Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

said:
VashTheStampede, 17 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Bu Bleach haftanın hangi günü yayınlanıyor pazartesi falanmı? Ben perşembe diodum ama 44 çıkmış haberim yok :D

Perşembe günleri:)Yarın 45 çıkıcak mesela[signature][hline]The Enemy Of My Enemy is My Friend

[Bu mesaj thasaad tarafından 18 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

televizyonda diyorsanız ya Pazartesi ya Salı ama fansub'ı Salı günleri Hell-fansubs, Çarşamba Bleah-Society Cuma,Cumartesi gibi de Lunar,anime yayınlıyor
Naruto Perşembeleri Dattebayo yayınlıyor; televizyonda zaten ÇArşamba yayınlanıyor adamlar baya hızlı[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi topralayalım.

Bleach'in orginal'i Pazartesi yayınlanıyor. Sonra internette altyazılı olanları çıkıyor. Genel olarak takip edilen Lunar grubunun altyazılı versiyonları. Bu da Perşembe, Cuma'yı buluyor. Raw yani altyazısız olanları ise l33t grubu yayınlıyor anında.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle lunar derim adamlar en sevdiğim fansub grubu. girişteki resimlere bile kastırıyorlar helal olsun zaten bir animeyi lunar yapıyorsa kesin ondan çekmek lazım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bleach izleyenleri neredesiniz yaa* Ne kadar boş bıraktınız konuyu. Bu hafta 48. bölümü izleyen varmı? Ichımaru ile dövüş süperdi. Kaçırmayın.[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden bu haftaki ichumaru ile dövüşün çizimleri çok hoşuma gitti benim.Ama kısaydı ya o da çok üzdü :( .Neyse artık 50. bölümden sonra süper action olcak eğer gereksiz yere uzatmazlarsa.Ondan sonra artık haftalık krizlere girmeye başlarız.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dregoth, 12 Eylül 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
Ben ilk 2 bölümünden bile çok etkilendim fakat başlarsa bağlanacam bitmeden seri başlamam.

Başla başla. Naruto'da izliyorum ama Tenis Turnuvası yüzünden bir hafta ertelendi Ichimaru nasıl dayak yiyecek diye içim içimi kemirdi sürekli. (Ben bu herifin yüzünü çok sevdim ya :D) OIysa Hinata var suya doğru gidiyor. Ama şunu izleyene kadar merak etmemiştim :D (Şimdi dedimde aklıma geldi onda ne olacak acaba :D) Hakikaten çok güzel gidiyor konu ve aksiyon olarak :) Ama bu forumdakiler neden sustu bilmem bi anda.[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

bolum 48'i cok sevdim. en sevdiim karakter Hitsugaya uzerinde cok duruldu, hosuma gitti. umarim Ichimaru'nun canina okur gelicek bolumde.
Bleach'te, Naruto'da yaptiim gibi manga'yi takip etmeme karari aldim, daha buyuk bi heyecanla izleniyo boyle noolucaani bilmeden, tahminler yuruterek vs vs...

ayrica Lunar en iyi fansub grubu kesinlikle!

ayriyetten, Yoruichi ne harika bi.....kedidir yaaa <3
kahramanim...!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 12 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
2 hafta sonra bitecek ve bende genel bir 26 - 50 . bölüm izlemesi yapacam

O nereden çıktı yaa? Bunun 3. sezonu falan yokmu daha? Böyle güzel şeyleri bitirmesinler ya :D[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

Sosyal ağlarda paylaş

50. bölüm civarında sezonu bitirebilirler belki ama sanmıyorum.Çünkü mangada birden çok süper action'a giriyorlar.Öyle sezon arası yapılcak gibi değil yani.Bence bir sezon arası gelirse 75'de filan gelir.

Bu arada Naruto cidden son zamanlardaki uyduruk ekleme bölümleri ile baydı fakat, Bleach bence hala Naruto'nun o eski bölümlerindeki kaliteye ulaşamadı.Yine
de çok güzel seri o ayrı mesele.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bogachan, 13 Eylül 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
Daha bankai trainingi bitmedi adamın yaw 2 bölümde bitiremezler bence ayrıca fragmanlarında ishida ile Hitsuyaga nın kapısması görülüyodu :) demekki bizimkiler hapisten kurtulup savaşacak daha :)

Ishida'da güç kaldımı be? O eldiveni çıkarınca bitti onun olayı sanıyordum ben :D Bankai muhtemelen önümüzdeki bölümde ortaya çıkacak. Yoksa RUkia gidiyor valla. Ya ben bu 2. sezonu sevdim baya haeketliydi ama 1. sezondaki espriler falan çok fazla dönmedi 2. sezonda. Rukia yoktu zaten adam gibi bi kere :D[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

Sosyal ağlarda paylaş

Ishida daha çok iş yapar neden dersen :)
[spo1=Ishida] Ishidanın olayı bitmedi bence çünkü eldiveni cıkardıktan sonra önce müthiş bi enerji toplucak sonrada aynı şekilde enerjisi ordan akıp gidecekti ama adamlar hapise atarken bunun spirit enerjisini sealledi kaçmasın diye hemde tam bileklerinden bu yüzdende kurtuldu büyük ihtimal [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bogachan, 13 Eylül 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
Ishida daha çok iş yapar neden dersen :)
[spo1=Ishida] Ishidanın olayı bitmedi bence çünkü eldiveni cıkardıktan sonra önce müthiş bi enerji toplucak sonrada aynı şekilde enerjisi ordan akıp gidecekti ama adamlar hapise atarken bunun spirit enerjisini sealledi kaçmasın diye hemde tam bileklerinden bu yüzdende kurtuldu büyük ihtimal [/spo]

Bak o seal olayını düşünmemiştim ben. Hakiaten herifin enerjiyi elinde bıraktılarsa süper olur :D[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
VashTheStampede, 13 Eylül 2005 10:34 tarihinde demiş ki:
said:
screamer, 12 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
2 hafta sonra bitecek ve bende genel bir 26 - 50 . bölüm izlemesi yapacam

O nereden çıktı yaa? Bunun 3. sezonu falan yokmu daha? Böyle güzel şeyleri bitirmesinler ya :D

Tırsma sadece sezon 2 bitecek diye biliyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha iyi o zaman. Bende tırstım vallaha :D

Arkadaşlar Bleach için bir video Ichimaru ile olan dövüşün AMV si :)

Burada[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...