Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet "Pokemon: Diamond and Pearl" adı altında. 276+191 üzerine bu seri ve sürüsüyle film bitmez daha bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 dattebayo yine dalga geçiyo abi bırakmadılar bleach'i falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 oha pokemon hayla devammı ediyor :S olmedimi lan bu ash daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ash hala bebe ondan bundan dayak yiyo :P genshiken fena değilmiş yalnız. indirip izleyebilirsiniz brezilya sitesinde bleach 144'ün çıkış tarihi olarak 18/10 yazıyor. kocaman bir [yhbt] görecez bence, adamlar eğleniyor yahu :P [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 13:46 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 109 a kadar izledim ama bolum 109 dan sonrasını birtürlü bulamadım yaw bleachportal.com var ordan inmiyor nedense eskiden sharebus dan indiriyordum orasıda kapanmış torrent dekilerde ölmüş zaten indirebilceğim güzel bir site bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 www.dattebayo.com torrent olarak bulabilirsin. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 13:59 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ilaç gibi geldi saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 çıksın artık şu 144 ya çok heycanlı yerde bitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bu 144 mangasinda kaca tekabul ediyor yaw bilen varmi? indirdim bir suru bi tuturamadim bundan sonrasini mangadan okumak istiyorumda su rakamı biri ihsan eylesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dattebayo bu hafta durdurmuş çevirmeyi, yerine genshiken 2 çevirecekmiş diye anons yaptılar. yiyorlar mı bizi gene bilmiyorum ama. ben de dvd'lere koydum hepsini ama hala başlayamadım çok anime birikti. gözümde büyüyor 144 bölüm. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 http://www.bleachanime.org/anime-bleach-144-ishidachad-the-quickening-of-a-new-power/ klasik dattebayo oltası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Evet 144 ü release etti datte deki amcalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abii internet o kdar yavaşki download edemiyorum.1024 kb la sn de 4 kb .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 [spo]çok bir olay yoktu bölümde ishida nın ve sado nun güçlerini öğrendik biraz biraz ama böyle giderse hikaye bayağı yavaş ilerleyecek en iyisi biriktireyim ben bunları[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 [spo]Yavaş ilerlemezse saçma sapan filler lar izlemek zorunda kalabiliriz. Neyse ishida yı anladıkta, sado 2 kere bankai ye karşı training yaptı diye mi böyle oldu? Sado dan süper Sadoya geçiş biraz havada kalmış.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 [spo]2 kere ? Daha fazla yaptı gibi geldi bana ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 [spo]Daha çokta yani toplasan kaç ay çalıştılar ki? Byakuya daha önceden söylemedi mi bankai ye erişmek 10 sene training gerektirse 10 senede onu adam akıllı kontrol etmek için gerekir diye. Arrancarlara karşı Hede Blow Hödö Kick atmak Sado için hayal olması lazım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 [spo]e iyide ayni byakuya renji ye seninkinin sadece sekli bankai bi fonksiyonu yokda demisti renjininki cin mali bankai direk kidou yu basinca sisiyor chad in gucleri ama okuz gibi bunun yaninda uraharada diyordu zaten bu elemanin gucu siradan degil diye zaten bence orda amac yeni guc kazanmaktan cok acmak oldugu icin chad i limitine zorladi ayni ichigoya yaptigi gibi yani mantik oalrak en azindan ichigonun zangetsu summonliyip koskoca zaraken i yemesinden mantiklidir lol pokemon gibiydi resmen "bana inan sana guc vercem ichigo biz hep birlikteyiz" hani FISSSS hala old man zangetsuyu goremedik o zamandan beri yada mangada aciklama avrmi bilmiyorum ama bankai icin cikarip yendikten sonra incarnation lar kayboluyor gibi bir geyikmi var zaten bi zabimaru yu bide zangetsuyu gorebildik[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 [spo]İşin enteresan yanı İchigo nun yanında gezenlerin über güçleri olması, birisi tanrının yaptığını reddeder öbürü Giant Fist, Deve Kick, Oha Aparkatı sallar. Tamam kabul ettik hepsini ama 2 ay çalışmayla herkes limitini zorluyor, bu periyod u biraz daha uzun tutmaları gerekirdi ne bileyim 1 sene filan, hoyoku da 3 senede uyansın. Mevcut zaman kavramı olayları hep oldu da bitti maşallah gibi gösteriyor. Incarnationlarla bankai den sonra kendini bankai olarak gösteriyor sanırım.[/spo] [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 12:09 tarihinde, Gallant tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 [spo]bleach in esprisi o iste ichigo gider shinigami olur menos yer lieut. sinifi shinigami yener gercek dunyada hoop guclerini kazanair shikai cikarir soul society ye dalar megerse kaptan sinifinda bankai i olan madarameyi yer (bankai cikarmasada reiatsu taicho class direk) sonra gider lieut sinifi renji yi yener yetmez koskoca 2 kaptanin yenemedigi zaraki kenpachiyi yener byakuyaya artislik yapar 3 gunde bankai cikarir 3 gunde cikardigi bankai ile 0 pratikle byakuya gibi bir efsane iel kapisir ve yener buraya kadar 4 aylik bir surede cogu shinigaminin 50 yilda zor ulasacagi bir gelisme var bleach in olay bu zaten daha guclusu cikti kesti daha guclusu cikti yendi savaslar icin izlenir anca 144. bolume geldik hikaye su aizen bunlari kullanip hougyokuyu caldi arrancar yapti dunyaya yollayip orihimeyi kacirtti baska hicbir hikaye gelisimi yok kaplumbaga hiziyla ilerliyor ana hikaye bleach hikayeden cok action la izleyiciyi ceken bir yapim olarak dusunulmus[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bu bleach filmlerinin diziyle pek alakası yok değilmi? yada 2 filminde bir biriyle alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 nese buldum :P [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 22:47 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 145 db de çıktı ben beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Çok yavaşladı be bleach, tadı tuzu kalmadı, 40-60 arasına bakıyorumda şimdi ne bölümlermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yanliz Aizen bir reatsu release etti grim yere yigildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar