Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Nerf Ichigo gerçekten

Bu arada yeni giriş şarkısını nasıl buldunuz, bence çok güzel, gaz olmuş. Uworldun ki de bayağı iyiydi ama bu daha canlı. Helal ya adamlar cidden iyi yapıyor.

Naruto Bleachi örnek alsın[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni giriş şarkısının uzun versiyonunu bulan atsın hemen :D Arıyorum kaç haftadır :D Süper şarkı ya.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Ichiron no Hana'nin henuz full versiyonu cikmadi. TV acilisi kadar var sadece. bende sabirsizlikla bekliyorum.
HIGH and MIGHTY Color guzel muzik yapar. Gundam Seed Destiny'nin en sevdigim intro muzigi Pride'ida onlar yapmisti.
UVERworld'e diycek hic bisey yok zaten. D-tecnoLife heralde ustuste 80 kere dinlesem hala da bikmiycaam nadir sarkilar arasindadir.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

Ichimaru o binada çıkacak diye umuyorum. Dövüşsünde izleyelim biraz daha :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 03 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
ağzından yel alsın

Eleman malesef haklı mangaya o kadar yaklaştılar ki...
Filler veya ara kaçınılmaz oldu... ar aversinler daha iyi[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Hitsugaya konusunda çok sinirlendim ben ya. Bankai falan çıkardı ne güzel ama :D Hakikaten şok bir bölümdü ama aksiyon olarak sıfırdı :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece son bölümü izlemek yetmez. Hitsugaya nın nasıl tongaya düştüğünü ve hedef şaşırdığını anlamak için bayağı gerilerden tekrar süze süze gelmek lazm.

Eski ilerleme tarzına göre şu an aşırı hızlı gidior anime. Bu yüzdendirki SS konusunu bitirip ara verecekler gibime geliyor.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam ilizyonist kesin ondan kaynaklanıyor. Bakalım bu tilki eleman birhalt yapabilecekmi. Ben en çok o Quinchy ile kapışan Kaptana ne oldu merak ediyordum. Oda göründü sonunda. Bir halt yapmayacak kesin :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...