vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Önümüzdeki bölüm hepsini anlarsınız... :) Müzik seçimleri çok yerinde. Re-make'ler de iyi olmuş. Çilek baya sağlam görüntü yapmış :D Bankai+ görüntüsü de aşırı sağlam... Aizenin gözleri, ifadesi falan tam priceless. :D 309 - önemsiz spoiler (önümüzdeki bölüm görüntülerinde var) Önümüzdeki bölüm nasıl bu hale geldiğini işleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 izleyelim bakalım, zaten filler miller o kadar baydı ki direk 308 den girdim izlemeye. En son 270 mi 290 mi neydi izlediğim. Rasgele giriom aksiyonlara direk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Yok 302, 306, 307, 308 olarak izle. Çok fazla ayrıntı kaçırırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 GEd said: arada açıp açıp izliyoru rasgele eski günlere... ichigo bu 308 deki haline hangi bölümlerde geldi, onu izliyim bi. bikaç bölümdür çalışıyodu da training kısmında yarıda kesip bu sahnelere geçti, kesmeden önceki kısmında da o kadar fark yoktu. yani bu haline hangi bölümde geldiğini biz de bilmiyoruz. sanırım 309 da flashbackle filan göstericekler trainingde naaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya eskiden güzel gelmesinin sebebi daha böle işte shikainin bankainin önemi vardı işte hayvan gibi karakterle tanışıoduk aman onun bankasi nasıl shikaisi nasıl falan hep bu tarz meraklar uyandırıodu vs fakat herkes bokunu çıkardı millet aggro alıcna bankai açio hemen zaten taichoların bi ilerlemesi yok sadece ichigo gelişio . Ve hikayede twist yok ilk sezonda kimler düşman kimler dosto nları gördük senelerdir, değişik mekanlarda kapışıolar street fighter modunda, bi de havadalar yani o da var hehe. hani mekanın şeyin önemi yok. havada kapışıolar senelerdir. Düşmanlar teker teker yatio, iyi taraftan 1 kişi bile ölmedi. setting background, mekanlar diğer insanlar falan 0 önem. o yüzden bayio. naruto ile karşılaştırınca farkı anlaşılıo aslında neden eksik olduğu. bi de geçen shounen jump aldım böle bi One Piece'in çizimlerine bakiorum bi Bleach'in , resmen böle bleachde 1 sayfaya 5-6 kare düşüo background yok sadece karakterler poz verio. One piece bleachden kaç yıl eski bi manga adam her karesi über detay böle artık kare sığdıramio bi sayfaya adam herşeyi çizmekten. Kubo bariz salmış, parayı da götürdü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi kere one piece'le karşılaştırman hata bleach gibi bi mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @ Mortis: Çoğu taiçonun ben torpille o makama geldiğini düşünüyorum, çoğunun bankaisini göremedik hala, hepsinin birleşip yapamadığı işleri içigoya yaptırmaları da cabası. Üniversitede araştırma görevlisi olsa bu kadar çalıştırmazlar içigoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ichigo ve babasının o tünelde durdukları bölümde babasının konuşmaları vs yi birdaha izleyin orada anlatmış olması lazım. Anlatmamışsa tek cümle spo verecem aşağıda, spoo Tünelde 2000 saat çalışırsan dış dünyada sadece 1 saatlik bir zaman geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 saçma sapan olan bleach iyice saçma sapan bir hale dönüştü 308 bankai nin bankaisi... YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Gecko bu zaten var olan birşeydi ki. Son şekil - Hakuteiken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ichigo geldiginde çalan müzik fenaymış. shazamla aradım bulmadı bişey.. bölüm için özel yapılmış bişimiydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gecko said: saçma sapan olan bleach iyice saçma sapan bir hale dönüştü 308 bankai nin bankaisi... YETER Hala severek izlemeye devam ediyorum ama bu yoruma da katılmamazlık yapamayacağım. Hakikaten suyu çıktı, Gundam 00'laşmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bölüm beni datmin etmedi az daha uzun olaymış iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 308'de çalan raklı metalli müzik. http://www.youtube.com/watch?v=yjiIn21i2Yk Seri bitmek üzereyken arkadaşlar kımıl kımıl kıvranmaya başlamışlar. Bleach'in konseptinin DBZ mantığı ile %100 örtüştüğünü düşünüyorum. DBZ 291 bölümden oluşuyor ve 3 sezondan ibaret. Bleach 310 yada 312 bölüm tutar ve 3 sezon. Gücünü bil, kullan, yenil, gücünü eğit, kullan, yen, tekrar kullan, yenil, POWER UP, kullan, yen, kullan, yenil, eğit, POWER UP, kullan, yen, kullan, yenil, POWER UP, kullan, yen, kullan, yenil, eğit, POWER UP, kullan, yen, dünya kurtuldu mu?, evet, seri biter. Dragonball Z'den aldığım o zevki Bleach'te veriyor. PowerUp candır. Bide gökyüzünden dövüşler. OYŞ. Titreme geldi. Umduğunu bulamayan Bleach severlere gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=h9o5_W6hn9k Küçük bir not: Ichigo animede karı kız için body falan çalıştırılmış. Birde küçük bir ayrıntı yok. Zincir gibi. Buradan gerçek ichigoya bakabilirsiniz. edik: toparladım, çok dağıtmışım. Fanboy gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bu arada Bleach'i 1080p çeviren bir yer var mı? En iyi kalite 720p bulabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ichigo saçlar da uzayınca tam emo olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Önceki epic bölümden sonra bu bölüm... ne bileyim bir garip geldi şimdi. 309 20 saniye göstermediler Final Getsuga Tenshõu'yu. Bu ne ya... Çok saçma sapan geçti... Ne olduğu muallak kaldı şimdi... Öfff. Uyuzlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 309 Sonunda devam edicek filan diyodu, daha ne devam ettiricekler ki? "Shinigami güçlerim gitti ama Hollow güçlerim hala duruyo, onları kullanarak savaşıcam lol" diye trollük yapmazlar heralde. Yapabilir de gerçi. Hatta düşündüm de kesin yapar^^ Ya da bi şekilde güçleri geri döner filan... Yalnız Aizen e yuh dedim. Ayıptır ya, Frieza bile "transform, lol" olayının bokunu çıkarmadı bu kadar. 5 dakikada bi şekil değiştirilmez ki, yalama olur böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 okadar aydır savaşıyorlar ama ana savaş 2 bölüm sürdü hiçbir harekette yoktu... Bayık bölümdü :( mangada da bu arc bitişinden sonra bi iki bölüm okuduydum sarmadıydı bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 309 gerek yoktuki final getsugaya zaten öküz gibiydi içigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 havasına ölüm vuruşu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 309 yanlız reverse super saiyan transformation direk euhe sarıdan siyaha saçlar. çok iyiydi ama tip, sürekli öyle gezse tatlı olurdu baya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben animede baya iyi gösterirler diye umuyordumda bune lan.baya kötüydü.mangada baydı zaten bundan sonra ayda yılda bi bakarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 309 hayır zaten eziyosun, herif son gücüyle bişiler yaptı yine sağlamsın, ne kasıyosun ki bütün güçlerini yoketme riski olan hareketler, döv işte düz pataküte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ve bitti. :) 310 O kadar şey yapan birine 20000 yıl az bile verdiler. 8-) Bir de mangadaki bitişten farklı olarak tüm güçlerini daha kaybettirmediler. Eee filler için ichigo lazım tamam da bu arayı mesela soul society ve tarihini işleyerek geçirebilirlerdi... Ama ne umduk, ne bulduk. Karakura Riser. Hahaha neyse kon da fena değil filler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar