Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
Durun daha hiçbirşey görmediniz siz. Grimmjow'dan sonra neler neler oluyor.

mangaylan ilgili spoiler mangayı okumadıysanız bakmayın

Nellll AT gibisin ATTTTT!

mangaylan ilgili spoiler mangayı okumadıysanız bakmayın

bir yerlerde nel in büyüdüğü zamanki halini görmüştüm fake dir demiştim ama doğru galiba

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aranızda Bleach: The DiamondDust Rebellion izleyen var mı bir de The Moment of Conclusion, the End of Grimmjow yani 167 bolumden sonra seri tatile giriyor sanırsam çünkü diğer releaselerin isimlerini göremedim sitelerde bi bilgisi olan var mı?

son bölüm bence cok kotuydu son ana kadar şamar oğlanı olup bi anda nitro oksit salgılaması bilmiyorum da super power sekansından ultra mega bullshit e dönecek yakında ondan korkuyorum..
Mesaj tarihi:
evet bütün forum üç kişiden ibaret olduğundan başkası spoiler verince sen de nasılsa artık görebilecek herkesin görmüş olduğunu düşünerek devam ettirdin, ne güzel..

diamond dust rebellion çeviren olmadı henüz, dvd'sini bekliyorlardır.
Mesaj tarihi:
yok zaten kimse zahmet edip editlemiyor genelde yarım saatte attıkları mesaja gelen tepkileri kontrol etmediklerinden, virus'e yazık valla. adamın işi gücü spoiler editlemek oldu şu forumda.

istediğin şeyi de wikipedia sayfasında bulabilirsin, oraya koymuşlardı renkli hem de.
  • Admin
Mesaj tarihi:
spoiler editlemenin en kötü tarafı ister istemez spoiler okumak zorunda olmak :s tabi birde ünlem çalışsa cok daha rahat olurdu işimiz
Mesaj tarihi:

166

İnoue ile ichigonun göz göze geldiği sahne mangada çok daha iyi.
İnoue öle bir tırsıyor ki ichigonun ne kadar üzüldüğü gözlerinden belli oluyordu.Burda inouenin abisi girmiş güzelim sahneyi bozmuş.Son sahnede epic ichigo harbiden üzülüyor ya ''wuarri grimjaw''

Mesaj tarihi:
cok bomba bolum.aksiyonun hakkini vermisler.naruto yu cizen arkadaslar bi zahmet izleyip bisiler kapsinlar.

bide

scryed da ki main karakteri andirdi grim in released hali.zira dovus tarzida.

Mesaj tarihi:
Bound (Bounto?) arctan sonra gelen arc bitti mi animede ? Sınavlardan sonra bir Bleach hafta sonu yapmayı planlıyorum 100 civarı izlenmedik bölüm birikmiş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...