Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 of ne biçim recap midir flashback midir nedir öyle, yarım bölümü yuttular. neyse birkaç bölüm daha itsugo vs geyiği, sonra esas ekşın başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 opening güzeldi çok sakat yerde kaldı itsugo yeni cikti dovusten espada 5 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yeni Opening çok güzel olmuş. Onun dışında "oh be" dedirten bir bölümdü. Bleach izlemeyi özlemişim, Bleach budur işte. Nedir öyle yok Luruchiyo'dur, Amagai'dir... Peh, mis gibi Hueco Mundo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Abi işte ya bleach topaçı mis gibi oldu.Şenlendi resmen.İnşallah filler girmez artık seri biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sam +1 Oyle recap mi olur yahu, resmen senaryonun uzerine yatmislar. Birde DB deki bu sidebarlara gicik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 draedan said: bayag bi gaz oldum basinda, ozlemisiz :D ps. bi zamanlar Flump-Rumbel yuksek cozunurlukte fansub yapiyordu, 168-171 yaptilar, daha sonra cikartmadilar. Yok mu baska yuksek coz. yapan ? yine DB ye mi kaldik ? Tam filler'a girdiği sırada bıraktı sanırım Rumbel, belki fillerdan sonra devam ederler bir ihtimal? Forumlarda bir sormak lazım, yapmayacaklarsa gazlamak lazım. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Tam sonunda güzel OP yapmışlar diyecektim ki adam şarkıyı söyleyemye başlayınca eyvah eyvah dedim. Söz olmasaymış çok daha güzel olurmuş. ED fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aquatimez iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hakkaten High Quality Bleach releaseleyecek adam yok mu yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu dövüşler baya uzun sürcek gibi bir ordan gösterio bir ordan ama sonu ilginçti merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 manga da da nereden baksan 3-4 bolum suruyordu normal boyle olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 OP da ED de iyi bence, yalnız iki bölüm üst üste recap ile bir ilke imzalarını attılar sanırım. amagai arc'a kafam girsin, ona tahammül ettiğimiz yetmedi bir de ortada bıraktıkları için "nerede kalmıştık" bölümleri izliyoruz. neyse bundan sonrası hızlanacak gibi ama esas fırtına 197'de çıkacak sanırım geçen bölümün şinigami zuken golden'ine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 previewda Neli biraz gösterdi.Varya taş olacak taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 umarım manga daki replikler geçer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 recap manyagi olduk sagolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Manga'da okuduğumdan beri dört gözle beklediğim bölümü, 3 yaşındaki çocuğa macromedia Flash'da yaptırdıkları için teşekkür ediyorum. Beyinsiz herifler deli ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Nel çok güzel oluyor ya .Hasta oldum resmen. Sıralama 1)NeL 2)Yoruchi oldu şimdi. ama sesi hala 5 yaşında çıkmasa daha iyi olur.Sonraki bölümde düzeltirler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 heh yok düzelmez, hiç sanmam. fena değildi ama sıradaki sürprizlerin yanında hiç kalır. mangadan zaten bu kısımlardan sonra zevk almaya başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tahminen 2-3 bölüm sonrası cok bomba olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Walla butun kizlar ichigo ya hasta, yazik yahu bu ishida'ya, cado'ya, renji'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 aksiyon iyi hoş guzelde, cizim kalitesi animasyon kalitesi cok düşmüş bu bölüm. cok acemice yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nel'in sesi çocuk sesi kalmasa daha güzel olurdu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Dragonfire said: nel'in sesi çocuk sesi kalmasa daha güzel olurdu kanımca. Heyecanla bunu soylemeye geldim abi düzeltseler of :( asd bide bu bleachte karakterlere kafam kadar meme yapma sevdası nedir ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 meme konusu sadece bleache özgü deil.Japonyada meme=rating=animeye devam.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Cuce said: aksiyon iyi hoş guzelde, cizim kalitesi animasyon kalitesi cok düşmüş bu bölüm. cok acemice yapmışlar.. Aynen katılıyorum abi 192 rezalet animasyonda.Berbat hatta iğrenç.No~ aldığı yara karnına diğer sahnede YOK!! yuh olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar