shimana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya sen garibanlığı nerden çıkardın kardeş? gariban diye bişey yoktu eğer benim gözlerde bi bozukluk yoksa. neyse sen daü ye bok atıyosun di mi. dur ben sana bi sayiim daü ne tür olanaklar sağlıyo öğrencilerine ve de tr deki okjullarla nasıl, ne kadar kapışır. daü şu anda UN üniversiteler birliği ve de avrupa üniversiteler birliği üyesidir. yani sen daü diplomasıyla gidip çinde de çalışabilirsin amerika' da da. artı ingiliz üniversiteler birliği (mi ne tam emin değilim isminden) nin de üyesi. tr den hiçbir okulun diplomasıyla ingiltere de devlet işlerinde çalışamazsın. geçen sene daü nün aldığı izinle daü mezunları ingiltere de devlet işlerinde de çalışabilecekler. abet i duydun mu bilmem, mühendislikte okuyan bir üniversite öğrencisinin alabileceği en saygın belge mi diyelim koz mu diyelim artık bilemicem. tr de yalnızca ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi ve Bilkent sahip abet denkliğine. ne işe mi yarıyo abet. gidiyosun amerikaya diyosun ki kardeşim ben şu şu üniversiteden mezun oldum. tamam diyolar ama nası bi üniversite burası. sen de şrrak diye abet i vuruyosun adamların kafasına, sende bi sorun yoksa kapıyosun işi. sonra daünün kampüsüyle kapışacak iki en fazla üç kampüs vardır tr de. öğretim üyeleri tr deki birçok okula 100 basar. bu sene bilkentle birlikte daü de ders veren bir fizik hocamız nobel almıştır. hukuk bölümünde ders veren hocalar tr nin en iyi hukuk eğitimini veren ankara üniversitesi' nden gelip derslerini verip geri gitmektedirler. avrupanın 7. büyük kütüphanesi de daü kampüs sınırları içindedir (yakındoğunun ki gibi boş bina değil, kütüphane). ha konu başka yere saptı ama bunların üstüne söyleyebileceğin senin hani o daü okul mu dedirten okulundan benim söylediklerim gibi söylkeyebileceklerin varsa söyle. yoksa bir daha da boş keseden atma, utanırsın...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gelmiş geçmiş rekorları kırar![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tamam ya neyse benim orada demek istediğim bu diziyi izleyenlerin büyük kısımı it kopuk,sokak serseri kişiler.Onlarda da sinema kültürü olmaz. Tamam konuya dönün :D Kıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sinemaya sadece sinema kültürü olan insanlar gitmiyoki.zaten o yüzden hasılat rekorları kırar işte:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Telloş olayı özetledi zaten. Her sabah günaydından önce " O yarin yüzünü bir daha göraahh " diyen dipler gidecek o filme![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abicim sinema kültürü bir nevi filmi sinema salonlarında izlemek değil mi ? İşte bende bunu diyiyorum.Türkiye'deki insanların %70'i belki hiç sinemaya gitmemiş insanlar.Gidip korsan alacaklar kıramayacak rekor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 23:41 tarihinde demiş ki: kim izler ki? =P acayip fanatikleri var ama bunun:)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Buradakiler alınmasın lütfen ama KV izleyen kesimin %90'ı sinemaya gidecek tipler değil. Çekerler bi korsan cd izlerler :) [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Ocak 2006 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: DarKRideR, 01 Ocak 2006 23:38 tarihinde demiş ki: Haha bu mu rekor kıracak.Sanmıyorum Gora'nin rekorunu geçsin toplasa toplasa 500.000 seyirci toplar. Babam ve Oğlum'u seyretmeyen kalmadı ama görüyorsun hala 1.5 milyon kişi izlemiş. aynen katılıom Şöyle diyelim şu diziyi izleyen büyük kesime bak.Kendini halk kahramanı sanan sokak serserisi itler.BU herifler sanmam sinemaya gidip para verip izleyecek. Gerçi bu böyle anlaşılmaz :D Herkes korsan kullanıyor ben KV'yi sevmediğim için ekleme yaptım uaheuhae :D Ama şu var.KV gerçekten sadece beyin yıkamak için yapılmış bir dizi ve amacına ulaşmış.Bu yüzden belki ama bu tipler sinemaya para vermez... O yüzden kıramaz.Korsan cd satıcıları köşe olur gene. [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bence de gorayı geçemeyecek 2mil civarı bi sayıya ulaşır en fazla ama bunun nedeni izleyenlerin çoğunun it kopuk olması gibi (bana göre yanlış) bi yargı değil kadınların gora veya vizontele gibi filmlere gösterdikleri ilgiyi göstermeyecek oluşu goraya vizonteleye giden herkes kültürlü, iyi aile çocuğu/babası vs. insanlar mıydı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gorayı geçmesi bence imkansız.. Neden mi? 1-Kadın izleyici kitlesi az. 2-Seviliyor ama sevmeyenler de var. 3-Dizi devamı olduğundan dolayı diziyi izlemeyenlerin gideceğini tahmin etmiyorum. 4-Korsan vb..[signature][hline]Yok artık AliSami !![b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 filme gidecek , gitmeyecek kisiler hakkinda nasi bu kadar kesin konusabiliyorsunuzki ehe biri diyoki garibanlar gidicek biri diyoki hedo hodo krosuda izliyor , egitimliside , egitimsizide , dagdan inmeside. farkedermi izleyici kitlesi?[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aha sitesi bilem var. Hem de ingilazca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Zegna, 03 Ocak 2006 20:12 tarihinde demiş ki: filme gidecek , gitmeyecek kisiler hakkinda nasi bu kadar kesin konusabiliyorsunuzki ehe biri diyoki garibanlar gidicek biri diyoki hedo hodo krosuda izliyor , egitimliside , egitimsizide , dagdan inmeside. farkedermi izleyici kitlesi? işte herkes gidecegi için cok hasılat yapmasıda dogal olur.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zegna bende diyiyorum ki kırosu,eğitimsizi sinemaya zaten gitmez gider korsan alır. O dizizi izleyip de gerçekten eğitimli ve nasıl desem insani kişilik olarak çok iyi olan sayılı adam tanıyorum. Çevremdeki adamlara bakıyorum da konuşuyorum.Çevremde İstanbul'un belki en olaysız bölgelerinden Beylikdüzü. Korsan yüzünden geçemez imkansız.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gora herkesin cem yılmazın küfürlerini dinlemek için gitti bişedi bence amaçsız bi film bu benm fikrim ama kurtlar vadisi daha dizi halindeyken rekorlar kırıosa gora yı da geçince şaşmamak lazımdr ozmn[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 şahsen ben gora'ya küfür dinlemek için değil verilen emeği görmeye gittim.Gerçekten iyiydi zaten millet Cem Yılmaz'ın küfürlerini dinlemeye gitse çok küfür vardı böyle böyle diye tantana çıkarmazdı.Cem Yılmaz'dan tabii küfür gelecek ama GORA'da gerçekten çok fazlaydı. Birde GORA bizim ailece gittiğimiz ilk ve tek filmdir :) O yüzden severim auehea[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: DarKRideR, 03 Ocak 2006 21:11 tarihinde demiş ki: zegna bende diyiyorum ki kırosu,eğitimsizi sinemaya zaten gitmez gider korsan alır. O dizizi izleyip de gerçekten eğitimli ve nasıl desem insani kişilik olarak çok iyi olan sayılı adam tanıyorum. Çevremdeki adamlara bakıyorum da konuşuyorum.Çevremde İstanbul'un belki en olaysız bölgelerinden Beylikdüzü. Korsan yüzünden geçemez imkansız. ozel universitede okuyorum , ve sanirim %50 si seviyor izliyodur yani. sinemaya gidicekler , cem yilmazin kitlesi de sadece "leet" insanlar degildiki varosuda vardi , garibanida vardi yani. :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ama GORA'nın korsanı uzun zaman düşmedi.Düşenlerde çok çok kötüydü insanlar sinemaya gitmede buldu çareyi. Kurtlar Vadisi'de böyle olursa kırabilir ama sanmıyorum. Ben hala GORA nasıl haftalarca korsana düşmedi onu anlamadım ya :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dizinin son bolumu haric hic bir propagandasini gormedim . Son bolumde polat biraz costu , kahramanliga soyundu ama onun disinda bariz bir mafya dizisiydi. Ayrica Scarface'de tony montanada ulkeye yarar sagladigini soyluyordu ama herkes scarfaace diye bitarafini yirtarken , bizde bi eleman mafyaya sizinca devlet icin , "propaganda yapiyo , yakin bunu" matigina burunuyo herkes. Ayrica dizide yayinlanan cogu sey gercekte olmus seylere referanstir (bkz: batirilan uyusturucu gemisi dizide sansli s , gercekte lucky s) Diziyi sevmiyosaniz diye gereksiz yargilarda bulunmaniza gerek yok , izlemeden onyargilarinizla elestirmeye hic gerek yok bence .[signature][hline]Kick asss [Bu mesaj Disappear tarafından 04 Ocak 2006 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geçmez. hedef kitlesi korsan alır.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: BullDoG, 02 Ocak 2006 15:18 tarihinde demiş ki: yaa abi ole bir konusyosunki sanki hic filme gitmiyo millet goranın da korasnı cıktı hemde filmden 1-2 ay once ama yinede yaptı birseyler sen sevmiyosun o sevmiyo bu sevmiyo diye rekor kıramaz diye birsey yok film diziyle pek alakalı degil hem fragmanlar sahane bence sırf kv sevmiyorum diye gitmemek sacma olur bu filmi sadece harcanan para ve oynatılan oyuncular icin bile izlenmeli ki bence geceer su diziye bok atıp durmayın yaw sevmiyosan sen sevmiyosun neticesinde tr de bunu izleyen buyuk bir kitle var Helal sana bencede bu fılmı baya ınsan ızleyecek gorayı gecermı bılmıyorum ama baya bır ızleyıcı toplar cunku bakarsanız bızım bole yeni çağda Kurtlar Vadisi (Irak) gibi filmimiz yok sınamada.. Hep dızılerde işte çeteler işte aşiretler fln.. o yuzden bu film hem guncel konuları ıcerıyor hem turkıye adına ordakı kotuluklerı gun ışıgına cıkarıyor hemde kurtlar vadisi kadrosu oynuyor bence baya ızlenir..[signature][hline]"Askin ilk solugu mantigin son solugudur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Amma sınıflandırmışınız..Yüzüklerin Efendisi'ne sadece FRP tayfası mı gitti de bu kadar rekor kırdı?Bunada gider her merak eden,şahsen ediyorumda diziyi birkaç kez izlememe rağmen...[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bir defa hic kurtlar vadisi izlememis birisi bile , konusu yuzunden gidebilir bu filme , konuyu cok iyi secmisler cunku. :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 100 msj olsun bari hade[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar