Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

bilmem hatırlayan warmıdır bu ashido wardı bizim rukiye söz wermişti seni geri dönüp seni kurtarıcam diye noldu şimdi sözünü tutmadı mı yani? ya çok olayı askıda bırakıp grimjowun ölümüyle olayları bitirip ört pas ettiler hoş gerçi rukiye o mızrağı yedikten sonra onu yapması imkansızdı ama :)

Sosyal ağlarda paylaş

Bende bunu anlamıyorum. Konusu zayıf ve plothole larla dolu, çizimler çok basit ve ayrıntıdan uzak (o kadar fazla karakter olunca normal gerçi), animasyon cidden zayıf (anime uzayınca burda normal) e aksiyon diyorsunuz da aksiyonunda büyük bir kısmı sabit resimlerle poz vermekle geçiyor.

E biz nesini izliyoruz bunun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bankai uzerine arka fonda calan "Number One" sarkisi var: Din tit dintiri tititit diridiri diti dirirididi hoooohooohooo uhaaooohuhooo yei yeeee dintiri dittiriritri if you wanna see some action gotta be the center of attraction make sure that they got their eyes on you like the face that you see on every magazine...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha o "IF YOU WANNA SEE SOME ACTION..... gotta be be center of ATTRACTION!!!" sözleri bleach bleach yapan sey zaten.

her duyduğudma kopuyorum.

bu arada bleach ilk cıktığında introsuyla muzikleriyle haliyle tavırıyla cok daha funky bi animedi o havasını tümüyle kaybetti bu bounto fillerları ve sonrasında.
Sosyal ağlarda paylaş

valla doğruya doğru, gayet güzel dövüşler var bleach'te (kenpachi vs tousen çok iyidir mesela bana göre, tousen'in bankai'si ve kenpachi'nin inanılmaz counterı filan ciddi iyi düşünülmüş olaylar) ama şahsen itsugooo'luları pek tutmuyorum kenpachi ile olanı hariç. o da kenpachi yüzündendi heh

sonra güzel karakterler de var, özellikle kenpachi'nin "hayat bir mücadeledir" mantığında ilginç bir gerçekçilik hissetmeden edemiyorum her ne kadar "hadi len" kıvamı bir sürrealizm gibi görünse de. misalen bilgisayar oyunlarında o challenge olayı benim için çok önemlidir, challenge bitti mi "'tis no fun, i'm leavin'" der bırakırım aynen ehu

tabii bu gerizekalı filler'ları kesinlikle dahil edemiyorum ama tite kubo'nun kendi yazdığı yerlerde bir malzeme var elle tutulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok trolling değil zaten bende izliyorum ama neden izlediğimi bilmiyorum asdf

Özellikle op/ed lerdeki o eski "alternatif" versiyonlarını çok severdim karakterlerin. Kıyafetler falan çok hoş gelirdi. D-technolife ve Houkiboshi kombolu soul society arc da tadından yenmez bölümlerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...