalar yapmadan verdiler, mundar etmediler neyse ki. nihayet hakiki bleach'e geri dönebildik. bu arada filmden kesitler çok güzel görünüyordu, pendulum'dan 1-2 sahne gözüme ilişti gibi. umarım abuk sabuk filler yerine o arc'ı verirler anime'de. Sam sana katılıyorum.Bende pendulum'a dikkat ettim.Bu arada gerçekten görüntü kaliteside düzeldi.Gerçekten çok güzel gidiyor.Bide şu önceki bölüm zırvasını kısa tutsalar daha iyi olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 3. movie diğer ikisinden de güzel olacak gibi.Ama dvd için neredeyse 1 sene bekliyoruz. 197 Kuchiki tayço über bankai açınca arancarın pek şansı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 197Uzun zamandır ilk kez kan vardı. Ama Byakuya nın dovusmesi iğrençti karsısındaki arrancar ile.Ban-kai ondan sonra xx ne anladım bu işten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 zenci espada ya adam direkt antisiydi, yapacak bişiyi yoktu elemanın gücü dehşet olduğu halde. mecburen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar