Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of ne biçim recap midir flashback midir nedir öyle, yarım bölümü yuttular. neyse birkaç bölüm daha itsugo vs geyiği, sonra esas ekşın başlayacak.
Mesaj tarihi:
Yeni Opening çok güzel olmuş. Onun dışında "oh be" dedirten bir bölümdü. Bleach izlemeyi özlemişim, Bleach budur işte. Nedir öyle yok Luruchiyo'dur, Amagai'dir... Peh, mis gibi Hueco Mundo işte.
Mesaj tarihi:
draedan said:
bayag bi gaz oldum basinda, ozlemisiz :D

ps. bi zamanlar Flump-Rumbel yuksek cozunurlukte fansub yapiyordu, 168-171 yaptilar, daha sonra cikartmadilar. Yok mu baska yuksek coz. yapan ? yine DB ye mi kaldik ?

Tam filler'a girdiği sırada bıraktı sanırım Rumbel, belki fillerdan sonra devam ederler bir ihtimal? Forumlarda bir sormak lazım, yapmayacaklarsa gazlamak lazım. =P
Mesaj tarihi:
OP da ED de iyi bence, yalnız iki bölüm üst üste recap ile bir ilke imzalarını attılar sanırım. amagai arc'a kafam girsin, ona tahammül ettiğimiz yetmedi bir de ortada bıraktıkları için "nerede kalmıştık" bölümleri izliyoruz. neyse bundan sonrası hızlanacak gibi ama esas fırtına 197'de çıkacak sanırım geçen bölümün şinigami zuken golden'ine göre.
Mesaj tarihi:
heh yok düzelmez, hiç sanmam. fena değildi ama sıradaki sürprizlerin yanında hiç kalır. mangadan zaten bu kısımlardan sonra zevk almaya başlamıştım.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:
nel'in sesi çocuk sesi kalmasa daha güzel olurdu kanımca.

Heyecanla bunu soylemeye geldim abi düzeltseler of :(

asd

bide bu bleachte karakterlere kafam kadar meme yapma sevdası nedir ya :S

Mesaj tarihi:
Cuce said:
aksiyon iyi hoş guzelde, cizim kalitesi animasyon kalitesi cok düşmüş bu bölüm. cok acemice yapmışlar..

Aynen katılıyorum abi 192 rezalet animasyonda.Berbat hatta iğrenç.No~ aldığı yara karnına diğer sahnede YOK!! yuh olsun..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...