Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 GrimSoul Legion olarak biz de geçiyoruz yarın gece 3'te. Çarşambayı perşembeye bağlayan gece yani.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Biz de küçük bi grup olarak geçtik yaklaşık 10 kişi flnız umarım keyifli olur.. Herkese hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Nick degiştirmek isteyenlere küçük bi hint : Kendi accoutunuzla bl deki charınızın ismini Magtheridonda açıcagınız herhangi bi karaktere Bl deki karakterinizin nickini verin zaten sistem transfer esnasında Magtheridonda bu isimde bi karakter var diyor ve size nickchange şansı veriyor Web ortamında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 3 günden beri uğraşıom yedimin kredi kartıyla !! lanet şey! artık fake isimle açacam bi acc bıktım ya. geliom beklein :P[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 GrimSoul Legion olarak geçiyoruz yeni servera, hayırlı olsun hepimize.[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Praemium Callidus da kesin olarak gecis yapiyor. Dancic -> Dodo olacak :)[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 /farewell[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben de yarım saat önce geçtim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 55 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion (Tatilden Döndü) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Horde tarafında epey sağlam guildler oldu. Alliance'ın durumu nasıl bilen var mı? Alliance horde umarım dengeli olur ki zevki çıksın :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 e herkes gectiyse ne anladik bu isten?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Penthesilea, 28 Eylül 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Valla ben gerekirse level 1 adama dahi saldiririm, bazen hosuma gidiyo tipler ama saldirmiyorum. Cünkü o öldürmediginiz adam, delidumrul'un dedigi gibi 3 dakka sora 5 adamla saldirabiliyor sana Yılanın başını ufakken ezmeli dimi ;)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 IRC confirmed: Guilds moving so far: Shadowmoon: Uden Lo (H) WKoE (H) 42 (A) RFH (A) Pain (H) | Burning Legion: Pain Train (A) Nihilum (H) Soulkeepers (A) PC (A) AI (A) GSL (H)'[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bugün itibariyle gsl de magtheridon da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla gittiniz ama maghteridona gecis acildiktan beri yesili gecmiyor latency. sira desen 700 kisilik sira 100 kisi oldu. size basarilar bize az lagli sirasiz iyi eglenceler[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hehe 100 kişide fazla:)biz daha fw de 1 kişilik sıra bıle beklemedık,merak ettiğim diyelımkı tam zındanın ortasında dc oldun,geri gelmek ıcın eskıden 700 kısıyımı beklıyordunuz?yoksa server size oncelık tanıyormuydu[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Evet 600-700 kisi arasi bekliyorduk tahmini süre 45-55dk. eger oyun crit. hata verdiyse beklemeden girebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ohooo öyle dayanılmazmıs oyuna,biz FW de bazen oluyor afk oluyoruz 15-20 dakka sonra donup devam edıyoruz[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bende guildle beraber geçtim. Hayırlı olsun hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Invadoria Guildi de gelebilir bir oylama yapılıyor şimdi fakat blnin butun noobları o servera geçmiş[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXeC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Khadgars Rage'de transfere karar verdi, bu akşam geçiyoruz.[signature][hline][WwW]eXeC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Eh ... kuzen login olmuş, üstteki mesaj benim. :D[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] [Bu mesaj odium tarafından 29 Eylül 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oo odium oldumu ya:([signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 pure pvp ve pve tabanlı cadı kazanı gibi bir serverımız oldu. tüm büyük guildler geçti. çok az 60 harici insan var. khadgars da geliyor kadro tamamlandı ;) horde da alliance da çok şık oldu. Shadow moon dan da çok güzel guildler geldi. gayet hoş bir server oldu. Dehdarımız bile var.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Süper oldu sunucu : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ekonomi düzelmeye başladı 2 gold a major mana alıyoruz ^^ her yerden thorium vein fışkırıyo. KR de geçsin kapansın migration. infernal affairs da gelse çok hoş olurdu.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar