Gallant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Animeyi uzatacaz diye sacma sapan olaylara girmeseler, eski performansina yaklasacak bleach bakiniz bolum 160.
draedan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 çok çok şasırdım mesajlarınızı gordugumde, ben tam tersi fikirdeyim. Gelmiş geçmiş en kötü bölümlerden biri idi. spoiler Bölümün yarısı eksi görüntülerden oluşordu bi kere. İkincisi ; kaç bölümdür bahsi geçen espada rezalet bir şekilde öldürüldü. Bir sahnede o staff, mızrak neyse çok uzun rukia ile bizim herif arasında bayağ mesafe var, ardından rukia ile adam dipdibe kırılan kılıç ile. Ardından kılıç sağdan sola doğru tekrar oluşuyor ve bir bakıyoruz ki adamın kafasında.. hangi mesafede oldu bunlar vs vs vs. fazla detay belki ama iğrenç bir dövüş, rezalet bir kurgu. Tek beyendiğim rukia 'nin bazı yakında karanlıkımsı çizgileri idi. Çok kötü bölüm, kandırmayınkenidinizi. artık zorla seyrediyorum desem yeridir.
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 çok beğendim beğenerek takip ediyorum burdan bleach çizerlerine sesleniyorum allah belanızı versin :D
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 korkmayin o bu olecek diye su bleach de daha adam gebermedi hollowlar haric bundan sornada kimse olmez
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 mangadan spoiler içerebilir daha önceden de dediğim en dandik ölen espada bu 9 nolu işte. Ama kabul etmek gerek ki japonlar bu seslendirme işinde çok iyiler.Karakterlere gerçekmiş gibi duygu katıyorlar Rukiayı seslendireni taktir ettim.Hemen umudunuzu yitirmeyin süper dövüşler geliyor.Tecavüzden doğan espadanın 1000 yıl süren ölümü izlemeye deyecek:D
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ohooo spoiler verme be mangadan, manyak dövüş o! perfect is not good.. i spit on perfect!
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bu FANART a mangayı okumayanlar KESİNLİKLE bakmasın dövüş budur:D
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ayıp oluyo kendimi zor tutuyorum spoilera tıklamamak için hehe
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 okumasın falan demeyin, hiç koymayın manga spoiler'ı
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 160 Valla, çok karambole geldi koskoca espada =) neyse duygusal bir bölümdü bir espadadan kurtulduk iyi oldu. Kaldı 9
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 160 ULeyn 160 süper bölümdü ve pardon ama rukia dan orada ne bekliyordunuz yani içinde mızrakla tüm hueco mundo yu buza mı çevirseydi...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 rukiye en azından bi bankai falan bekliyodum ben,yapabiliyosa tabi.ne bileyim çok ezik kaldı hayal kırıklığına uğrattı beni.gerçi bölüm kötüydü demiyorum da anladınız işte.
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 160 Hueco Mundo'nun en iyi bölümlerinden biri olduğu doğru ama kötü ya. Filler'lardan usandım artık. Neden filler dedim buna? Çünkü bölümün yarısında zaten eski görüntüler vardı. Yani hoş güzel bölüm ama sıkıldım ben yeni bişiler olsun ne bileyim.Rukia ölsün mesela.Çok güzel olur ölürse..
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayır eski bölüm yoktu, mangada da aynen öyle geçiyor. rüyadaki dialog tümüyle yepyeni.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 rukia'yı çekemeyenler var galiba :p
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 rukia rukia'nın da shikai si de maşallah ban kai modunda
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: rukia'yı çekemeyenler var galiba :p Yok be biri ölsün istiyorum valla Nova , Byakuya veya ichimaru gin ölmesin diğerlerinin hepsi ölebilir. Ha bir de urahara ölmesin. Diğerleri ölsün. Gereksizler. =P
NeL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Nel in true form u sabırsızlıkla bekleniyor :) yoksa bir big-booby-san daha mı dogcak acabe ..
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yok yok, kimsenin öleceği yok. Rukia yı mızrağa geçirdiler yine ölmedi. İyice sıktı zaten seri, filler mı normal aksiyon mu milestone mu anlayamaz oldum.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bankai çekilir "Önüne gelen bankai açıyor" derler. Taktik hesabına öldürürler "Bankai olmadan ölürmü saçmalıyorlar" derler. Siz olayın bir aksiyondan öte olmasını umuyorsunuz sanırım böyle tarif edilemeyecek bir şey bekliyorsunuz ama ne anlayamadım hala. Olması gereken gibi oldu ve bitti dövüş bence. Gayette iyiydi sadece manganın sabırsızlığından "anladık anladık hadi geçççç" modundayız biraz ama sonuçta korkunç bölümler değil. İki karakter 10 dakika birbirini kesip sonra burnunu kaşıyıp sonra bir on dakika daha birbirini kesmeye başlarsa anlarsınız aslında 1 manga bölümünden bile koca bir anime çıakrtılabileceğini nasıl olsa gidiyor uzattıkça uzatalım denilebileceğini. Kaldıki bu anime dövüş oyunu gibi bir şey. Birisi yener öbürü bir şekilde yamulur falan. Bana bunları izlemek zevk veriyor öyle büyük sağlam bi konu çıkabileceğini sanmıyorum Bleach iiçinden. Çıkarsada bu defa aksiyon azaldı heleeööö diye sızlanırız.
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Aksiyonla konu birleşmez diye birşey yok ki? Ayrıca bleach de her bölümden alıştığımız şey, biri "Kimse bu kadar kılıcı bir arada görüp hayatta kalamadı." dedikten sonra karşı tarafın kalıcı yara almadan bankai mankai dinlememesi. Beni de koysanız oraya aynı şekilde keserdim o tipi. Ne anladık bu işten? Kolpaları bile bankai isterken asıl adamlardan biri çok gerizekalı birşekilde ölünce bir hazımsızlık oluşuyor tabiki.
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 zlorwf said: Aksiyonla konu birleşmez diye birşey yok ki? Ayrıca bleach de her bölümden alıştığımız şey, biri "Kimse bu kadar kılıcı bir arada görüp hayatta kalamadı." dedikten sonra karşı tarafın kalıcı yara almadan bankai mankai dinlememesi. Beni de koysanız oraya aynı şekilde keserdim o tipi. Ne anladık bu işten? Kolpaları bile bankai isterken asıl adamlardan biri çok gerizekalı birşekilde ölünce bir hazımsızlık oluşuyor tabiki. +1 Hazımsızlık ne kelime
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Grimjowa wuran eller kırılsın Şahsen ben kırarım :P
Öne çıkan mesajlar