balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aa unuttum eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kardeşimde iktisat mezunu düşündü taşındı ve şimdi marmarada yüksek lisans yapıyor. Akademisyen olmaya karar verdi ardından yurtdışına açılmaya çalışacak. Ne yaparsan yap bu ülkeden gitmeye bak dedim, ömür törpüsü bu yaşam şartlarında en iyi gelecek yurtdışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mutlaka farkli biseyler yapmalisin. Erasmus bunlardan birisi, ustune de aiesec ile staj eklersen zaten uluslararasi bir kariyere baslarsin. arkadasim anadolu iktisat tayken aiesec vasitasiyla hollandada philips te staj yapti, mezun oldu, simdi turkiye philips te calisio mesela. Cevreyi boyle yapacaksin bence; kendin didinerek. iktisat icin yurt disinda o kadar cok staj olanaklari var ki, bunlari degerlendir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam bu arda kanadaya gitti direk doktora programına biraz şikayet etti fln ama ne olduysa askerlik yapmaya geldi.. ehrhalde tez aşamasına fln gldi de tzi yazarken aradan çıakrtayım dedi neyse mayısda geldiğinde öğreniriz ehe hani iktisat bitiren kişi için açıkcası kimi tanıdığı ve ne yapabildiği çok farkediyor ama yapılaiblinecek en iyi şey bi yurtdışı deneyimi yaşamak illaki hani yüksek lisans olur ya da kurs vs benzeri olur en azından insan tanırsınız ielride kullanacağınız bir iletişim ağı oluşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bi yandan da bakıyorum bölümdaşlarıma da çoğu boş tipler valla ya yaparız bişiler elbet. başladık didinmeye de bakalım freshmaniz işte anca inceleyip bilinçaltına almaya yarıyor neye baksam o da bişi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok prawler, bıraktı kanadada programını tamamen. bırakıp geldiği için de askerliği aradan çıkarıp yeni hayatına öyle başlamak istedi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 masterla tez arasına askerlik koymak fantastik değil mi bi de biraz bana insan elini ayağını bişeyden 1-1,5 yıl çekince sonra o iş üzerinde masterını (ustalığını desek uyar mesela) tamamlayamazmış gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 asinanyavuz said: yok prawler, bıraktı kanadada programını tamamen. bırakıp geldiği için de askerliği aradan çıkarıp yeni hayatına öyle başlamak istedi diye biliyorum. böyle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar