Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Kaç Milyon Yapar Rekor Olurmu ?

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

Abi şimdi milliyetçilik var milliyetçilik var yani. Bazıları aşırıya kaçıyor bu konuda ki bu büyük bi çoğunluk, e mektup yazıp intihar eden adam da direk onları alevlendirir. Yani linç falan ederler yakında birilerini. Ki sağlığa da zararlı bu dizi. Çakır'a cenaze töreni yapanlar var :)

Aynısı Pokemon'a olunca kaldırmışlardı onu, peeh :-) Yiyosa kaldırsınlar bunu. Neyse siz takılın vadide hadi eyvallah...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 02 Ocak 2006 00:08 tarihinde demiş ki:
Kurtlar Vadisi gibi bi filmle açılacaksa hiç açılmasın. Komedi ve Aksiyon yerine gerçek şöyle sanatsal sinemamız öne çıkmalı. En azından Babam ve Oğlum şu listede lider olmalıydı. Gora'dan çok dah kaliteli sanatsal açıdan. Bi tek küfür duyup gülmeye giden bi seyirci olduğu için zor tabi :(

işte burada haklısın.

ben isterim TÜrk sineması büyük edebiyatçılarımızın yazdığı romanların filmlere uyarlanışı ile gerçekleşsin.Dağdaki eşkiyayı,uyuşturucu satıcısını devlet kurtarıcısı gösteren şeylerle değil.

Küçüklüğümden beri bir çok meslek hayal ettim.Ama son yıllarda artık tek bir hayalım var.Sinema sektörü :D

Sinema okumaya karar verdim inşallah hayallarım gerçek olurda insan kültürünü geliştirecek,kitap okumaya çeken yapıtlar yaparım.İnşallah :) (hayal kuruyorum dalga geçmeyin :D )[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

verilmesi gerek ama...

doğruya doğru Kurtlar Vadisinin ilk sezonunu deli gibi izlerdim kaçırmazdım fanıydım.Edebiyat öğretmenim taa ki sınıfta " Bunlar insanların duygularını sömürüp kendi pisliklerini devleti biz kurtarıyoruz ama diyip iş yapmak" gerçekten de öyle.Bu sözden sonra KV'ye sinir oldum hatta sınıfça olduk(hemen olmadık tabii bir kaç bölüm izledik gene baktık öğretmen haklı :D tabii baya nutuk atmıştı hepsini yazsam :) )

Bir bölümde şu herifler Türkiye Cumhuriyetini kurtamasınlar.İnsanların beynini yıkadılar resmen.

Neyse sorun bu değil.Türkiye'de bu koşullarda sinema gelişmez.Aslında tüm Avrupa'da böyle...

Ama gene bizim durumumuz çok iyi.Avrupa'da en çok sinemaya giden 8. toplumuz :) Gönül ister Hollywood'u buraya taşıyalım :D

(bu arada hayal mayal dedik ben bunu ayrı konu açacağım :) açıyorum hatta şimdi tıkladım :D )[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Rekor Yapar...+ Ciddi Güzel Bi Film Olcek (Hyr Kv Hayranı Diilim...) Fragmandan Anlasıldıgı Kadarı İle Amerikanın Irakda Yaptıgı Tum Serefsizlikleri Ortaya Koyuyor Film...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 01 Ocak 2006 23:38 tarihinde demiş ki:
Haha bu mu rekor kıracak.Sanmıyorum Gora'nin rekorunu geçsin toplasa toplasa 500.000 seyirci toplar.

Bu mu dedigin dizi su ana kadar hic bir turk dizisinin yapamadigini yapti ve 2 tane hollywood oyuncusu ile cikti izleyenlerin karsisina ve 1 tane daha film de oynayacak. Dizi size hitap etmiyo olabilir , orada cikan tiplerin birbirini vurmasi hosunuza gitmeyebilir ama nedir bu herkesteki aptalca ezme istegi? Varsa bu kadar buyuk basari yakalayan bir dizi soyleyin yani.
said:

Şöyle diyelim şu diziyi izleyen büyük kesime bak.Kendini halk kahramanı sanan sokak serserisi itler.BU herifler sanmam sinemaya gidip para verip izleyecek.

Burda cok buyuk bir genelleme yapmissin . Mafya dizisi diye izleyenlerin hepsi it serserimi oluyor? O it serseri takimi dediginiz adamlarinda hepsi zaten siddete merakli oturup aliye falanmi izlesinler? yada yapimcilar izlemeyin kardesimmi desinler?
said:

Ama şu var.KV gerçekten sadece beyin yıkamak için yapılmış bir dizi ve amacına ulaşmış.Bu yüzden belki ama bu tipler sinemaya para vermez...

gene sacmalimissin biseyler.
sunu diyim bu film ister rekor kirsin kirmasin bence goradan daha guzel olacagi kesin , gorada kaptan logarin bilmemneresine koyim , onun gotunu kesiyim , suna cakiyim dan baska birsey yoktu adam gibi (parmakla sayilacak kadar az yaratici espri).
Sunuda eklemek istiyorum ben diziyi 1,2, ve 3. sezon izledim son sezonda ozellikle baydi , sevmedim diziyi ama bok atmadim adamlara helal olsun catir catir cikardilar andy garciayi , opusturduler sharon stonela herkese gore kro polat'i , kimsenin yapamadigini yaptilar...[signature][hline]Kick asss
Sosyal ağlarda paylaş

Disapper kimsenin yapmadığını yapmaları vs. benim için hiç umrumda değil.

Mafya dizisi izlenmez,izleyenler it kopuktur da demiyorum ama Kurtlar Vadisi mafya dizisi değil ki ? Propoganda araci olmuş bir dizi artık.

Dizi resmen Türkiye ayakta bizim sayemizde,mafyalar sayesinde duruyor mesajı taşıyor.Çok gereksiz bir yapım ve sevmiyorum.

Ben lafımı ettim.O film listeye bile giremeyecek.Girse bile GORA'yı bırak Vizontele'yi bile geçemeyecek.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

bence de baya izleyen olcak en azından konunun güncel olması dolaysıyla..hem kurtlar vadisini izlemeyen insanlar bile fragamnı izledikten sonra kaliteli bişeye benzio diyerek gitme kararı aldılar örnein benim arkadşlarımdan var baya öle..kaliteli olcak[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Sosyal ağlarda paylaş

@DarKRideR abi türk sinemasını yukseltmek gerek şunu yapmak gerek dıyorsun ama KV de bı türk sinema yapıtı demı?Tamam ben KV izleyen birisi deilim ama sonuçta türk sineması ayrıca fragmanı ızledım ve hoşuma gitti dedıgın gibi beyin yıkanmak ıcın yapılmıs bı dızı ama sonucta beyınlerı yıkanan kişilerin bu işe eylimi olan kişilerdir yani bi dizi buna neden olmuş olamaz sen bi erotık film izlesen yoldan gecen kızlaramı sarıcaksın sonucta psikolojik bişey diziyle hiç bir alakası yok olayın adamın öle şeylere eylimi varsa zaten yapar bıde gorayı falan gecemez haklısınız ama ben gıdıcem.[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim,
Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim,
Saf şarapla yıkayın ölünce beni;
Bir de bağ kütüğünden tabut isterim!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben kurtlar vadisinin dizisine olan genel düşüncemi söyledim.Ben sevmiyorum.

Ama şunu da belirtmiştim önceki konularda.Fragmanını beğendim emek harcanmışa benziyor güzel tabii ki.

Ama bne sevmiyorum.Konusu olsun ,tipler olsun :D Elazığ'lıların hemşerilerini sevmediği az görülmüş uehueha[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

"Kıro" dediğimiz kesim fanatiği olduğu için itici geliyor bana KV,elde tespih abuk subuk hareketler,duruşlar,laflar,ringtonelar.. Yoksa izlerken pek itici gelmiyo,hatta deşarj ediyo insani güzel oluyo :) Filme gelince,korsan olayını hesaba katmazsak rekor mekor bırakmaz ortada büyük bi hayran kitlesi var çünkü.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NK-Benimaru
Sosyal ağlarda paylaş

tmm arkadaslar ben size katılıyorum ama sonucta türk yapımı bişey onu karalamamak lazım.Kıro kesımın ızledıgı dıyorsunuz ayrım yapmayın :)*!kıroda olsa ınsan ınsandır*:-p[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim,
Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim,
Saf şarapla yıkayın ölünce beni;
Bir de bağ kütüğünden tabut isterim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...