Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok çok şasırdım mesajlarınızı gordugumde, ben tam tersi fikirdeyim. Gelmiş geçmiş en kötü bölümlerden biri idi.

spoiler

Bölümün yarısı eksi görüntülerden oluşordu bi kere.
İkincisi ; kaç bölümdür bahsi geçen espada rezalet bir şekilde öldürüldü. Bir sahnede o staff, mızrak neyse çok uzun rukia ile bizim herif arasında bayağ mesafe var, ardından rukia ile adam dipdibe kırılan kılıç ile. Ardından kılıç sağdan sola doğru tekrar oluşuyor ve bir bakıyoruz ki adamın kafasında.. hangi mesafede oldu bunlar vs vs vs. fazla detay belki ama iğrenç bir dövüş, rezalet bir kurgu.
Tek beyendiğim rukia 'nin bazı yakında karanlıkımsı çizgileri idi.

Çok kötü bölüm, kandırmayınkenidinizi. artık zorla seyrediyorum desem yeridir.
Mesaj tarihi:

mangadan spoiler içerebilir

daha önceden de dediğim en dandik ölen espada bu 9 nolu işte.
Ama kabul etmek gerek ki japonlar bu seslendirme işinde çok iyiler.Karakterlere gerçekmiş gibi duygu katıyorlar Rukiayı seslendireni taktir ettim.Hemen umudunuzu yitirmeyin süper dövüşler geliyor.Tecavüzden doğan espadanın 1000 yıl süren ölümü izlemeye deyecek:D

Mesaj tarihi:

160

Hueco Mundo'nun en iyi bölümlerinden biri olduğu doğru ama kötü ya. Filler'lardan usandım artık. Neden filler dedim buna? Çünkü bölümün yarısında zaten eski görüntüler vardı. Yani hoş güzel bölüm ama sıkıldım ben yeni bişiler olsun ne bileyim.Rukia ölsün mesela.Çok güzel olur ölürse..

Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:
rukia'yı çekemeyenler var galiba :p

Yok be biri ölsün istiyorum valla Nova , Byakuya veya ichimaru gin ölmesin diğerlerinin hepsi ölebilir. Ha bir de urahara ölmesin. Diğerleri ölsün. Gereksizler. =P
Mesaj tarihi:
Bankai çekilir "Önüne gelen bankai açıyor" derler. Taktik hesabına öldürürler "Bankai olmadan ölürmü saçmalıyorlar" derler. Siz olayın bir aksiyondan öte olmasını umuyorsunuz sanırım böyle tarif edilemeyecek bir şey bekliyorsunuz ama ne anlayamadım hala. Olması gereken gibi oldu ve bitti dövüş bence. Gayette iyiydi sadece manganın sabırsızlığından "anladık anladık hadi geçççç" modundayız biraz ama sonuçta korkunç bölümler değil. İki karakter 10 dakika birbirini kesip sonra burnunu kaşıyıp sonra bir on dakika daha birbirini kesmeye başlarsa anlarsınız aslında 1 manga bölümünden bile koca bir anime çıakrtılabileceğini nasıl olsa gidiyor uzattıkça uzatalım denilebileceğini. Kaldıki bu anime dövüş oyunu gibi bir şey. Birisi yener öbürü bir şekilde yamulur falan. Bana bunları izlemek zevk veriyor öyle büyük sağlam bi konu çıkabileceğini sanmıyorum Bleach iiçinden. Çıkarsada bu defa aksiyon azaldı heleeööö diye sızlanırız.
Mesaj tarihi:
Aksiyonla konu birleşmez diye birşey yok ki? Ayrıca bleach de her bölümden alıştığımız şey, biri "Kimse bu kadar kılıcı bir arada görüp hayatta kalamadı." dedikten sonra karşı tarafın kalıcı yara almadan bankai mankai dinlememesi. Beni de koysanız oraya aynı şekilde keserdim o tipi. Ne anladık bu işten? Kolpaları bile bankai isterken asıl adamlardan biri çok gerizekalı birşekilde ölünce bir hazımsızlık oluşuyor tabiki.
Mesaj tarihi:
zlorwf said:
Aksiyonla konu birleşmez diye birşey yok ki? Ayrıca bleach de her bölümden alıştığımız şey, biri "Kimse bu kadar kılıcı bir arada görüp hayatta kalamadı." dedikten sonra karşı tarafın kalıcı yara almadan bankai mankai dinlememesi. Beni de koysanız oraya aynı şekilde keserdim o tipi. Ne anladık bu işten? Kolpaları bile bankai isterken asıl adamlardan biri çok gerizekalı birşekilde ölünce bir hazımsızlık oluşuyor tabiki.

+1
Hazımsızlık ne kelime
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...