Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Tartışılan konu üzerinde bayağı güldüm :) Ama bir gerçek var.Shinigami'ler Hiç bir atraksiyona girmiyorsa ! İki kişi var.Ichigo ve Sado :) Sado zaten pasif gibi.İchigo ise; Rukia'dan daha çok Matsumato tercihi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 souru sosayiti cennetin bekleme salonluğundan büyücü samurailerin gezdiği federal japonya'ya dönüştü tam cidden. bu filler'ları ciddiye almamak lazım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bilmem hatırlayan warmıdır bu ashido wardı bizim rukiye söz wermişti seni geri dönüp seni kurtarıcam diye noldu şimdi sözünü tutmadı mı yani? ya çok olayı askıda bırakıp grimjowun ölümüyle olayları bitirip ört pas ettiler hoş gerçi rukiye o mızrağı yedikten sonra onu yapması imkansızdı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 artık ben mantık sorgulamamaya başladım. ban kai diip izliorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Regalya said: şinigami vuruşamazmı çok ayıp Cuce yakıştıramadım sana sakalından utan (td) cakışsınlar bizzat destekliyorum ama meyve varmı yokmu netleşsin artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mortis said: artık ben mantık sorgulamamaya başladım. ban kai diip izliorum! aynen dostum sana katılıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 +1 dogru söze ne denir. BAN-KAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kac aydir diyorum bleach de mantik aramayin die xD aksiyon iste sirf gitsinelr genryusai ile ichigo yu kapsitirsinlar hic sorgulamaz oturur patlamis misirimi yer izlerim bu arada ps2 deki oyunun basinda vardi byakuya vs kenpachi onu istiyorum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bende bunu anlamıyorum. Konusu zayıf ve plothole larla dolu, çizimler çok basit ve ayrıntıdan uzak (o kadar fazla karakter olunca normal gerçi), animasyon cidden zayıf (anime uzayınca burda normal) e aksiyon diyorsunuz da aksiyonunda büyük bir kısmı sabit resimlerle poz vermekle geçiyor. E biz nesini izliyoruz bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dioruz ya BAN KAI die bağırmaları yeter. veya ekran blurlenip "kono reiatsu!" demeleri veya dayak yiince kılıcı yere saplayıp ayağa kalkarken kusooo diip kan tükürmeleri yetio bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kapismalar zevkli :p yoruichi vs soifon guzeldi misal naruto tadinda (rasengan var lan yoruichide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: dioruz ya BAN KAI die bağırmaları yeter. veya ekran blurlenip "kono reiatsu!" demeleri veya dayak yiince kılıcı yere saplayıp ayağa kalkarken kusooo diip kan tükürmeleri yetio bize. eehehe screen time'ın %70 falan bu sanırım, %15 intro zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Birde bankai uzerine arka fonda calan "Number One" sarkisi var: Din tit dintiri tititit diridiri diti dirirididi hoooohooohooo uhaaooohuhooo yei yeeee dintiri dittiriritri if you wanna see some action gotta be the center of attraction make sure that they got their eyes on you like the face that you see on every magazine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bi de sensaational mı ne var hauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahaha o "IF YOU WANNA SEE SOME ACTION..... gotta be be center of ATTRACTION!!!" sözleri bleach bleach yapan sey zaten. her duyduğudma kopuyorum. bu arada bleach ilk cıktığında introsuyla muzikleriyle haliyle tavırıyla cok daha funky bi animedi o havasını tümüyle kaybetti bu bounto fillerları ve sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 " Miageta Yozora no Hoshi-tachi no hikari " yi diyorsun hehe guzel opening ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla doğruya doğru, gayet güzel dövüşler var bleach'te (kenpachi vs tousen çok iyidir mesela bana göre, tousen'in bankai'si ve kenpachi'nin inanılmaz counterı filan ciddi iyi düşünülmüş olaylar) ama şahsen itsugooo'luları pek tutmuyorum kenpachi ile olanı hariç. o da kenpachi yüzündendi heh sonra güzel karakterler de var, özellikle kenpachi'nin "hayat bir mücadeledir" mantığında ilginç bir gerçekçilik hissetmeden edemiyorum her ne kadar "hadi len" kıvamı bir sürrealizm gibi görünse de. misalen bilgisayar oyunlarında o challenge olayı benim için çok önemlidir, challenge bitti mi "'tis no fun, i'm leavin'" der bırakırım aynen ehu tabii bu gerizekalı filler'ları kesinlikle dahil edemiyorum ama tite kubo'nun kendi yazdığı yerlerde bir malzeme var elle tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yok trolling değil zaten bende izliyorum ama neden izlediğimi bilmiyorum asdf Özellikle op/ed lerdeki o eski "alternatif" versiyonlarını çok severdim karakterlerin. Kıyafetler falan çok hoş gelirdi. D-technolife ve Houkiboshi kombolu soul society arc da tadından yenmez bölümlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 soul society arc zaten bleach in en kral arciydi soul society arc i izlerken aldigim zevki birdaha alamadi mcogu animede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 evet o arc cidden herşeyiyle dört dörtlüktü. şu embesiller filler girmese gerçi ona bütün bleach içinde en çok yaklaşan kısma gelmiştik güzellik olarak hueco mundo arc'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Son bölümü seyretmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hehe aynen katiliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet kesinlikle seyretmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şahane, "haftanın ninjası" modeline geçtiler. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 narutonun sapitmasindan sonra issiz kalan ninjalari beslemeye calistiklarindan oluyor bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar