Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Gallant said:
[spo]İşin enteresan yanı İchigo nun yanında gezenlerin über güçleri olması, birisi tanrının yaptığını reddeder öbürü Giant Fist, Deve Kick, Oha Aparkatı sallar. Tamam kabul ettik hepsini ama 2 ay çalışmayla herkes limitini zorluyor, bu periyod u biraz daha uzun tutmaları gerekirdi ne bileyim 1 sene filan, hoyoku da 3 senede uyansın. Mevcut zaman kavramı olayları hep oldu da bitti maşallah gibi gösteriyor.
Incarnationlarla bankai den sonra kendini bankai olarak gösteriyor sanırım.[/spo]

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 12:09 tarihinde, Gallant tarafından güncellenmiştir ]

bu kadar katılamam bi yazıya Bleach iyidir güzeldirde 2 gün çalışan Allah oluyor animede misal

Ichigo shinigami oluyor tek başına mekan basıp 3 günlük haliyle Zarakiyle berabere kalıo.Zaraki kıyma yapar be ichigoyu ayıptır taa ne zamanın olayı ama kaç zamandır içimde kaldı böyle sey olmaz olsun şimdide Aizeni basmaya gidiolar görende ortaokul çıkısında adam dövmeye gidio sanacak. ha bide gittigi tipler adam olsa biri Chad dieri Ishida.

Sosyal ağlarda paylaş

Ichigo o kadar güçlü ki, güçleri taşıp etrafındakilere bulaşıyo.
Ichigo'nun kız kardeşi, Ichigo'nun kankası olan ve Orihime'ye aşık gibi duran kız (adını unuttum) falan daha serinin başından beri özel güçlere sahip: hollowları, shinigamileri görebiliyolar. Bunun sebebi çocukluktan beri Ichigo'yla beraber olmaları.
Sosyal ağlarda paylaş

ishidaya laf yok!

saske bebesiyle ayni karakter ozelliklerini ve seiyuu yu tasiyan bir eleman

bleach de olmasi gerektigi gibi kisilik sorunalri oldugu bariz olan uber olsada herkezin sorunlu oldugu icin dalga egctigi bir tip

oysa anrutoda benzer tipi ilahlastirip karizma yapma herkesi keser abooov serini nadi saske olsaydi keske havalari var

zaten ishidayi cok severim bleach i narutodan ocne izlemsitim ichigo 1 ishida 2 idi

oysa anrutoyu izledikten sonra saske okuz u yuzunden gariban ishidadan sogudum

imza:
SSSHK
saske sux so hard klubu
Sosyal ağlarda paylaş

Bleachin ilk DVDsini bulamadım da ... Orihime de gücünü Ichidgodan sızan spirit sayesinde mi kazanmıştı ? Öyleyse sızıntı ile gelen spirit den "beyond godlike" güç sahibi mi oldu şimdi bu ? Hani Bleach dediğimiz random shounen de gene de tutarlılığı ile bir adım öndeydi. Yoksa magical AIDS diyip geçiştiriyormuyuz bunu da ?

Edit: bir n fazla olmuş :>
Sosyal ağlarda paylaş

Güçlerin kaynağı hakkında yorumlar & sorular

ichigonun gücünün kaynağı diyelim ki farklı. Baba shinigami, anne normal(anormallikte olabilir), atıyorum dedesi yamamato tayçonun amca oğluymuş, büyük dedesi soyokuyu yapmış, büyük büyük babası esasında soul society in kralıymış.
ichigonun gücünün kaynağına bağlı olarak zarakiyle kapıştı diyelim.
Ayrıca zaraki kim? O güc nereden gelir? Bence bu da bir merak konusu. Şu anda forumdaki herkes ben dahil zarakiyi kabullenmiş durumda. Flashbacklerde ayyaş şarapçılardan bir farkı yok elemanın, alakasız bir sokak dövüşçüsü.

Ishida yı da anladık, quincy cocuk, senelerdir çalışıyor.

Bu chad ile orihime ye noluyor yahu, bu elemanları bir açıklasınlar, körle yatan şaşı mı kalkıyor yani.

İshidayla sasuke nin seslendiren kişinin aynı olması zaten iki karakteri bir şekilde özdeşleştiriyor. Birde aynı tripleri atıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zaraki kenpachi ??

aslında ben zaraki yide anlamıyorum nasıl bukadar güçlü neyin nesi doğru düzgün bahsetmediler diğer tüm kaptanları öğrendik (büyük kaptan hariç) ama bu zaraki yi anlamadım diğer kaptanlar yıllarca çalışmış kaptan olmuş ama bu zaraki 2 kaptanla dövüşebilcek kadar nasıl güçlü (ki bankai veya senkai bile kullanmadan) :S

Sosyal ağlarda paylaş

will of fire dedikleri olay... adamın beyninde yenilmek gibi bi düşünce yok, korku yok.. tek istediği dövüşmek, ama kazanmak ya da kaybetmek için değil. eğlenmek için dövüşmek. böyle seneler boyu dövüşe dövüşe adam yarı yenilmez tarzı bişi oluyor :P sado mazo bi tip anlayacağınız :P
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede sormustum 109 denmişti ama 109 a baktım sanki daha oncesinde baslamak gerekiyor gibi geldi.
bleach 62

en son hikayenin bittigi 62 i izledim.
burdan sonra arada fillerlari izlemeden hikayenin kaldigi yeri izlemek istiyorum.
tam olarak kacinci bolumden devam edebilcegimi söyleyebilcek var mi??
bu sitede hazır hepsi varken cekmeden rahat rahat izliyim diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
daha öncede sormustum 109 denmişti ama 109 a baktım sanki daha oncesinde baslamak gerekiyor gibi geldi.
bleach 62

en son hikayenin bittigi 62 i izledim.
burdan sonra arada fillerlari izlemeden hikayenin kaldigi yeri izlemek istiyorum.
tam olarak kacinci bolumden devam edebilcegimi söyleyebilcek var mi??
bu sitede hazır hepsi varken cekmeden rahat rahat izliyim diyorum
bolum 110 dan sonra filler bitiyor 110 dan başlayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...