Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tekerlek sistemi süper[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Nasıl dönüyor ben anlamadım[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 temas ettiği noktadan çark sistemi var sanırım ama aşık oldum :P[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 walla çok ilginç bi o kadarda güzel..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 selam, buna benzer sistem 5-10 sene evvel yapılmıştı yanılmıyorsam. onda da 2m çapında bir tekerleğin içine oturuyordunuz. klasik amerikan gösterişi :P saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Gidona bağlı olan parçanın çemberle birleştiği yerlerde, bildiğimiz tasarıma kıyasla çok daha yüksek baskı olacaktır bunda. Aşınır demiştim ama orası kaynaklı olabilir belkide lastik ile jant arasında bir sistem vardır? Bunun çizimlerini fln görsek[signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 05 Ocak 2006 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sorunlu.[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, nekadar da gıcık tipleriz :P saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 dağatır bizim türkler bunu[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bi belgeselde göstermişti bu tekerlek sistemini. ama ayrıntılarını hatırlamıyom. nasıl calıyo mantığı falan nedir diye.. bi arabada göstermişti belgeselde, motorada güsel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aa gorunce aklıma dırek celık comak oynayan cocuklar geldı..direksiyon kısmı ne kadarda benziyo:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arka teker itici, ön teker ise normalin tersine dönüyor. arkadaşın da dediği gibi çelik çomak hesabı bir tekerlek sistemi. gidondan çıkan demir, bağlı olduu yerden, bilye sistemiyle jant üstünde yürüyor. ileri gittiği zaman gidon parçası sabit tekerde terse ilerlemekte. arka tekeri ise tam göremediğimden çözemedim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bence bu alet kasise falan girince teker yerinden çıkar :) çünkü o tekerin öyle dönmesi için maşaya bağlı olmaması lazım.yani maşa tekerin üstünde gidiyo gibi bişey olmuş yani heralde galiba :):) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 17:56 tarihinde, ERHOT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 herşeyi geçtim onu türkiyede kullanamazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kac yapiyomus bu? [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 04:21 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 jant temizleme olayın yok en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar