Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Sen alma canım, benim hoşuma gitti bu bölüm sadece. Savaş yerine karaktere odaklanmış bir bölüm. Fillerlardaki gibi birşey kanıtlama çalışması yoktu en azından. (Dandirik hikaye yaz sonuna bi tane düşman koyda ortalığı toparlasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 142 güzel bir hazırlama bölümü olmuş. Sado ve Ishida nın güçleri merak konum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Fanboyluk yapma Redeagle. Google da bleach resimlerini arat sırayla bak aynı şey. + Forumda konuşma adabıyla ilgili bilgilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ya nedir bu?Bir fanboy lafı çıkmış etrafta dolaşıp duruyor.Artık duymaktan sinir oldum.Bari aynı anlama gelen başka bir kelime üretelim çünkü bu biri cidden dayanılmaz hala geldi.Evet evet fanboy yerine yobnaf diyelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 akuma cikardi onu tuttu malesef herkes birbirine fanboy diyor yeni moda oldu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 filmini izledimde çok güzel olmuş yahu bleach in ilk zamanlarındaki tadı aldım filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 off fanboylar basmıs topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ya filmi bir ben mi beyenmedim?Çok vasat geldi bana nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 forumlarda fanboylardan çekilmez oldu walla... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Dediklerinizi daha önceden düşünüp fanboyluk hakkında tezimi yayınlamıştım zaten. Buyrun http://forum.paticik.com/konu.php?id=188966 Zaten hepimiz fanboy değil miyiz? At binenin fanboyluk sevenin vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 neyse bu konu çok uzar [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:47 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mangayı okuduğum için ne olacağını biliyorum ama animeyi izlerken büyük zevk alıyorum.İnoue seslendiren kimse ona hayranım ses tonu bu kadar güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yürü be Grimmjaw! [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 16:06 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bölüm yok mu bu hafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 "Due to complexity of the new series and also due to schedule conflict with Bleach, Dattebayo regrettably announces that Genshiken will replace Bleach on our anime lineup." söyliyecek söz bulamıyorum...Tamda en atraksiyonlu bölümlerde yapılırmı lan bu gariban anime severlere ha???!?!?!oneone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 eğer başka sub'layan grup biliyorsanız lütfen söyleyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 dattebayo yiyordur gene gecmsitete narutoyu biraktik bundan sonra pokemon subliycaz diyip geyigine pokemon bolumu sublamislardi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 valla bu hafta bölüm vermediler....Hakikaten Genshiken var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 vermemelerinin nedeni bu hafta bölüm olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 geyiğine yazılmış bi uyarı diyosun yani?işallah öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 walla mangayı okudum nasıl olsa , mangadan acıp baka baka izlerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 18inde çıkacak bleach 144. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pokemon u geyiğine sublamadılar sadece naruto nun fillerlarının uzun sürmesi nedenyle bırakma kararı almışlardı sonra vazcaydılar ama pokemonda hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pokemon hala devam edio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar