SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: screamer, 14 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: said: VashTheStampede, 13 Eylül 2005 10:34 tarihinde demiş ki: said: screamer, 12 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: 2 hafta sonra bitecek ve bende genel bir 26 - 50 . bölüm izlemesi yapacam O nereden çıktı yaa? Bunun 3. sezonu falan yokmu daha? Böyle güzel şeyleri bitirmesinler ya :D Tırsma sadece sezon 2 bitecek diye biliyorum 3. sezon mangada abarı biçimde devam ediyor. Heycanla bekliyoruz..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yanlız yuh ya Lunaranime ile bleach-society arasında 1 bölüm var grrr[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Cikti 49 bleach society den http://bleachportal.org:6969/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: SenariouS, 15 Eylül 2005 13:05 tarihinde demiş ki: yanlız yuh ya Lunaranime ile bleach-society arasında 1 bölüm var grrr Evet artık Lunar Anime izlemez oldum. Society daha çabuk çıkarıyor :D şimdi indirecez bakalım 49u yamyamyam.[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hadi ya 49 çıktı mı çekip izlemeye başlıyam bari onu da en son yurda gitmeden[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben daha izlemedim, çatlıyorum.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben hala geç başladığımdan yetişmeye çalışıyorum:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Offf. Neden hala sub versiyonu çıkmadı bu hafta? Bleach Portal sahibi Kasırga yüzünden kaçmış mantıklı olarak. Açıklamasınıda yapmış. AMa milleti görüyorum izlediklerinden bahsediyorlar. Ben bulamadım P2P programlarında. İnternette de yok. İzleyen varmı?[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 raw'ını gördüm de... gidip japonca mı öğrensek? :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bende japonca bilen adamda var gerçi ama kendi izlerken çevirmiyor adi :P Ondan indirmeyecem raw versiyonu. Off ne yapsak bilmemki. Naruto teklemese bari :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 pfff... ne anlamı var aralara böyle saçma sapan bölümler sokmanın ya? don kanonji midir ne halttır komik bile diil yaw...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 24 Eylül 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sen dua et narutonun son 10 bölümü saçma ahah[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 24 Eylül 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bwahahah:) bölümü vardı arada tam konu son sürat gidiyo,. indirsin iye iki saat ekran başında beklemişim, geyik bölüm çıkınca çok bozulmuştum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu da bwahahah bölümüydü zaten :([signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bölümü kurtaran Kondu keşki Konuda Soul Society'e götürselerdi :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ama önüne geleni Soul Society'e sokarsan olmaz ki:) Yol geçen hanı gibin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hehe Kon birtürlü halleder :) Herhalde izlediğim animeler arasında en komik karakter[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben eğlendim baya böyle bölümlere şikayetim yok. Gerçi o kadar bekledikten sonra bişiler bekliyordum ama olsun :)=[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 51'den sonra hareket başlıcak ama 52 veya 53'de sezon bitecek, Ekim ve Kasım'da bölüm yayınlanmayacak. 70 bölüme kadar(şu anki SS arch'ın sonuna kadar) devam edecekler diye bir söylenti var ama resmi bir açıklama yok ortalıkta.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 24 Eylül 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ban-kai yi bekliyoz delicesine[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Çarşamba ünü Raw versiyon çıkıyor. Sonra Fansub gruplarının zevkine göre Cuma-Cumartrsiye kadar bekliyoruz :D En azından son iki haftadır. Bu hafta 2 bölüm birden çıkacak ve Giriş deişecek hadi hayırlısı. Çıkacak Bankai kesin çıkacak :D[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Cuma'mı çıkar bimiyorum Çarşamba Raw çıkacak o kesin. Bu arada ben şu an mevcut giriş müziğini çok seviyorum :) Hatta full versiyonunu buldum dinliyorum evde. 1. girişin müziğide var ama 2. ayrı güzel :) Bitişi değiştirseler mutlu olacam Happy People olduk valla :P[signature][hline]Bu imza yarım saat içinde kendini yokedeceğini düşünmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bleach portaldaki dosyalara link vermiş zaten.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bleach Portal'da da var =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bleach Portal hem avi hemde Real veriyor zaten :) Eğer izlemek için sabredemiyorsanız benim gibi RM olanalrı çekin önce. Sonradan cdlemek için Avileri çekerek hem kaliteli bir arşiv oluşturur hemde sabırsızlıktan gebermezsiniz :D[signature][hline]Bu imza yarım saat içinde kendini yokedeceğini düşünmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar