Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aha sunucular yavaş yavaş geliyor ama ben daha Magtheridon'u göremedim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ne zaman waktinde acildi ki bizim server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ah açılsada bi stockade yapsam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: DA2019, 28 Aralık 2005 13:27 tarihinde demiş ki: said: numberten, 28 Aralık 2005 12:09 tarihinde demiş ki: yaw rogue main hande iyi bi silah olarak gelmedi bana tebrikler Kendisi Pain Train'in Guild lideri ve main rogue u. Müsade edin de legendary itemı da ilk o alsın. :) heheheh :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Magtheridon'in acilmasi icin farm yapmamiz lazimmis arkadaslar, yürüyün BL'ye. 11234242 Thorium Bar 3242 Arcane Crystal 324252522525 Thick Hide 5 Gnome 1 Tauren gerekiyomus : ([signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pekala[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geldimi sunucu? yada turkiye saati ile kacta acilcagina dair bi resmi duyuru varmi. forumlari acilmiyor : | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok daha gelmemiş... :hrr:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 GM su an official forumlarda espiriler yapip sürekli döt olmakla mesgul. ALLAHIM BİR OYUN FİRMASI NASIL SOE'DEN DAHA BASARISIZ OLABİLİR YA[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bugün unutun canım onu gece gelir belki[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yokmu resmi bi açıklama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Penthesilea, 04 Ocak 2006 22:08 tarihinde demiş ki: GM su an official forumlarda espiriler yapip sürekli döt olmakla mesgul. ALLAHIM BİR OYUN FİRMASI NASIL SOE'DEN DAHA BASARISIZ OLABİLİR YA lütfen soe hakkında doğru konuşalım kimse SOE den kötü olamaz ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Arkansis, 04 Ocak 2006 22:12 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 04 Ocak 2006 22:08 tarihinde demiş ki: GM su an official forumlarda espiriler yapip sürekli döt olmakla mesgul. ALLAHIM BİR OYUN FİRMASI NASIL SOE'DEN DAHA BASARISIZ OLABİLİR YA lütfen soe hakkında doğru konuşalım kimse SOE den kötü olamaz ! +98435793562935863470370347 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yapılan acıklama ile ilgili link i bana paste edermisiniz rica etsem. forum ana sayfasi israrla acilamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 altta authenticating diye bi tane başlık var forumda oraya bak ben yazmıştım linkini...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 22:15 CET - Update: During the scheduled weekly maintenance a network outage resulted in the failure of a supporting system of the following Realms: Balnazzar Genjuros Hellscream Laughing Skull Magtheridon Nordrassil The problem is related to the quest logs of players in the world. At this time our technical teams are working diligently to restore service to its fullest but we don't expect to restore full operation on these servers tonight (Wednesday). We will be providing an ETA as soon as we have more information.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kalkıni yatın uyuyun beklemeyın demıs kısacası :D[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 off biktim ama her maintance sonrasi magtheridon beklemekten bazen BL den ayrildigima pisman hissediom kendimi ulan sanki server yandi ya kac saatdir cozum getirmeye calisio bu denyo blizz allah hepsinin belasini wersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 blizz rekora koşuyor resmen magtheridon hala down işin ilginç tarafı dün geceden sonra spinebreaker ve burning legiondaki karakterlerimi de göremiyorum, bu realmlerin açık olmasına rağmen.Bu işin dinamiğini bilmiyorum ama realm açıldığında bir data lossla karşılaşırsak hiçte şaşırmamak lazım.Ne kadar arada bağlantı kuramasamda bu olay tamamıyle açıkladıkları quest log olayı ile ilgilidir umarım.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Clairee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sanirim olay sadece quest log larindan ibaret deil "log" lar gitmis.sadece quest deil,data backlar calismior.corrupt yani.üzerinizdeki esyalar da dahil akliniza gelen her türlü data corrupt mis su anda.eger günlük backup apiorlarsa herseyi 1 gün önceseine döndürüp acabilirler.haftaliksa ki bebnim tahminim bu.karakterleri 1 hafta önceki haline getirip acabilirler.durum ciddi baya anlicaginiz hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 05 Ocak 2006 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ben dün epey forumlarda takılmıştım sabah (O zaman daha rahat girilebiliyordu siteye). Nedense mesaj atarken gelen karakter seçiminde magtheridon'daki tek karakterim hariç tüm sunuculardaki karakterlerimi seçebiliyordum. Başka bir karakter ikonuyla mesaj attım, sonra dedim altına: "şu anda neden bilmiyorum magtheridon'daki karakterimle foruma mesaj atamadım". Sonra bi baktım forumda mesaj atan her şey aynı şeyi diyordu. Magtheridon'daki karakterler bir şekilde "yok olmuştu". Sorun ciddi olabilir yani. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ne güzel 27 olmuştum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: xrex, 05 Ocak 2006 10:45 tarihinde demiş ki: sanirim olay sadece quest log larindan ibaret deil "log" lar gitmis.sadece quest deil,data backlar calismior.corrupt yani.üzerinizdeki esyalar da dahil akliniza gelen her türlü data corrupt mis su anda.eger günlük backup apiorlarsa herseyi 1 gün önceseine döndürüp acabilirler.haftaliksa ki bebnim tahminim bu.karakterleri 1 hafta önceki haline getirip acabilirler.durum ciddi baya anlicaginiz hehe Oeh böyle bir şey yaparlarsa (1 hafta rollback) bırakırım valla 50 den 40lara düşücem yuh. 1 gün olur insallah.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 11:08 CET, 05/01 - Update: The current ETA for the affected Realms is 16:00 CET. We will keep posting updates as information comes our way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Son verilen mavi post karakterlere birşey olmadığı sadece quest loglarda sorun olduğu.. -------------------------------------------------------------------------------- Q u o t e: CAn you just say id our characters are gone?? Just a YES or a NO... Thanks! -------------------------------------------------------------------------------- No, they're not gone. The given information has always been about quest logs. Speculations about loss of characters come from elsewhere, and I hope people will stop fueling that idea.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar