ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kaede said: Müzikali var baya hoş. Aktörler falan baya uymuşlar ;> Ya filmi ve ovaları izledim de Müzikali bulamadım nedir bu müzikalin ismi yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Wiki sayfası http://en.wikipedia.org/wiki/Bleach_musical http://btjunkie.org/search?q=bleach+rock+musical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bu arada simdi aklima geldi kac kusur bolum gecti olen birileri oldumu simdiye kadar? fillerlar disinda cok zorladim hep en agir kapisma en agir yaralanmalardan sonra hicbirsey olmamis gibi devam hayir yani yarin oburgun azien i yenicekler sonra aizenle kolkola girip baska amceralara yelken acicaklar diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben de 2-3 ay önce indirip biriktirmeye başladım, izliyorum şimdi ve soul society arc süper. bayıldım. soul society arc üzerine aizen beni bile nasıl kandırdı belli değil. o kadar da sevmiştim adamı, cidden usta gözbağcıymış yani. apıştım kaldım. savaşlar filan müthiş zaten kaptanlarla, kenpachi olsun diğerleri olsun. ama filler başladı cidden soğudum ya, 80'e geldim ama bitmek bilmiyor. 110'lara kadar devam mı ediyor yani? rezalet resmen, /facepalm izliyorum o derece. hepsini geçesim var ama dur bakalım. fillerların iğrenç doğası üzerine hayır adam en baba kaptanları yenmiş, şeyi şeyli henchman kastırıyor. versin kılıcı ben keseyim. böyle salaklıklar naruto'da da vardı aynı şekilde, üfürükten tipler gelip dünyanın en güçlü charını zorlayınca oblivion'un scaling sistemi gibi oluyor. tamriel'i kurtarmışsın hala goblinler kastırıyor hesabı aynı filler savaşları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya simdi sam bastan uyariyim hikaye icin izlemiycen bleach i tamamen gaza gelmek ABOOOUUU KENPACHI GO ULAN GO FFS!!!! modunda izlemek icin fillerlarda gorucen bun uzaten ki pek cok kisi bleach fillerlarini basarili bulur ki filler diyemeyiz cunki narutonun aksine analtilan upuzun bir hikaye var ama dedigim gibi bleach den cok mantik bekleme yeni shinigami olmus bir elemanin menos tokatliyip liutunant seviyesinde renjiyi tokatlamasi pesinden 2-3 saat uraharayla aksip shikai e ulasip soul society yi basmasi ve gucunun zirvesindeki renjiyi yenip bu kadar savastan sonra koskoca zarakiyi alt etmesi pesinden 3 gunluk egitimle bankai cikarip birazda hollowun yardimiyla byakuyayi almasi simdi bunlarin ortalama 3 aylik bir zaman diliminde (ki cogu shinigami icin shikai e ulasmak 10 seneyi buluyor) ve 80 bolumde filan oldugunu dusun narutoda 80. bolumde daha rasengan bile yoktu ve baya bir hikaye anlatilmisti bleach in karakter gelisimi cok hizli ve 3 ayda bir elemani tutup kaptan seviyesine getirince ki 2 arcda oluyor bu haliyle tikanma oluyor narutoya kiyaslarsak chunin arc in sonunda narutonun jounin seviyesinde olmasi gibi bisey heralde adam yeniden yazmis olsaydi bleach i ilk duzelticegi sey bu olurdu cunki bi zaman sonra ichigonun karsisina cikicak adam kalmiycak bu gidisle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 esas hikayeye dönsün de sonra saçmaysa saçma derim ama bu bount mıdır nedir şu saçmalıklar bitsin ya. kon & ririn geyiği geçiyor filan onunla dayanıyorum. sıkıntı verdi cidden. evet dediğin gibi abuk derecede bir gelişim var. fakat ısrarla hiçbir karakterin ölmemesi acayip geldi bana. gi joe çizgi filmini hatırladım, onda böyle devamlı uçaklar vurulur düşerken pilotları atlardı, ille ki ölmezdi kimse eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sam said: esas hikayeye dönsün de sonra saçmaysa saçma derim ama bu bount mıdır nedir şu saçmalıklar bitsin ya. kon & ririn geyiği geçiyor filan onunla dayanıyorum. sıkıntı verdi cidden. evet dediğin gibi abuk derecede bir gelişim var. fakat ısrarla hiçbir karakterin ölmemesi acayip geldi bana. gi joe çizgi filmini hatırladım, onda böyle devamlı uçaklar vurulur düşerken pilotları atlardı, ille ki ölmezdi kimse eheh Aman abicim ölmesin, çok iyi biliyorum ki bir çoğumuz aynı anda 3 bilemedin 4 seriyi takip ediyor... bu seridede kimse ölmesin kardeşim ya, japon arabesk i zaten daraltıyor. Zaman zaman ciddileşen ve ağırlaşan ama genel havası iyimser olan , hayatın gerçeklerini dolaylı yoldan anlatma gayesi olmayan bir serimiz var zati bundan ötesini de istemiyoruz beklemiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yeni moda animede birincil karakter öldürmek ama :> Soul Society arc en büyük artılarından biri de OP/ED leri. Ciddi ciddi animede beni acaip etkiliyor op/ed. D-technolife + houkiboshi kombinasyonunu alt edicek op/ed kolay kolay gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 A Takimi gibi adamlar helikopterle daga cakilirdi enkazdan cikip ustundeki tozlari silkeliyip devam ederlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Noitoraya kılım kenpachi ne kadar kral adamsa bu da o kadar mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahahahaha Süper ya... Ahah daha iyi bir Bleach derlemesi görmedim şimdiye kadar ..Yapan herif çok iyi..Komedyenlerin sesini alıp Bleachle karıştırıyor süper olmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 komedyenlerin sesini alıp karıştırıyor olayı değilde adamın biri bunlara dublaj yapıyoru diye biliyorum.aynısının naruto versiyonları da var:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oh be şu bount saçmalığı bitti nihayet, yeniden keyif almaya başladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya komedyenler bunlar.. dublaj değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 150'yi nihayet şimdi izledim, perşembe'den bu yana süren maraton bitti eheh. en çılgın anime maratonum oldu şimdiye kadarki, naruto'yu böyle ilk 100 bölüm izlemiştim bir de. gallant'ın dediğine katılmamak elde değil aşido bölümleriyle ilgili. dünyadaki lamer hollow'lar bile tek darbede beşer beşer devrilmiyordu 15 bölüm önceki fillerlarda. ellerinin ayarı kaçmış ehe nel & saz arkadaşları kon ve ririn yokluğunda geyik rolünü doldurmak içinmiş gibi duruyor ama birşey çıkacak altından herhalde dendiği gibi. tek temennim bount arc kadar iğrenç uzunlukta iğrenç filler arc yapılmaması bir daha. 70'lerden 110'lara kadar ne eziyetti o öyle.. orihime ya orihime ciddi ciddi kanacak diye korktum ama şimdilik öyle görünmüyor durum. ikinci bir sasuke faciası olabilir mi diye titredim 150'de ya daha önceleri yamamoto & zaraki'yi yollasalar espada mesapada kalmazdı ama ikisi de çok ağır abi be. özellikle yamamoto amca kılını kıpırdatmıyor ayağına gelmezse düşman. :/ aizen'i de tokatlardı bence istese. onun aksiyonunu çok merak ediyorum, bankai açmadan yakıp yıkmıştı etradı feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 byakuya gelsin eleman ister ranegd ister defansif ister melee takiliyor zarakiyi dover senbonzakura ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Delikanlı adamın bankaisi pembe olmaz.Dandik kidolar kenpachi abimize işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Zaten şu animede kapışmalarını merakla beklediğim ve sonucunu deli gibi merak ettiğim tek bir kapışma var. O da Zaraki Kenpachi ve Kikuchi Byakuya ... Onun dışında ben yarım saattir google'da uğraşıyorum ama Bleach Rock Musical'ine ingilizce alt yazı bulamadım. =/ var mı bildiğiniz bir site. Rock Musical Bleach subtitles diye aradım Bleach musical subtitles diye aradım Bleach musical english falan diye aradım tınlamadı google alakasız linkler verdi... Var mı aranızda bulmuş biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bleach rock musical nedir yaw?torrent linki flm varsa verebılırmısın?Ben valla kenpachinin bankaisini çok merak ediyorum.Böle full brute streng tarzı bişi olmalı:D bide byakuya su animelerde emo olmayıpta karizma çizilmiş ender karekterlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 1 Sene önce falan bir iki tanesini indirmiştim altyazısı da vardı ama şimdi arayınca bulamadım DVDler arasında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya amma uzun sürdü 151 i çevirmeleri perşembe sabahları hazır olurdu hep bilgisayarı açtığımda. hollywood daki grev dattebayo yada yansımış olmasın:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Db Bleach 151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 privaron espada iyice şişirmişler kadroyu, emeklileri bile varmış (:P) ulan itsygo aç bankai'yi işte, dayak yiyince yanında tamir edecek ne rukia ne orihime var. idareli reiatsu kullanacam derken kaşı gözü yardırdın. 150 bölüm birden izleyince böyle tek tek beklemek çekilmiyormuş. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben bu espada musvettesi amcayi sevdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Nel kimmiş yaa ya yok böle birşey herifler hala alakasız aptal saçma şeylerle bölümleri geçiştiriolar. Mangaya bakıpta imrenmiolarmı hiç bunlar yaa. Yok Nel bağrıp duruo uyuz uyuz siz hala kıl olmadınızmı ya ilk bu soul society e girdikleri zamanlar her dakkası action dı şimdi Espadalar şoparlık seviyesinin üst sınırlarını zorluyorlar. Bu bölümden de anca öğrendikki Espadalarında ayağı kayarmış.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar