Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ehöm... ben alliance dayım, ama şu aralar guest pass bitti orjinali sipariş ettim. Eärenwén NE hunter lvl27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bizde burdayız efenim. Lucielee-57 rogue, Gilth- 57 rogue, Amylee- 60 paladin.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 alliance dayız Daldal lvl 25 druid , Gduk lvl 28 priest, Zik lvl 29 mage, Rohn lvl 29 paladin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eheh isimlere bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oblomov size ne diyim yani bıraktınız gul gibim serveri gittiniz. amy e selamlar :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ahahah , bu Amylee nin türk olduğunu düşünüyordum doğru çıkmış.Amylee felwood da kapışmıştık bilmem hatırlıyor musun :) , 5dk sürmüştü pvp gına gelmişti bana. Guild:Lordearon Ben; Lorath Tauren/Druid level 60 ve guilddaki türkler; Zulkarneyn Undead/Warlock 60 , Jena Undead/Rogue 58 , Carnophage Tauren/Hunter 60 , Sohto Orc/Shaman 57 , Darkwish Undead/Priest 53 , Felis Undead/Rogue 60. diğer arkadaşlar; Elfytr Undead/Rogue 60 , Onur Tauren/Warrior 60.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 21 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Noluo ya ben 60 oldum :P cık cık[signature][hline] Sohto | Orc Shaman of Lordaeron @ Sylvanas Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Thuzad lvl 41 ud priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arloth'un "druid manyak abi" gazıyla bende burada bir druid açmıştım :D Nick Sizofren (tauren), ekleyin listenize dursun. Pek oynamıyorum bu aralar. Bir gün dönerim :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Aaa aslinda oralarda bende varim da bir tane orc warrior actim Deroon nick Takiliyorum kafama göre. Pek zaman kalmiyor oynamaya bugünlerde [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 21 Haziran 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Eaueha ne gaz vermişim ama =) , Qui gireceğin zaman ulaş bana her türlü yardımda bulunurum.Ekle listene Lorath.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arlo şuanda hazır imba iken shaman ile oynuyorum :) Yakında bıkarım bundan. Muhtemelen sırada druid olacak. Haberin olur merak etme.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Harika...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: _ILuVaTaR_, 21 Haziran 2005 03:26 tarihinde demiş ki: eheh isimlere bayıldım biz esasen silvermoon da 60ladık charları ama orada anladıkki isimleri türkçe yapmamamız kötü olmuş.daha sonra rhon oyunu alınca bizde charları tranfer edeceğimize yeniden kasalım dedik ve bu kez isimleri türk olduğumuz iyice anlaşılacak şekilde seçtik:) [Bu mesaj Gaxx tarafından 23 Haziran 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 40 shamn atahancc[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 daldal ve grubu dün smde nasıl kapıştık ama bentek siz hepinizz tabi ben totem koyup kaçtım:D:D:D:D:P[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ayıp lorath ayıp bizi unuttun lvl 54 olduk hala beni burningte sanıyosun :) ayıp wallahi ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet ya ben siz burning legion dadevam ediyorsunuz sanıyordum. Dolis , Gordy , Revenant @ sylvanas[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu arada kapıştın arkadaşın adı amylee di dimi y sini atmak lazım ally olunca hahahaha e yide araya at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Dunjinn Troll hunter lvl 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaslar sylvanas serverında undead priest acmis bulunmaktayim.Beni guildine alabilicek türk arkadaşlar arıyorum.Özel mesaj atarsanız sevinirim[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 battal kanka ben dolis nbr adını söle ben herşeyini ayarlıcam lvl 60 hunter ( epic ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dolis seni kesmesi pek bi zevkli bre :-) Hele epic olunca daha bi zevke geliyoz :p Bu arada Bg'de devamlı xmetin'le onur diye birilerini görüyorum. Türklerdir herhaldede paticiktenmi diye merak ettim. Lucielee benim nick bu arada. 60 human rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet , onur türk ama paticikten olduğunu sanmıyorum.Xmetini bende bilmiyorum :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sylvanas da alliance de oynayan biri bana elixir of agility verebilirmi? ah de bulamadım, hep greater var deli olacam artık en son milettin yolunu kesip sormaya başlamıştım, o da sonuç vermedi[signature][hline] [Bu mesaj Earenwen tarafından 07 Ağustos 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar