Matis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bi arkadaşım gönderdi. KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI 01. Saçlarını oksa 02. Yücelt 03. Şımart 04. Gözlerinin içine bak, 05. Geleceğe ait planlar yap, 06. Dil dök 07. Yalvar 08. Destek ol 09. Yemeğe götür 10. Akmerkez'e götür 11. Tekneye bindir 12. Güldür 13. Zeka oyunları yap 14. Müzik dinlet 15. Teşvik et 16. Teskin et 17. Affet 18. Hayran kal 19. Banyosunu hazırla 20. Güven ver 21. Kapıyı tut 22. Asansörde kat düğmesine bas 23. Arabasının kapısını aç 24. Isıt 25.Sarıl 26. Öp 27. Ona hasta ol 28. Kulağına fısılda 29. Ayaklarına masaj yap 30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33.Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme 44. Spor araba al 45. Saat al 46. Yüzük al 47. Küpe al 48. Maçın sesini kıs 49. Traş ol 50. Saç seklini değiştir 51. Kareli gömlek giy 52. Serbest piyasa kurallarını unut 53. Köpeği gezdir 54. Yemin et 55. Dayan 56. Katlan ERKEKLERI MUTLU ETME SIRRI 01. Soyun : BİTTİ : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eheh[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ahaah süper!!! :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kadınları mutlu etmenin yollarını sadeleştirme yaparsak = bitkisel hayata geç, ot gibi yaşa.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hakikaten kedi besleme sirrimi bu kadinlari mutlu etme sirrimi ? yalan bunnar.bunnari yapan kisi karakterini kaybeder..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 onlar sevgili değil köle istiyo zaten :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 öh yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 başlık kötü açılmış.. ama süpermiş:) güldüm baya.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 56 maddeden sadece 6 tanesi tuttu..[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1 şey söyleyeyim,yetmezzzzzz:D[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu maddelerin en az yarısı doğru.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hehe güzelmiş :)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ha haa haaa haaaa zuaaaa cok güzel olmuş :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu maddelerin hepsi yanlış kadınların mutlu olması için yapılacak sadece bir kaç şey var bunlar 1 güven vermek ve güvenmek 2 dürüst olmak yalan sölememek 3 önemli günlerini hatırlamak(evlilik yıldönümü doğum günü)hediye almak önemli değil bir adet (özellikle 1 adet diyorum)gülle kutlamak bile bir bayanın çok hoşuna gider 4 nazik ve kibar olmak işte hepsi bu bir bayanı mutlu etmek istiyorsan bunlar yeterli ayrıca hiç bir bayan kendine köle aramaz kendine sadece konuşa bileceği ve medenice tartışacağı kişiyi arar[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu maddelerin hepsi yanlış kadınların mutlu olması için yapılacak sadece bir kaç şey var bunlar 1 güven vermek ve güvenmek 2 dürüst olmak yalan sölememek 3 önemli günlerini hatırlamak(evlilik yıldönümü doğum günü)hediye almak önemli değil bir adet (özellikle 1 adet diyorum)gülle kutlamak bile bir bayanın çok hoşuna gider 4 nazik ve kibar olmak işte hepsi bu bir bayanı mutlu etmek istiyorsan bunlar yeterli ayrıca hiç bir bayan kendine köle aramaz kendine sadece konuşa bileceği ve medenice tartışacağı kişiyi arar[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kusura bakmayın aynı şeyi yanlışlıkla ikikere yollamışım[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hahah siz bunlari yaparsaniz zaten birakip giderler.. sonra da kadinlari anlayamiyoruz diye aglarsiniz . gerci bazi hatunsu kisilerde tutuyordur bu abuk seyler.onlar da zaten a$mi$ insanlar .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben kadınların "erkekleri mutlu etmenin sırları" nı okumalarını ve benim üstümde uygulamalarını bekliyorum valla... 8-)[signature][hline]when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Ocak 2006 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 iimiş lol[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: vaniLLe, 04 Ocak 2006 19:25 tarihinde demiş ki: hahah siz bunlari yaparsaniz zaten birakip giderler.. sonra da kadinlari anlayamiyoruz diye aglarsiniz . gerci bazi hatunsu kisilerde tutuyordur bu abuk seyler.onlar da zaten a$mi$ insanlar . liseli hatunlarda işe yaramıyomuş zaten bu olay :-p *!kaçar*[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 harbi doru ama..:) erkekleri çok kolay mutlu edersiniz..:)şahsen ben..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. [Bu mesaj Loli-pop tarafından 04 Ocak 2006 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 39.uncu madde süper ya koptum =)[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yalvarmı ? kendimi çok küçük hissetdirdi bu[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 beni mutlu etmenin sırrı o kadar basit değil :) ben daha complex bi insanım :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar