Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutma tutorial'ı istiyorum!!(acil)

agrian

Öne çıkan mesajlar

abi biliyorum çok baydı bu tür topicler de...bana gene de bi yardım edin...size durumumu anlatiyim:ben aylarca bi ızın peşinden koştum..ciddii bildiin peşinden koştum..nse sonra iyi kötü bi ilişkimiz oldu,soora kız beni terketti..nedeni de şuydu,onun için hiçbişey yapmamışım,hiç sevdiğimi belli etmemişim...beni terketti,ben 1 ay daha peşinden koştum bunun...soora da en son benim bi arkadaşımla çıkmaya başladı..ben de hala bu boynuzlarla sevmeye devam ediyorum...unutmam lazım kahretsin!![signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

onu hatırlatıcak şeylerden uzak dur damar dınleme kendını derslerıne ya da işine wer arkadaslarınla we aılenle cook zaman geçir ama hemen baska bı kız bulmya çalısma daha cok batarsın
sımdılık recete bu aklıma geldıkce ılawe ederım=)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

o kızın resmi war mı ? cevap ver cabuk[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

resmini wer bana seni direk ondan nefret ettireyim cok ciddiğim dalga gecmiyorum[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

phptsp[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

1)Kızı yalnız yakalıyosun(hayır hemen fesat düşünmeyin)
2)İyi yada kötü hakkında bütün düşündüklerini sıralıyosun, hızını alamazsan küfürlere başlıosun
3)Böylece içindeki herbişiyi dışarı vurmuş oluyosun, rahatlıosun
4)Güzel bikaç tane şarkı açıyosun, dinliyosun filan işte[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

aynı okuldayız...üst katta..sürekli karşılaştık bugün mesela..bana meraba dedi,özür diledi,üzgün olduğunu söledi,bende hiç sanmadığımı,kendisini gebertmemek için kendimi zor tuttuğumu ve de başka başka sözler söyledim...türk filmi oldu resmen:)başını öne eğdi fln...nası rol yapıyo yaa!,o yeni çıktıı zaten arkadaşımdı normalde,onu görünce"karşıma çıkma bidaha"dedim.ona da bayaa bi konuştum..diğer arkadaşlarım da konuşmuoşar onunla zaten bu yaptığından sonra...çok iyi ark.ımdı hemde..yazık yazık.böle gelip özür diliyince yumuşamak yerine gözümde iyice küçüldü zavallı bi varlık oldu..ama allahtan 15 tatil girio araya hiç görüşmicem,umarım unuturum klaylıklan...saolun pati kerdeşlerim[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

Kızla ve arkadaşınla kesinlikle konuşma,yani ne yap et konuşma,telleri varsa tek kalemde sil,mesajlar falan da dahil,hiç acıma,hediyedir resimdir kurtul.

Arkadaşların yanında olsun her zaman,kız erkek farketmez her zaman konuşabileceğin vakit geçirebileceğin biri olsun yanında

Yanlız kalmadığın sürece hiç bir sorun yaşamazsın
Sosyal ağlarda paylaş

gelen gideni aratır :D:D:D

ya meşgul ol her saniye bir işin olsun bomboş kalma sakın ders iş güç olmadı şınav mekik...

sonra yeni bişeylere başla enstürman spor falan olabilir...

eğer aşıksan yeni bir kız o kadar yardımcı olmaz kanımca hatta işler daha çok karışır

aslında ben olsam beni en çok kızdan benim yada bizimle ilgili duyacağım güzel bir söz rahatlatırdı...ama arkadaşınla çıktığından biraz zor tabi katlanmak,beklemek,sabretmek falan...

o yüzden aş kendini yeni bişeyler yap meşgul ol aklına gelmesin.tüm söyliyebileceğim bunlar.bir süre sonra kurşun geçirmez olcaksın kız gelip seni öpmeye bile kalksa araya elini koyup artık bitti diyeceksin ve sonrada gururla odadan çıkıp gideceksin.......abarttım galiba ya.[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...