zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bitti mi şimdi? Dönüyor muyuz konuya?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bitsin ya. Biterse At gelecek. Böyle At gibi dövüşcek. Taş gibi hemde. Büyük hali var ya, At gibi at. O gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ssj4songoku said: Bitsin ya. Biterse At gelecek. Böyle At gibi dövüşcek. Taş gibi hemde. Büyük hali var ya, At gibi at. O gelsin. Ahah, mangayı okumayanlar anlamasın diye kasmışsın ama biz anladık seni, merak etme... =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ez az kafadan 3 bölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 heh en azından şu son twist ile bounto saçmalığının önüne geçebildi bu filler. neyse bu da birşeydir. şinigamizukan goldeeen süperdi, yaçiru & yamaji = awesomesauce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Diamond dust rebellionun RAW çıkmış bi kaç güne çevirirler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben raw'ı indirip bakayım o zaman. İlk filim gibi dandik olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İlk filmdeki kız çok tatlıydı beah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kızdan başka birşey yoktu zaten yaws. O kız da olmasa, 1dk çekilmezdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zaten o kızı izledim ben filmi izlemedim konusunu falan pek hatırlamıyorum şu an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Theghosthand said: Diamond dust rebellionun RAW çıkmış bi kaç güne çevirirler inşallah. !!! ps. war a hazirsin di mi bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hehehe o oyun patlar abi.Conanı ben sizden çok oynadım valla:D. Kotor MMO a saklıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Theghosthand said: Hehehe o oyun patlar abi.Conanı ben sizden çok oynadım valla:D. Kotor MMO a saklıyorum kendimi. key leriniz benden, download edin client i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Diamond dust bir gazla DB ninkini cektim, yine JBeyzbol maci cikti, of, bu 2. kaziklanisim oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2. kere de yenilmez ama bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ahahahaha Diamond dust'ı izliyorum şimdi. 105. dk'da Zaraki'nin bir girişi var manyak olmuş ya. Çok fena güldüm. Bu arada ilk filimden daha güzel olmuş. İzleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 subslısı cıktımı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 db ye ne ara gelicek haberi olan war mı ? tabi trollü olanı değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sonunda diamon dust rebellionun sub çıktı animetakede ddl halinde bulabilirsiniz.Bu sefer eşek şakası değil düzgün sublı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 heh şimdi bende gördüm tam c/p ile atıyordıum linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Theghosthand said: Sonunda diamon dust rebellionun sub çıktı animetakede ddl halinde bulabilirsiniz.Bu sefer eşek şakası değil düzgün sublı:D teşekkürler buldum indiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 186 cok cacik olmus, neyse genede sam in dedigi gibi bounto dan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ilk filme gore cok daha iyi, guzel olmus. bu da rapidshare, megaupload i olanlara : http://tehparadox.com/forum/f42/bleach-movie-2-diamond-dust-rebellion-147487/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu dattebayo nun sub lı cıkardıgı troll değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Zamanın otesinde bi edit olayı olmadıgı için yazıyorum postun altına troll falan deyilmiş bu sabah kahvaltı gevreği gibi güzel gitti. Çizimleri falan çok güzel hatta über otesi Toushiro yu biraz yanlız koboy yapmıslar ama yine de fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar