Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Bölüm kalitesizliğinden artık fenalık geldi.O kadar sıkıcı geldi ki başa sardım.35. Bölümdeyim ve ciddi anlamda kalitesizlik diz boyumuş en son bölümlerde.Açıkcası Renji ve Ichigo dövüşün de kan görüntüleriyle de çoşarken, son bölümlerde bunun yerine siyah sular aldı.

Bölüm 31

Elinizde eğer varsa bölüm lütfen tekrar izleyin.Gerçekten şu görüntü doldurucu çizgili arkaplan(anlatamadım şu seni seçtim pikaçu fonu) kullanılmadan dövüşleri izleyebiliyoruz.Ara sıra kullanılmış ama can sıkmayacak durumda.

Bölüm 195

Karekter üzerinde ki ayrıntıyı geçtik.Zaten HUECO MUNDO arka planı bir bir anime için vaz geçilmez kolay birşey.Bomboş gök yüzü, kum.Ve buna rağmen hala 2. karedeki efekti kullanmaları her fırsatta adamı deli ediyor.Ayrıca kan?İlk 60 bölümde osurtuk bir saldırıda kan kusan millet şimdi epik bir saldırıda sadece azından siyah su akıtıyor..Hani dicem ki Arrancar'ın kanı siyahtır? Peki neden bi Rukia, Ichigo'nun ki siyah...

Merak ediyorum bileniniz var mı? Bu kadar popüler bir seri kaliteyi düşürebiliyor.İnsanlarda ki filler hüsranını yıkmayı planlamaktansa hala kalitesiz bölümleri çizmekte ısrar ediyorlar.Hele ki 16:9 çalışmaya başlamalarına rağmen..
Sosyal ağlarda paylaş

169

Ben en çok grimmjow we o tekmeyi yedikten sonra nelin nerde olduğunu merak ediyorum ichigo onu koruyunca ben düşünmüştüm kalkar gelir şimdi o da ichigonun ölmesine izin wermez diyodum demekki onunda kalkmaya gücü kalmadı olsun daha baba bi karakter geldi şimdi mantıksal olarak çok saçma olcak ama böyle bi dev karakterin 5 nolu espadayı yenmesi kolay olur diyo herkez peki ichigo ezikken :D yani ne bankai nede maskesi yokken nasıl olduda kesebildi hala aklım almıyor ya bi çıkış yolu bulamadım :) gerçi ezdi geçti içhigoyu da direk olarak 2. ye ben bidaha beklerdim tek wuruşta almasını gel şimdi bu adamı al saçma ya ?

Sosyal ağlarda paylaş

DEWIL_MAC_CRY said:

169

Ben en çok grimmjow we o tekmeyi yedikten sonra nelin nerde olduğunu merak ediyorum ichigo onu koruyunca ben düşünmüştüm kalkar gelir şimdi o da ichigonun ölmesine izin wermez diyodum demekki onunda kalkmaya gücü kalmadı olsun daha baba bi karakter geldi şimdi mantıksal olarak çok saçma olcak ama böyle bi dev karakterin 5 nolu espadayı yenmesi kolay olur diyo herkez peki ichigo ezikken :D yani ne bankai nede maskesi yokken nasıl olduda kesebildi hala aklım almıyor ya bi çıkış yolu bulamadım :) gerçi ezdi geçti içhigoyu da direk olarak 2. ye ben bidaha beklerdim tek wuruşta almasını gel şimdi bu adamı al saçma ya ?

Olay gaza gelme (reiatsu) ile alakalı.Klasik shonen serileri özelliğidir.Mantık aranmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

195-197: hele şükür bu günleri de gördük!

195'in bitişi çok güzeldi, mangada da bayılmıştım. nihayet esas ekşın başladı. lorel & hardi'nin komiklikleri umarım 196'da sonlanmıştır çünkü kurotsuchi vs szayel aporro kapışması süper, limon sıkmasınlar üstüne aman diyeyim. ayrıca ben yeni tipini daha çok beğendim heh, tam firavun olmuş melanet. bleach'te anti-hero olayında kenpaçi bir, deli doktor mayuri iki diyorum. (tu)

197'de byakuya'nın dövüşünü de uzatmadan, flashback, gereksiz bakışmalar yapmadan verdiler, mundar etmediler neyse ki. nihayet hakiki bleach'e geri dönebildik.

bu arada filmden kesitler çok güzel görünüyordu, pendulum'dan 1-2 sahne gözüme ilişti gibi. umarım abuk sabuk filler yerine o arc'ı verirler anime'de.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

195-197: hele şükür bu günleri de gördük!

195'in bitişi çok güzeldi, mangada da bayılmıştım. nihayet esas ekşın başladı. lorel & hardi'nin komiklikleri umarım 196'da sonlanmıştır çünkü kurotsuchi vs szayel aporro kapışması süper, limon sıkmasınlar üstüne aman diyeyim. ayrıca ben yeni tipini daha çok beğendim heh, tam firavun olmuş melanet. bleach'te anti-hero olayında kenpaçi bir, deli doktor mayuri iki diyorum. (tu)

197'de byakuya'nın dövüşünü de uzatmadan, flashback, gereksiz bakışmalar yapmadan verdiler, mundar etmediler neyse ki. nihayet hakiki bleach'e geri dönebildik.

bu arada filmden kesitler çok güzel görünüyordu, pendulum'dan 1-2 sahne gözüme ilişti gibi. umarım abuk sabuk filler yerine o arc'ı verirler anime'de.

Sam sana katılıyorum.Bende pendulum'a dikkat ettim.Bu arada gerçekten görüntü kaliteside düzeldi.Gerçekten çok güzel gidiyor.Bide şu önceki bölüm zırvasını kısa tutsalar daha iyi olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...