Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bölümde sırf adamın shikaisine güldüm biraz o kadar. Ne biliim bari böle komedi modda geçsin şu filler ciddiye bağlamasın ve kısa kessinler =) Bounto arcı gibi 40 bölüm olursa ağlarım :/
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben minimum 25 bolum filler bekliyorum.
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bleach dvdlerini yakasım geliyor son bölümü hatırladıkça
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Viktor said: narutonun sapitmasindan sonra issiz kalan ninjalari beslemeye calistiklarindan oluyor bunlar hep koptum walla süper söylemişsin :)
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İnanılmaz kötü gidiyo bleach,Hala arc'ın ortasında ne akla hizmet filler verdiler çözebilmiş değilim.Mangayla arasında öküz gibi fark var.
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bleach rezalet gidiyo.Tek kelimeyle REZALET.şu an filler bitene kadar izlememeyi düşünüyorum.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Arkadaşlar az daha sabredin.Gerçekten 150 mb'yi sadece Golden Cup için izliyorum.Arada aksiyon falan çıkarsada oh ne güzel oldu diyorum.Ama 172 gerçekten tırttı.Anime hayatımda ilk defa ileriye aldım bir bölümü ;(
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Filler ne zaman bitecekmiş bilen var mı?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ichigonun boynu kalınlastı son iki bölümdür. kafasında kalın boynu var.
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zlorwf said: Filler ne zaman bitecekmiş bilen var mı? 20 bölüm olacak sanırım.
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Cuce said: ichigonun boynu kalınlastı son iki bölümdür. kafasında kalın boynu var. Sonunda etrafındaki hatunlardan biri ile işi kırıştırıp erkekliğe adım atmıştır :)o
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 DB disinda fansub seyreden var mi, haftasonu bir grup buldum HD yayinliyorlarmis, henuz download edip goremedim fakat DB nin ceviri kalitesine de ulasamiyormus okuduguma gore. Is yerinde oldugum icin bu grubun ismi elimde degil, biktim artik db nin kalitesiz yayinindan, soul eater ve code geass in kalitesini gordukten sonra.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kasa kasa 20-25 bolum cikaracaklar. Kifune Sanseki ymis, peh Kira 3 kere wabisuke ile vursa poposunu oynatamaz.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sağlam spoiler ve soru içerir. Urahara ve İchigo nun babası etkin bir rol oynayacak mıdır ileride ve İchigo kaptanlıga yükselebilir mi sonucta hem kılıç hem güç (vaizard ve inner power) olarak su an yaşlı adam dısında hepsini alabilir gibi gözüküyor siz ne diyorsunuz bu konuda?
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bleach filminde oynıyacak 3 aktör belli olmuş Grimjow Urahara Rukia
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Grimmjow çok yakışmış. Tuttum!
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Rukia böyleyse matsumoto yu merak ettim doğrusu:)
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 O Rukia yüzünden kan kaybından ölecektim az daha... Nosebleed direk... =p
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Viktor said: rukiye ye +rep o rukiye ne öyle yaktı beni X( >:D<>:D<::o
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yaaaaa ben bu fillera zokam afedersin. Şeker kız candy izliim daha iyi ya. =_= . Zarakinin bölümün sonlarında küçük kızlarla yanyana oturmasına güldüm ama masada hehe. Neyse umarım fazla uzun sürmez şu filler çünkü o boss gibi gözüken adam hemen çıktı karşımıza ichigoya dalmak üzere. Dalsın da ölsün bitsin.
Öne çıkan mesajlar