Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Evet, süper gnome warrior Emilo ile AV'ye aktim ve ortamin tozunu kaldiriyorum : P Simdi önce AV exalted, sonra da AB exalted var hayirlisiyla hehe. Dün AV'de tanidik olarak bi Mirage(Kane)'i gördüm, oyun tam bitmek üzereyken bikac iyi gearli oyuncu (ve genelde warrior) girip 1 saat uzatti AV yi hainler : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yarin sabah 15 aylik askerlik gorevimi yerine getirmek uzere egitim alayina ulasmak icin yola cikacagim. Sizlere bu sure zarfinda iyi oyunlar dilerim. Tanidigim, tanimadigim herkese saygilar, sevgiler. PS. Dodo ile oynayan birini gorurseniz guildden herhangi biri olabilir. Karakteri guilde biraktim. Raidlerde warrior ihtiyaci oldugu zaman herhangi biri oynayacak. bye...[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hayirli teskereler dodo iyi bak kendine...[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. (E/Mo)-(Mo/W) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Kasım 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Evet, süper gnome warrior Emilo ile AV'ye aktim ve ortamin tozunu kaldiriyorum : P Simdi önce AV exalted, sonra da AB exalted var hayirlisiyla hehe. Dün AV'de tanidik olarak bi Mirage(Kane)'i gördüm, oyun tam bitmek üzereyken bikac iyi gearli oyuncu (ve genelde warrior) girip 1 saat uzatti AV yi hainler : ) Alt tarafi 3 kisiydik yahu. Ben, Nihilum'dan Dac adli bir warrior (oynayan Sephastius'tu gerci) ve yine Nihilum'dan Tobie adli bir shaman. Aslinda 3 kisi olmamiza ragmen harikalar yaratiyorduk. Ama tepenizdeki 2 gryphon, guard'lar ve bi de sonradan biten dev agac hedesi hayattan bezdirdi. Tam böyle güzel güzel pvp yapiyoruz (genelde 3 v 10+ olsada :p) hop gryphon bi üflüyor ucuyoruz 900 damage, hop daha yere inmeden digere üflüyor 900 damage daha. Yeni AV baslasin cok güzel seyler yapcaz dedik, ama AV bitince bütün horde'lar yatmaya gitti herhalde AV acilmadi. :p Hatta AB bile acilmadi kaldim öyle sap gibi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 22 Kasım 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Alliance oyunculari gerizekali cünkü. Herifler reputation gelsin diye elimizdeki oyunu 1.5 saat uzattilar ya aptal gibi, iste yarim saat sonra siz girdiniz zaten[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o olay bizim serverdada var JUST WAIT FOR 35 MORE MINUTES THEN MORE REPU FFS NOOB!!!!1[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ve bende aranızdayım artık magtheridon'a bende geliyorum. İyi pvp ler epic itemler dilerim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Razorgore Pain Train tarafindan öldürüldü efendim, en son 1 yumurta kaldigindan bu yana 2 hafta gecti ama guildsel ve lagsal mevzular yüzünden hesabini kesememistik arkadasin, bugün halloldu : ) Bekle bizi Vael : )[signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tebrikler penth.vael sizi cok cok sicak karsilicak :).[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Tebrikler iyi iş. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Assam demişki: said: Biliyorum server başlığı var ama yeni userım msg atamıyorum üzgünüm.Magtheridon serverında girebiliceğim turk loncaları varmı acaba tek takılmak artık çok sıkıyor , yardımcı olabilicek varsa bu konuda çok sevinirim. ( ud lvl60 rog )[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sağol qui , nicklerinizi söylerseniz ulaşırım size , loncasız dolanmak gerçekten sıkıyor :( :) ud 60 rog[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yani sadece türk bi guild var mı bilmiyorum ama carignano veya janissa var bnm oyunda ulaşırsan konuşabiliriz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya beyler herkes ismini yazabilir mi acep ya da bana pm atabilir mi şurda bi friend e ekliyim sizi lazım olursunuz bana =) ( para[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 GrimSoul Legion bu akşam guild içi anlaşmazlıklar sebebiyle dağılmıştır.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben de bizim guild chatten duydum yazık olmuş iyi bi guild kaybettik :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 grimsoul legion un guild leader indan biri olarak buradan bizimle oynayan ve bircok seyi paylasan arkadaslarima tesekkürlerimi sunuyorum.bye bye grimsoul[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yazık kötü olmuş bulunmaktan zamanında zevk aldıım nadide guildlerden bitanesiydi :( üzüldüm.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Haydaaa, o kadar mükemmel giderken neden dagildiniz yahu, cidden cok üzüldüm : ([signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 valla uzun hikaye pent ic sorunlar iste.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2 gün oyuna girmedim bende olan olmus yetisemedim malesef, gerçi uzun zamandır böyle birşey bekleniyordu diyim. neyse demekki yavastan oyunu bırakma zamanımız gelmis bizimde :([signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Emekliler kahvesine bekleriz...[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya harbi arkadaşlar nicklerinizi alabilirmiyim? kasıyoz bu serverda ama yanlız hissediyoruz kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hadi yau bütün serverlar açıldı nerdeyse ama magtheridon açılmadı.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sIkIntidan 4000kisilik test server sirasi bekledim giricem. bu arada eu test pvp ye hemen girdi 20 kisi mi ne sira bekledim ama orda yarattigim lvl60 karakterler yoktu, simdi pve sirasi beklyiorum ve 4000kisiden 100kisilere dustu. sanirim yarattigim karakter burda cikicak dimi... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar