cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 offf offf eski bölümleri tekrar izliyorumda zarakiyle dövüşünü felan ne güzel bölümlerdi şimdi bakıyorumda ne kadar yavas ilerliyor ya =( eskiden bukadar filler koymazlardı bu aralar baya bi koymaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 son iki bölüm mangadan, filler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Abi mangadanda, doğru düzgün bir dövüş, bir cacık yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 içeriğinde "filler" var ama. Ne kadar mangadan olsa bile gereksiz yere uzatılmış sahneler filan, naruto gibi rezil etcekler bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 gerçekten sıkıcıydı ama sadece ilk yarısı. ikinci yari güzel,klasik bleachdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bleach 151 Walla espadalıktan emekliğe ayrılma ne bileyim komik geldi birden, tamam anlarım 1-2 adam atılırda, tam kadro ilk 11 var sanki arkasında. Birde hoyoku ortaya çıkalı toplamda 6 ay mı ne oldu, henüz tam gücüne de ulaşmadı. Bu aizen in seri arrancar üretim fabrikası mı var yahu. Baksana 6 ayda emekli bile oluyorsun. Bunu görünce Normal Arrancar 34, 28 posete mi girdi diyesim geliyor. Şimdi gelecek bölümlerde herkes privalon espada tokatlayacak gibi gözüküyor. Ichigoyla Renjiye güvenimiz tamda. Bu kavgada Cado, Ishida, Rukia ne halt yer orası allah kerim. Birde bountolardaki esas eleman bu privalon espada 103 numaralı arkadaştan esinlenmiş sanırım. Hortumuydu, arka fon müziğiyle cuk oturuyor. Ichigo niye hiç reaitsu salmadı onu da anlamadım, bu kadar gaza geldikten sonra mavi bulut görmek hakkımız. Ciddi Spoiler Nel Hakkında hiç okumayın daha ii Kaza eseri ekşi sözlüğe bakarken gözüme çarptı. Nel Former No.3 espadaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ulan okudum spoilerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 neden manga spoilerı koyuyorsunuz ki anime başlığına.. :X hoş gerçi dayanamadım chaper 303'e kadar okudum, süper şeyler oluyor 295'ten sonra ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 [spo=Bunu da okusan birşey olmaz o zaman]Nel varya nel, At gibi at![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ben yaptım bir hata okudum, okumayın kardeşim yazıyor okumayın diye, köprüden atlamayın dersek atlayacakmısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ya tamam da bu spoilerlar merakımı dahada körüklüyo mesela diğer spoilerı okumamak için zor tutuyorum kendimi edit:nitekim okudum yine allahtan espiri yapmış arkadaş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 espiri sayılmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Bu 151 in açılış fragmanında gözüken Bleach in yeni filmi midir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Evet yeni filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bende yenı basldım 20. bölümdeyim, kılıcı baltaya dönüşücek kada deilkanlı biri avrmı acaba diye izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben başlattım CUCEYI bleach'e! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Cuce said: bende yenı basldım 20. bölümdeyim, kılıcı baltaya dönüşücek kada deilkanlı biri avrmı acaba diye izliyorum puhahahah duz cuce mantigi yanliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hakkaten cüce sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Kaede said: Soul Society arc en büyük artılarından biri de OP/ED leri. Ciddi ciddi animede beni acaip etkiliyor op/ed. D-technolife + houkiboshi kombinasyonunu alt edicek op/ed kolay kolay gelmez. çok iyi demişsin. (tu) mangayı okurken tekrara aldırdım houki boshi'yi. (:P) bir de her defasında mizahi tanıtım içerikli değişik bir bitiş hazırlamaları takdire şayan bir olaydı. dayanamadım bugün mangaya başladım ama bir daha gördüm ki anime'in keyfini veremiyor özellikle aksiyon ağırlıklı seriler. müzik, japonca seslendirme, hareketler filan bağlıyor insanı. yalnız chapter 303'e bayıldım, tam istediğim karakterlerin karşılaşması gerçekleşti eheh bu cüce filler inşaat amelesi bount'u beğenecek gibi.. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 banada oyle geliyor jidanbou yuda sevebilir cift hatchet filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 jidanbouyu sevmedi pek yeterince cüce ruhuna sahip değil çünkü o ağlio falan xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cücede ağlar ağlamaz değil, ama orda elitlistlik talıyo jindanbo, köyden gelmidin elini götüne sümüşsündür git yıkan falan diyo. sevmem ben böle muhabbetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 en sonunda güzel bir bölüm.Valla eski bleach kadar güzeldi.:Dbu arada film 22 aralıkda çıkıyormuş.Bayaa güzel olucağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 DB Bleach 152 dd link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cero yutma tekniği süper ya, pandomimci don kaldı öyle ehue inşallah filler koymadan devam ederler 20-30 bölüm şöyle ya, chapter 303'ü görmek istiyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar