Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bleach yapımcıları Bwahaha'nın(adı böle kaldı:D veya mission complete!) bitiş kısmında kalması gerektiğini çözdü galiba. İyide oldu. Bu bölümde güzeldi bence. Ben en çok "bütün kaptanlar şu an savaş halinde. Onları ayırmak için birşey yapamayız" bölümünü sevdim. Bölümün lafı oydu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 @ Grudge: orasi oyle canim. bence ilk 130 kusur bolum mukemmeldi. yani bolum sayisini hatirlayamiycam da, en son Naruto vs Sasuke'nin sonuna kadar superdi, heyecan doruktaydi. sonradan inise gecti fillerlarin kotu senaryolari oldu. neyse. valla Bleach 45 dakkaya ciksa ne guzel olur eheheh :D ama dogru 2 hafta bekleyemem.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 narutoyu kınıyoruz. bleach'e devam.. 45 dakka fikrine bende katılıyorum. ama haftada 1 olma şartıyla :-)[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bleach 56 raw versiyon yayınlandı ; http://bt.saiyaman.info/ Bleach 56 alt yazılı versiyon için saatler kaldı :p [signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com [Bu mesaj unrealdimension tarafından 02 Kasım 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hellsub altyazılı versiyonu yayınladı :) sabaha Dattabayo da yayınlar :) Hellsub için : http://www.point-blank.cc:16384/allowed/torrent.php/renamed_Hell-Fansubs_Bleach_56FABD3E04.mkv.torrent[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gözünüz aydın Dattebayo da altyazılı versiyonu çıkardı : http://yhbt.mine.nu/t/b56.torrent[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hell-Fansubs ın altyazısı gözükmüyor bende acep codec filan sorunumu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mangasını da takip ettiğim için: Rukia'nın da boş karakter olmadığı kanıtlanmış oldu :horace:[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ichigo'da siyah Zanpakutou, Rukia'da beyaz :p Tam eş oldular birbirlerine :p Kaderlerinde varmış demekki :))[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tanoren, bisiy sorucam: mangayi aynen mi takip ediyo anime yoksa arada buyuk farklar varmi? varsa bende basliycam okumaya. ama ayniysa cok uzun is :)[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bi son 2 bölümü yorumlayayım hemen. [spo1=Spoiler 55-56]Sensei maşallah hakikaten sensei çıktı. Yoruichi nin ben Soifon dan kat kat daha iyi olmasını bekliyordum ama birisi 4 diğeri 6 gibi duruyor. Ayrıca Yoruichi nin soulslayer ı nasıl bişi cok merak ediyorum, büyük ihtimal ortaya cıkmaya bilir cıksa bile bankai filan olmaz. Zaraki su an aksiyon dışı ama diğer kadro ve Ganju nun ablasıyla beraber 2-3 bölümde aksiyona dahil olur herhalde. Gelecek bölümde ichigo-kuchiki tayçoo nun savaşı var ama 3 bölüm bitmez herhalde.[/spo] Sezon arası verilmeyecek sanırım bleach te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [spo1=Bana göre...] Zaraki'nin aksiyon dışı kalması kötü oldu. Nedense onun saldırılarından piskopat zevk alıyordum. Captanların kendi aralarında başlayan mücadele(savaş demek daha uygun olabilir :)) sonucunu şu an söylemiyorum. Üçününde tam güçlerini bilmiyoruz ama bana sadece biri çıkabilirmiş gibide gelmeye başladı:) Yoruichi'nin ise daha üstün olmasını bekliyordum ama 100 yıldır ortamdan uzak olmasını kondisyon eksikliğine bağlamak mümkün tabi. İlerde açılır:) Son olarak Soul Society'nin kapısına iki kişi daha dayanıyor dikkatinizi çektiyse. Dialoglarının son cümlesine(Ganju'nun ablasının dediği) dikkatinizi çekerim. Gelecek bölümde Yoruichi'nin geçmişiyle ilgili detaylar görünecekmiş gibi duruyor. Ayrıca İchigo'da var...[/spo] Karakterler dağılmış olmasına karşın konu tam gaz devam ediyor. Eğer kalite düşmezse(ki sanmıyorum) bu sene ki favori animem budur. [Bu mesaj Redeagle tarafından 03 Kasım 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence byakuya ve ichigo'nun kavgası başladıktan sonra rahat 5-10 bölüm sürer :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Grudge, 03 Kasım 2005 12:26 tarihinde demiş ki: bence byakuya ve ichigo'nun kavgası başladıktan sonra rahat 5-10 bölüm sürer :D 1 en fazla 2 bölüm sürecek eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 adam gibi olsunda kac bolum surerse sursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Kleo, 02 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Tanoren, bisiy sorucam: mangayi aynen mi takip ediyo anime yoksa arada buyuk farklar varmi? varsa bende basliycam okumaya. ama ayniysa cok uzun is :) Evet aynen devam ediyor. Sadece 1 yada 2 kere manga'da olmayan filler denilen şeyden koydular. Tabiki bazı yerlerde ek ayrıntılar var. Mesela Ichigo grand fisher ile kapışırken extra bir Shinigami yoktu manga da. Bir örnek daha vereyim. Teeee ilk bölümde anime'de Rukia ve Ichigo, Ichigo'nun odasında karşılaştıklarında, manga'da içeri Isshin giriyor ve Ichigo Isshin'e yani babasına yanında birini görüp görmediğini soruyor. Babası da görmediğini söylüyor. Ondan sonra Ichigo rukia'ya tamam babam seni görmediğine göre insan olmadığına inanabilirim diyor. Bu bölüm anime'de yok, Isshin odaya hiç girmiyor. Aslında önemli bir ayrıntı. Neden olduğunu 20 bölüm sonra felan anlayacak sadece anime izleyenler. [Bu mesaj Catscratch tarafından 03 Kasım 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 da bu sırada ya anime mangaya fazla yaklaşmadımı ne olacak bu işin sonu filler falan yapmayacaklar umarım. Yani 3. sezon daha ortalarında iken anime nerdeyse yetişti gibi bir şey acaba filler mı koyacaklar yoksa ara verip 2. sezon gibi mi dönecekler (blezh filler olayına narutodan daha uygun. İchigo bi 30 bölüm rahat rahat abidik gubidik hollow avlayahilir). 2. sezon fikrine daha yakınım gibi yani. ama 3. sezonun dehşetliği konusuna gelince eh yani...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Anime mangayı yakalayıp 2006'da işi film ile bitirebilirler. Komple.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 [spo1=56]Soi Fon'un gelicek bolumde olmesini diliyorum. Yoruichi-sama'ya dokundugu icin. grrrrrr nefreeettt....ayrica Yoruichi-sama'ya katiliyorum, Ichigo kiyafetlerini cikarmali :P neyse, cok heyecanli guzel bi bolumdu 56. hakkaten yetmiyo artik Bleach. haftada iki kere falan yayinlasalar yaa :D[/spo][signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 [spo1=Manga 201]öeh öeh öehhhh rukia neymiş bea baba yani deli bir gücü varmış... 3. sezon street fight türü geçecek gibi... neyse güzel güzel ilerliyort hadi hayırlısı[/spo][signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 [spo1=?]Kon'a kardeş geldi o daha önemli :D[/spo] Haha. Aklınızda olsun 57. bölüm filler değil. O geçmişi hatırlama olayı mangada da var. Ama Byakuya Ichigo olayına giriolar. Ondan sonraki 58. bölüm sırf ichigo vs byakuya olur büyük ihtimal. Hatta 1 buçuk bölüm bile olabilir. Ben olsam uzatabildiğim kadar uzatırım :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hell-Fansub 57. bölümü alt yazılı olarak yayınladı :) http://www.point-blank.cc:16384/allowed/torrent.php/%5BHell-Fansubs%5D_Bleach_-_57_%5BD8CDA247%5D.mkv.torrent[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [spo1=Bölüm 57...]Yoruichi, "sama" olduğunu ortaya koydu sonunda. Bir "the release your bankai and shut the crap!" diyeyim:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bekliyoruz daha Byakuya-Ichigo kapışmasını :D Bu arada sonda çıkan Kon bölümleri benim hoşuma gitti. Özellikle Ichigo'nun kardeşini görüp camdan atlamasına koptum :D)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nerf yoruichi-sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar