Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hayirli olsun tum gecenlere ve yeni baslayanlara Buyrun buradan yakin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yakalim sizde gelinde beraber yakalim...[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 BL AH yi sömürdüm kaçının benden =p Tabii şuan öncü guildiz fiyatları düşük tutuyoruz.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 biz kalacagiz sanirim hala kararsizlik hakim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bi gorushelim de bence gelin. burasi sabah boshtu ah nin onu 60 lvl kayniyor ufaktan :) 3 tane confirmed buyuk horde guildi gechiyor aksiyon iyi olucak. Orada 5 saat sira beklemekten vs iyidir.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bütün BL oraya gitmiş zaten dayanamadım ben de gittim... elveda lagging legion...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben wen e dayanamadigim icin degistirdim serveri :) bl de kalanlara sabirlar mag e gecenlere basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sortiege Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ;) Umarım güzel ve kardeşçe kavga etmeden saygılı bi şekilde oynarız. Bazı şeyler oturdu artık. Burda bunu tamamlarız diye düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hadi bakalim 2 ay sonra orada BL gibi olur...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Magtheridon serverına geçmeyi düşünen arkadaslar, eyer bazı sorunları war kararsızlık gibi, Buradan sorun cozebilicek inancında oldum karakterime bakabilirler. Megtheridon'da görüşmek üzere ;)[signature][hline]Burning Legion Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Selamlar, Valla AH o kadar da ucuz gelmedi bana ama belki çok fazla AH ile haşır neşir olmayan biri olduğum içindir :) Ayrıca maalesef "ezik ganker" arkadaşlardan burada da çıkmaya başladı. Umarım en azından sayıları artmaz. Bana PVP server'dayız geyiği yapmasın kimse. Ben "maden kazarken" arkadan saldıran lavuklar ( hem de 20 level yüksek ) benim için oyuncu falan değildir. Blizz'in ileride Ganker ve Ninjalara bir çare bulması dileğiyle yeni server hayırlı olsun hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Genelde 59 olan kisilere dahi saldirmam, ama sunu da biliyorum. Yanindan gecerken bana el sallayan 40 lvl shaman 10 sn sonra karsidan gelen 60 lvl orc warriorun bana saldirdigini gorunce hemen frost shock atmaya bashlar ne kadar honor alirsam kardir diye. Ayni ornegi alliance icin de cok rahatlikla verebiliriz. Benim 59 a saldirmamam etik bir olay. Ama kimseye cikipta ben maden kaziyordum arkadan saldirdi lauuk bu diyemezsin. Dersen de birisi kil kaparsa ustune karsi factiondan cikarsa oyundan bezdirir seni o olur. Ben de madenciyim. Sonuca oyunda her insana para lazim. Sen maden kaziyorsun diye neden birakmak zorunda olayim ki o madeni. Yada kim bana garanti verebilir 60 lvl bir rog ile partyde olmadigini ve o rogun bana saldirdigi anda seninde heal buff vs vs yapmayacagini.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BERBERKENAN, 28 Eylül 2005 08:17 tarihinde demiş ki: Bana PVP server'dayız geyiği yapmasın kimse. Ben "maden kazarken" arkadan saldıran lavuklar ( hem de 20 level yüksek ) benim için oyuncu falan değildir. Blizz'in ileride Ganker ve Ninjalara bir çare bulması dileğiyle yeni server hayırlı olsun hepimize. Burada geyik yapılacak bir durum yok. Realmini seçerken zaten sana yan tarafta normal şartlar altında bir insanın görebilceği büyüklükte bir yazı var. "These realms allow you to focus on player combat; you are always at risk of being attacked by opposing players except in starting areas and cities" Bi kere bunu kabul edip oyuna girdiysen sonradan söylenemenin bir anlamı yoktur bana göre. Bilerek risk almışsın ona göre oynuyorsun.[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 .. bu 2. oldu kusura bakmayın [Bu mesaj Revell tarafından 28 Eylül 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Valla ben gerekirse level 1 adama dahi saldiririm, bazen hosuma gidiyo tipler ama saldirmiyorum. Cünkü o öldürmediginiz adam, delidumrul'un dedigi gibi 3 dakka sora 5 adamla saldirabiliyor sana[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Irc Confirmed: S-Uden Lo (H) S-Warrior Kittens of Elune (H) S-Pain (H) S-42 (A) B-Nihilum (H) B-Soulkeepers (A) B-Pain Train (A)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Selamlar, Size bu kafa ile hayatta başarılar dilerim. Ayrıca "madeni bana bırakmamak" gibi saf ve temiz nedenler ile mi bana saldırılıyor yoksa HK için mi ? Olayın bu boyutta olduğunu yani ticaret için saldırıldığını bilsem ağzımı bile açmam. Ben yolda giderken benden 15-20 level üst oyuncunun saldırıp bir de corpse camp yapması eğer size mantıklı geliyor ve PVP server'dasın kardeşim diyorsanız başka sözüm yok. Madem PVP serverdayız diyorsunuz ben de diyorum ki HK isteyen gitsin BGlere bol bol HK alsın orada. Quest yapan adama dalıp da keyfini kaçırmanın alemi yok. Bana "ganker"lığı savunmayın lütfen. Ha ayrıca eğer diyorsanız ki "ne bileyim o adamın bana arkadan dalmayacağını" diyorsanız da bırakın dalsın. O onun "ezik" yapısıdır. Ben artık bana arkadan saldıran ve bana kurukafa görünen kimse ile gereksiz bir savaş içine girmiyorum. Sürekli X'e basarak oturuyorum. Gankerlıktan zevk alanlara da Allah akıl fikir versin diyorum. [Bu mesaj BERBERKENAN tarafından 28 Eylül 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 iyi nihilum gidiyomus guzel[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bende 60 lvl warriorun yaninda 30 lvl bir priest/shaman/pally/drui ile neler yapabilcegini biliyorum.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BonePART, 28 Eylül 2005 13:28 tarihinde demiş ki: iyi nihilum gidiyomus guzel :D Valla onlar geçiyor diye bir çok aly vazgeçer onu soyliyeyim. [Bu mesaj Nevberos tarafından 28 Eylül 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BonePART, 28 Eylül 2005 13:28 tarihinde demiş ki: iyi nihilum gidiyomus guzel güzel? bizim için kolay karar olmadı oylamada 31 evet 18 hyr cıktı bakalım nasıl olcak...[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tylerdurden>>>>cornelyus ühühühüh[signature][hline]skydestroyer-lvl 60 druid -BL-Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gecsem mi acep?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu niffer duruormu :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 grimsoul olarak biz de geçeceğiz gibime geliyor ama belli değil, bu akşam belli olacak. ama arkada kalanlar da olacak. serverın adını kısa zamanda ezberlemem lazım sanırım :)[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar