Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Diamond Dust Rebellion

Aizene hak verdim bu filmden sonra Sour Sosaitynin yok edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Aizen central 46 doğramış bu kadar yerinde bi karar olur. Belki Aizen pure evil olabilir ama yapmak istediği şey doğru.Bi kaos var aptal gelenekler dandik kurallar var.Yozlaşmış sour sosaity istemezük.Palpatin gibi tahta çıksın aizen.
Filmde uyuz olduğum secret mobile corps var.Bunlar sanırım sour sosaitinin ninjaları .Onursuz savaşçılarmış hepsi ölmeli soifonuda uber shikaisi için diri diri gömmeli.
İlk filmin kalitesi 10 ise bu film 100dür.Özellikle takım çalışması halindeki dövüşler harikaydı.Her karakter filme pozitif yansımış.Böyle olmalı zaten her karakteri zorlama bankailerle aksiyona sokmamalılar.Bir filmde bir karakteri ön plana çıkar böyle güzel olur işte.Üçüncü film daha güzel olacak

Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi güzel de bankai bankai getsuga tenshou falan nereye kadar beni iyicene sıkmaya basladı eski güzelliğinden eser yok oyleki 90-110 arasında rukianın idam edilme olayı cok cok daha überdi ki o zamanlar vaizard dalgası bile yoktu bilmiyorum ben mi cok negatif bakıyorum yoksa gerçektende baska insanlar da sıkıldı mı

edik.typo
Sosyal ağlarda paylaş

Anca izledim 2. filmini. Konusu, kurgusu, konuşmaları, hatta film olmasına rağmen dizi kalitesindeki çizimleri aşırı derecede sinir bozucu olmuş bir çok yerde. Yani adamlar resmen "haha umurumuzda değilsiniz nasılsa üstüne bleach etiketini yapıştırınca alıyorsunuz" mantığına oynuyorlar. Hiç özenilmemiş. Müziksel olarak çok hoş yeni parçalar da vardı, 150 kere duyduğumuz şarkılarda öeah

Aksiyon kısmı aşırı derecede formulatik olsada en azından tribünlere oynamışlar da tatmin edici olmuş. Kenpachinin sahnelerinde gülümsemedim dersem yalan olur :>
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadıgım konu katanalar normal halden elemanlar zanpaktou denilen olaya geçiyorlar (katananın 2 dönüşümü) ondan sonra bankai cekiyorlar ichigo ise direk bankai bu nedendir anlayabilmiş değilim bi de diğerlerinin bankailerinde hiçbir zaman innerse voice olayı yoktu ama ichigo ne zaman başı derde girse zangetsu ile konusur iki kelam eder sonra berserk olur bu durum biraz saçma değil midir sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

for cado
Çünkü İchigonun babası olacak herif Kenpachinin yonettiği birimi yonetiyordu kaptan olarak (kızları da baya güçlü sprituel bakımdan). Bir de annesinin ölümünden sonra memory vs.. de yaratıkla kapısırken annesini görüp bi anda berserk moda geçmişti bence onunda bi yardımı var (komplo teorisi vol.343432523) ama babasından geçmiş olabilicek bi gücü vardır illaki diye düşünüyorum adam sonucta tayço mertebesinde

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bütün shinigamiler (kenpachi hariç) kılıçları ile konuşuyorlar. Hatta ilk bölümlerde yada renjinin ilk çıktığında zanpakto nun adını bile bilmiyorsun falan diyordu buna ya renji yada byakuya. Kenpachide ichigo ile dövüştükten sonra kılıcına bakıp acaba birgün tekrar benimle konuşurmu gibisinden bakıyordu*

Şidmi ichigo dışında diğerlerinini de güçlerinin olmasının bir diğer sebebi karakura town. Birde ichigonun şu king le alakası olduğunu düşünüyorum. Bakalım çıkar yakında kokusu.

Not: bu arada az önce mangadan spoiler vermişsiniz dikkat edelim.

Sosyal ağlarda paylaş

zanpakutou

renjinin kılıcının adı zabimaru, baboon king demek. bu babun soul society deyken renjiyle konuşuyor, sana güç vereceğim beraber zangetsuyu yeneriz falan diyor, renjiye bankai yeteneğini veriyordu. sonrasında ne oldu, renji mort oldu hatırlıyorsanız, ichigo renjiyi yendikten sonra renji de ichigonun yanına geçip, byakuyayla kapışıyordu. byakuya bit tabi teğmenini yendi ve yendikten sonra malum maymun ve ay hikayesini anlattı. hani bir maymun ayı istiyormuş da bir tas suda yansımasını görünce tamam ay benim oldu demiş. byakuya hayır diyor, senin için hep gökyüzünde senin gibilerin ulaşamayacağı bir konumdayım. baboon king ve bu maymun hikayesi cuk oturmuştu bence.

ayrıca, ichigonun zanpakutousu, sürekli shikai formundadır. hani kılıcı omzundan eline alır almaz üstündeki sargılar falan açılıyor. ichigonun kullandığı getsuga ve black getsuga(hollow form) bir tekniktir sadece, özel bir saldırıdır.

kenpachi daha önce kılıcıyla hiç konuşmamıştır, tekrar konuşur mu acaba demesi mümkün değildir, orada sadece acaba kılıçla konuşsam mı, bu saatten sonra konuşur mu benle acaba diye düşünüyordu.

ichigonun babası kenpachinin divisionu yönetmiyordu. 11. divisionun bir önceki kaptanı, kenpachi tarafından düelloda öldürülünce kenpachi kaptan olmuştur.

Sosyal ağlarda paylaş

herif 1 kez gözüktü zaten tayço olarak onun dışında hakkında hiç bir şey bilmiyoruz uzunca zamanda öğrenemiycez heralde daha filler bitcekte ichigo arkadaşlarını kurtarcakta ohooo

ha birde ben ichigo nun şu sınıf arkadaşlarına takıldım acaba onlardada inoue gibi güçler varmı

Sosyal ağlarda paylaş

ichigonun babası

ichigonun babası 11. divisionun kaptanı değildi diyorum. ama, aizenin yarattığı ilk arrancarlardan, hani ichigonun annesini öldüren "grand fisher" ile kapışacağı zaman şöyle diyalog oluyordu.
grand fisher, karşımda duramazsın, ben artık çok güçlüyüm, bi benim kılıcımın büyüklüğüne bak bi de kendininkine diyor.
baba ichigo, bu arrancar ı yardıktan sonra, benim gibi captain class shinigamilerin kılıcı reiatsu ile orantılı olsaydı gökdelenler kadar olurdu diyor.//bunun gibi bir şeydi aşağı yukarı//
ayrıca baba ichigonun, yanlış hatırlamıyorsam, sırtına giymeyip de omuzuna astığı bir captain cübbesi vardı bu combatta.

bu adam eskiden captain büyük ihtimalle, urahara usulü dünyaya göç etmiş, sürülmüş vs olabilir. uraharayla hatta quincy nin babası ile de tanış zira.

Sosyal ağlarda paylaş

ichigonun babası

wikipedia diyor ki

Isshin Kurosaki is the father of the Kurosaki family. He is initially portrayed as a silly, fight-loving father who takes a keen interest
...
Later in the series he reveals himself as a former Soul Reaper, regaining his powers after twenty years so that he can avenge his wife's death by killing Grand Fisher.
...
It is unclear what he did while he was a Soul Reaper or why he left, it only being implied that he was captain-level by the piece of captain's robe worn over his shoulder. He seems to be aware of the goings on in the spiritual community through Kisuke Urahara, knowing of Sōsuke Aizen's actions and having known for some time that Ichigo has become a Soul Reaper.

http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-187-page-1.html

bu sayı, grand fisher ile olan dövüşünü içeriyor, yukarıdaki açıklamanın da kaynağı.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...