darkleee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Greetings, In order to assist you with your query, please send a mail with the following, from the address to which your account was registered. CD Key: Located in your World of Warcraft box. Account Name: the account name that you are using. Name: the full name that the account was created with. Address: The address information given when the account was created. Zip/Postal Code: The zip/postal code that was given when the account was created. Your Secret Question and Answer. If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at: http://www.wow-europe.com/en/policy/ Regards, Kyrein Account Administration Team Blizzard Entertainement Europe[signature][hline]Burning Adamlar hem 72 saat banladılar sonrada what kkk? diince bunu gönderdiler cibiliietsizler [Bu mesaj darkleee tarafından 04 Ocak 2006 04:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Merhaba Size yardım edebilmemiz için aşağıdakileri yazıp, hesabınızı yaratırken kullandığınız e-mail adresiyle bize mail atınız. CD Key: WoW kutusunun üstünde. Account Name: Kullanıcı hesabı. Name: Hesabı yaratırken kullandığınız ad ve soyad. Address: Hesap yaratılırkenki adresiniz. Zip/Postal Code: Hesap yaratılırken sahip olduğunuz zip/posta kodu. Your Secret Question and Answer: Hesabı yaratırken seçtiğiniz "secret question" ve cevabı. Eğer kurallarımızı tekrar görmek istiyorsanız, şu adrese bakınız. Saygılarımla, Kyrein Account Administration Team Blizzard Entertainement Europe Gibi bişi.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Tşkler benim çevirdiğimin biraz deişiii ama aklımda soru işareti kalmasın diilmi :D Tkrr sağol[signature][hline]Burning Legion-Lvl 60 Warlock Biraz banlandı ama açılmasını bekliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyla biraz alakasız olacak ama zaman zaman ilginc nedenlerden banlanıyor kullanıcılar, ornegin yine paticikte okudum bir player genelden kkk kkk kkk yazdıgı icin gecici olarak banlanmıs, siz neden banlandınız acaba? (biraz ozel oldu ama..)[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: darkleee, 04 Ocak 2006 05:28 tarihinde demiş ki: Tşkler benim çevirdiğimin biraz deişiii ama aklımda soru işareti kalmasın diilmi :D Tkrr sağol Darklee, oyun içi nickin nedir?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bak bende merak ettim nickini[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 3 tane kkk yazdığı için banladı oda oyundakı nickli ile benzerlik gösteriyor forumdaki nick aynı guilddeyiz.3gün süre ile banlanmıştı.[signature][hline]Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kkk Ku Klux Klan sanırım,ırkçılıkla ilgili birşey olduğundan banlamışlardır,yanlış anlaşılmaz düzelince geçer heralde.darkle,warlock : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 iyide gm ler böyle msg yollamaz ki[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornavida Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bu daha cok phising gibi geldi bana, bilgilerini yollama sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar