cado Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ssj4songoku said: Durun daha hiçbirşey görmediniz siz. Grimmjow'dan sonra neler neler oluyor. mangaylan ilgili spoiler mangayı okumadıysanız bakmayın Nellll AT gibisin ATTTTT! mangaylan ilgili spoiler mangayı okumadıysanız bakmayın bir yerlerde nel in büyüdüğü zamanki halini görmüştüm fake dir demiştim ama doğru galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 manga spoilerlerini vermeyin şurada be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Eh yani cado biz spoiler olmasın diye o kadar uğraşıyoz, dolanbaçlı anlatıyoz, geyiğe vuruyoz, sen küt diye yazıyorsun. Olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 mangasını okuyan arkadaşlara bir sorum olacak soru ichigo tekrardan zangetsuylan konuşuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yok, öyle bişi olmadı henüz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 O dediğinin olmasını ben dört gözle bekliyorum ama olmadı daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Arkadaşlar aranızda Bleach: The DiamondDust Rebellion izleyen var mı bir de The Moment of Conclusion, the End of Grimmjow yani 167 bolumden sonra seri tatile giriyor sanırsam çünkü diğer releaselerin isimlerini göremedim sitelerde bi bilgisi olan var mı? son bölüm bence cok kotuydu son ana kadar şamar oğlanı olup bi anda nitro oksit salgılaması bilmiyorum da super power sekansından ultra mega bullshit e dönecek yakında ondan korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 evet bütün forum üç kişiden ibaret olduğundan başkası spoiler verince sen de nasılsa artık görebilecek herkesin görmüş olduğunu düşünerek devam ettirdin, ne güzel.. diamond dust rebellion çeviren olmadı henüz, dvd'sini bekliyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 üzgünüm fakat kimse verdiği spoları da editlemekten çekinmemiş bu ne tezattır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yok zaten kimse zahmet edip editlemiyor genelde yarım saatte attıkları mesaja gelen tepkileri kontrol etmediklerinden, virus'e yazık valla. adamın işi gücü spoiler editlemek oldu şu forumda. istediğin şeyi de wikipedia sayfasında bulabilirsin, oraya koymuşlardı renkli hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 spoiler editlemenin en kötü tarafı ister istemez spoiler okumak zorunda olmak :s tabi birde ünlem çalışsa cok daha rahat olurdu işimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 166 İnoue ile ichigonun göz göze geldiği sahne mangada çok daha iyi. İnoue öle bir tırsıyor ki ichigonun ne kadar üzüldüğü gözlerinden belli oluyordu.Burda inouenin abisi girmiş güzelim sahneyi bozmuş.Son sahnede epic ichigo harbiden üzülüyor ya ''wuarri grimjaw'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Grimm'e birşey olmasın=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 cok bomba bolum.aksiyonun hakkini vermisler.naruto yu cizen arkadaslar bi zahmet izleyip bisiler kapsinlar. bide scryed da ki main karakteri andirdi grim in released hali.zira dovus tarzida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 166 Grimm in released halini beğendim ben. Ayrıcan kadınların konuşmasıda iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Peki grimjawın kulakları nedir öle he eşek kulakları gibi.Hollow formu görmeden beğendim demeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Db Bleach 167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bound (Bounto?) arctan sonra gelen arc bitti mi animede ? Sınavlardan sonra bir Bleach hafta sonu yapmayı planlıyorum 100 civarı izlenmedik bölüm birikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 iyiymis bu bolum, gerce 10 bolumde bir izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 o arc ikiye ayrıldı, ilk yarısı bitti, ikinci yarısı devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 son framede bi an inoue ile evlendiler sandım ichi yi nel de kızlarısdfsdfds anime nerelere gidiyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Arc bitmeden fillera girdiler.Yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 neresi filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Gelecek hafta filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Letsgetthesunshine +1 Birde nikah kiysaydiniz yahu, simdi gene filler olacak ici doldurulmus hindiye donecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar