endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 az once town bombaladık ve dc yedim şimdi aress 1 giremiyorum 10061 hatası veriyo surekli sadece bendemi var ?????[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben hiçbirine giremiyorum çünkü This Acc. is currently use :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bendede var yeni patch gelio olabilir ama baktım yok su an..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 panik yapmayın 1325465 problem var tek tek çözücekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aynen :([signature][hline]eXTaEgg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dm_Pls Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Server down ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Gitti gitti server göçtü :D[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 64 Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 1xxxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 %10 dustum 3 kere kuleye yattım ustuste acısını cıkaramadım karuslardan :@ 1 kere girdim towna sadece gm sinirimi cıkarcam ac serverı pls :D :D :D Not:61 dustum geri karuslar acısını cok kotu cıkarcam size townda rahat yok artık :@[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bütün server larla alakalı deiil ki yeni patch gelsin ben d1 de aposuma dewam ediyorum :D[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 santa beklioduk yalan oldu santanında konunda töbe töbe 1de sınawım war nelerle uğraşıyom hadi ben yatar 1 saat uyuyayım bari :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 dc fln olmadım yani[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: NightHunter666, 05 Ocak 2006 10:41 tarihinde demiş ki: santa beklioduk yalan oldu santanında konunda töbe töbe 1de sınawım war nelerle uğraşıyom hadi ben yatar 1 saat uyuyayım bari :D konusu açılmışken soruyum dedim bu SAnta time hergün oluyor mu . ?[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 endless sabahki kapışma güseldi 1 vs 1 de alamadın ks de aldın seni çakall :D[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:136k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: sedron, 05 Ocak 2006 10:39 tarihinde demiş ki: panik yapmayın 1325465 problem var tek tek çözücekler ilki için 3 ay uğraşırlar -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 7 saatte bir[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Şimdi deneyin giriyor :D[signature][hline] Server : ARES Irk : KARUS JoB : Assasin Nick NAme : ::AcHaRaD:: LeVeL : 6x National Point : 10xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: iamLight, 05 Ocak 2006 10:43 tarihinde demiş ki: endless sabahki kapışma güseldi 1 vs 1 de alamadın ks de aldın seni çakall :D ordada alırdımda birinin pmsine kurban gittik :D neyse senden 1 kere 1 vs 1 de alacagım var unutma :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakkal_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 xmas ı bitiricekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Reset atıyorlar[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lagggın en bol olduğu yerler Santaların orası :D önümü göremiyorum[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 olympia da mı ? dc oldum askıda kaldım[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 59 (çok yakın güzel günler) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılass : o ne la ? aa pirist Kılan : girdik ya gavurların orya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne pm i allah aşkına yaws iyi salladın 1300 damage attığım adamı kusura bakma ama bırakmam :)[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:136k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 girio girio gogogogogogo cz :D[signature][hline]LvL: 5x fire/Lightning NP:1*** Paper Ooo biiir paticik... O birr pisi pisi...O bir dünya tatlısı...O bir iki üç Flying_Cat Geliyoooorrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende giremiyorum[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 60 Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 senden dedim 1 vs 1 alcağım var şimdi kızla buluşcam akşama cz de ol hesabı kapatıyım :D :D :D :D Not:bu garibana lvl kasın 61 %92 oldu geri 62 den düştüm :( ama townda karuslara rahat yok !! :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar