Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Eve hosgeldin : P Yeni bir hiz rekoru deniycek misin Malibu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 karar veremedim walla bl deki malibuyada rank kasıyorum 1 hafta rank kasmayıp bunu 60 lasam mı yoksa ik ikarakteri de aynı anda mı kassam bakalım zaman neler gösterecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya birak lesser realmleri : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bırak diyeceğine 3-5 çanta falan göndersen insanlık yapıp nasıl olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne zamandır görmemişim burayı,ben de bu serverdayım orc shaman kasıyorum şu an lvl 39. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hahah neyine kasiosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 senin night elfinin kesmeye kasıyorum miracık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eheh bu arada adı da Larsson akrakterin yazmayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bugün sunucunun forumunda dikkatimi çekti de sorayım dedim. Ad Noctum dağıldı mı? En taktir ettiğim loncalardan birisiydi, çok yazık olmuş doğruysa :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arada bi bakyıorum buraya böle yok onu 3 dakkada kestik yok 3 saat altında full mc falan ne şımarıktır bu ya.... varmı hogger solalamış aranızda yoktur tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Full MC setli olmak Magtheridonda bişi değilki bırak BWLyi bitirmeyi adamlar AQ40 setleri toplamaya başladı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 cok realmde bir sey degil mc setler artik ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Önce Penalized/Salvation Army (benim guildimdi) dagildi, sonra da Ad Noctum dagildi, kötü oldu baya Magtheridon acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mitoz bölünmelerin sonu yok WoW aleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ragnaros patch den sora sahane olmus.ragna da deisen bisey yokta shamanlar in olayi bitmis ragan fightt e.her aoe de totemler yattara oluyor.komedi tam.ragna icin shaman yerine druid priest alin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 up !!! nerelerdeyiz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ehuhe benim msg a bak.tas devrinden kalma.ragna nin ahi gitti vahi kaldi valla heuhe.bu arada ben warlock oynuorum artikin.liel nikim.herkese selam [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 16:45 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 dağılın lem shaman tayfası!:P herkese tekrardan selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 maghteridonu chromaggusa toplayalım bi efsane yaratalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 The Venture Co'da 70 Ork hantırımla oynuyorum şu an , hey gidi günler hey pati açıldı , hayırlı olsun vorkıreftırlarımıza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 burda yeni char açtım marrycan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 magtheridon da yeni char nie açiosun nihilum sahiplenmiş realmi zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Thoare, TACO ne alemde neler yapiyolar? Marloc aslinda iyi adamdir da biraz fazla hiyar, ondan gm olur mu cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ben maghteriona 1.5 yıl önce falan başladıgımda ortada Nihilum falan yoktu o zamanlarda aynı şeyi diyolardı, nihilum çıktı yine aynı muhabbet. Keşke devam etseymişim orda illa yolumuzu bulurduk. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 13:14 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 nihilum, the guild who has no life. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar