nereladis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 O zaman iyi karakterlere bişey olmadıysa. Ama açılsa artık yeter. Bu hafta 2 günüm boştu o iki günde de server yok:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 eğer charlar giderse hayatım kayar onca item... rollback yaparlarsada hayaıtm kayar cünkü bu hafta dlei gibi honor kastım...[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 karakterlerin uçabileceği söyleniyor gerçekten vahim bir durum.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Son mavi post.. During the maintenance, while we were running a maintenance script, we experienced a network disconnection which caused the maintenance script to crash, resulting in Quest Log data to be removed from the Database. The following Realms were affected: Balnazzar Genjuros Hellscream Laughing Skull Magtheridon Nordrassil Our technical team have been and are still actively working on a full restoration of this data, which is 100% sure to complete, but to do this right takes a long time. We expect to restore all these Realms to full functionality by 16:00 CET today, Thursday, January 5th. All affected players will receive two days compensation. Teh 2 days rested!!!11[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ayrıca büyük ihtimalle AQ için %5 civarı bir malzeme istemeyecekler.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 nasil ylan oldugunu hepimiz gördük. bariz bir sekilde avrupa birincisiyken Blizzard tarafindan 2. yapildik. 28 saat gec baslayip, 14 saat gec bitirdik ama kimin daha hizli oldugunu anlama konusunda blizzard biraz yetersiz. Uzun bir müddet benim karakterimle thanatos oynadi, bazi özel mevzular sebebiyle oyuna zaman ayiramayacak durumdaydim saolsun yardima kostu : ) Simdi dönem arasi tatilindeyim bi 15 gün flan kadar aktif bi sekilde oyunda olucam yani. AQ40 progress de yazalim bu arada biraz, cok asagida kalmis baslik. Ilk gün 1. ve 2. bossu, ikinci gün 3. boss (battleguard sartura, oyundaki tahminen en eziyet boss) ve 4. boss u aldik. Raid sürelerine sadik oldugumuzdan biraktik raidi, dün de BWL vardi, bugün devam edebiliriz kaldigimiz yerden. Nihilum 5. bossu da aldi, 3 4 ve 5'te Avrupa 1. si oldu. Biz de 4. de kesin avrupa 3.süyüz, 3. yü de KR ile ayni zamanda kestik sanriim, birimiz 3. birimiz 4. yüz yani. Cok güzel instance ya benim cok hosuma gitti, her ne kadar priest seti pve degil pvp olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yeni raid report basligi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Biz de HiGoat olarak çok hızlıyız, Avrupa 294389057.yiz aynı gün DeadMines 3.4.5.6.7.8 bossu kestik, yetmedi Gnomeragan yaptık :p Kapılar hala kapalı ya deli olcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pvp serverinda carebear olmak zor olmali. pardon. tum server oyleyken pek de zor degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi TSA var iste, onlar da ezici cogunluga karsi gelemiyo haha carebear <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi bizim server da aq açılmaz bu gidişle.aq yarışması bile acayip cimri oldu magheridondakinin yanında :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aq güzelde içime sinmiyor gelen yenilikler , classlar üstüne yoğunlaşmalılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 GS olarak, skeram ı horde da ilk kesme onurunada biz ulaştık sanırım :p toplanıp deneme yapabilirsek 3. boss uda alıcaz yakında allahın izniyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ilk 5 boss açısından zorluk seviyesi aq=bwl diyebiliriz huhurandan sonra burası aq burdan cıkıs yok modu baslıyor.Özellikle emperor twinsden önceki trash clear can sıkıyor.4 kere ragnaros kesiyormuş gibi bir izlenim ediyorsunuz.Trash cleardan sonra emperor twins su an en sağlam boss(lar) oyundaki tabi daha c'thun abimizle tanısma fırsatımız olmadı.Emperorlarda ilerleme kaydettik yakında ölüceklerini umuyoruz.Ama magtheridon olarak gerçekten kalitemizi de ispat ettik. Kaelthas bizden önce açıldı ama bu kadar ilerleme kaydettiklerini "en azından bu sayıda guildle " sanmıyorum.Gateleri onlardan 14 saat sonra açtık ama 28 saatlik gecikmenin yanı sıra magtheridonun realm popunu da gözardı etmemek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bende pvp yapıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Blizzden realm listesinde magtheridonun pvp tagini pve olarak deiştirmesini rica etsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hayir omen horde da 2. kestik biz skeram i.nihilum bizden 15 dk önce kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 saygın ben mert 3 hafta sonra rank 14 üm ahn quiraj sux pvp devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 emperor twins pwned by nihilum eu 1. worldwide 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu nihilum bu ahn quirajı çok komik bi süre zarfında bitirecek o zaman bu adamlar tam ilah olcaklar avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yarısı fashion baby onların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Druidleri saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hadi bakalim bize de ilk ashkandi düstü : ) ve biz de gnome a verdik haha, eesha aldi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandrue Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aman yaa o ashkandi olayı yüzünden bwl de bütün general "ahh" çekti. server ın en ünlü gnome warrior larından (ünü iyi bir oyuncu olmasıyla alkası yok tam tersi) biri ashkandi aldı. ya ben anlamıyom bu ashkandi niye berbat oyunculara gider. bizde de birinde var adam whirlwind tuşunun yerini bilmiyor sanki. adama boss u "reposition" et diyoruz. adam edemiyor. sonra "i dont how to reposition" yazıo... işte böle bir server magtheridon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla ben dahil bizim guild de üzüldü zaten aslinda cok seviyorum adami, tam gnome böyle : ) o yüzden salak gibi davraniyor realm forumlarinda falan, ama classini gayet iyi oynatiyor su ana kadar gözlemledigim haliyle her raide gelip bi tek bu raidi kaciran bi arkadas vardi ona cok üzüldüm, initiate e gitti yani baska kimse bidlemedi baseden aldi adam 1 hafta önce girdi ashkandi aldi valla [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 00:47 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar