Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Online ile ilgili ilk izlenimlerim ;


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Sabah clientini indirmemle birlikte ufaktan oynamaya başladım.Yeni olmam bir yana one on one da "17 ye -13" gibi skor elde ettim gaza geldim :P

Sormak istediğim bir şey var oynanan kartlar hangi decklere ait. 9.edition sanırsam ama ravnica kartları da değiller .(free de oynuyorum şu an o yüzden topu topu 5 deck var)

Land destroy olayını pek tuttum bir de anarschist le birlikte yıkım oluyor. Land destroylar graveyarda gittikçe anarschist çıkarıyorum geri alıyorum.Rakibin landlerini bitirip güle oynaya bitiriyorum oyunu.Bu işi pek sevdim ben.
Bir de acı bir gerçekle karşılaştım ; eğer size land gelmezse başlarda ve elinize sürekli yüksek manalı yaratıklar doluşursa pek hoş olmuyor :)[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Şu anda MtgO free trial'de oynanan desteler 9th Editionun tema desteleridir.
O destelerin içinde evet kırmızı bir hayli güzeldir ama ben maviyi daha çok seviyorum.
Kırmızı oynarken ben trialde genelde blaze atıyorum ardından anarshist inip blaze geri alıyorum elime...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blaze de mükemmel bir kart ama land destroy oynayıp rakibi süründürmek hoşuma gidiyor.Dün gece oynadığım son oyunda arka arkaya 2 Angel of Mercy basan Glorious Anthem çıkartan abuk enchantler instantlarla oyunu bana zehir eden uzattıkça uzatan arkadaşın landlerini bana arka arkaya kartların çıkmasıyla zehir ettim mutlu oldum :P

Maviyi de denedim ama sanırım ilk oynadığımın mavi olmasından olsa gerek pek bir şey beceremedim.Karşımdaki beni hasar almadan ezmişti o oyunda.[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
10$ karşılığında size bir kupon veriliyor. core set (9th edition) decklerinden birini almak istiyorsanız bu kupon yeterli oluyor (bu decklerin fiyatı 8,99$) ancak diğer setlerden hazır deck almak isterseniz kupon yeterli olmuyor (theme deck'ler 11,29$).

en temizi bu 10$'lık kuponla üstüne 3,07$ daha koyun, 3 booster (3,69$) ve 2 event ticket (1$) alın ve doğrudan draft'a katılın. 4-3-2-2 şeklinde ilk 4'e booster veren draftlar var (ilk maçı alırsanız doğrudan ilk 4'e kalmış olursunuz, alamazsanız da doğrudan elenmiş olursunuz :( ).

tabii ki draft'tan toplayacağınız deck çok eksik olacak ve bunu geliştirmeniz gerekecek. bu da daha çok draft'a katılmanızı veya pazaryerinde elinizdeki kartlarla ihtiyacınız olan kartları takas etmenizi gerektirecektir (takasları genellikle event ticket karşılığında da yapıyorlar, bir nevi para karşılığı satın almak gibi birşey oluyor, size tavsiyem birkaç autobot'a girip önce istediğiniz kartların fiyatlarını karşılaştırmanız, sonra casual trade'e girip daha makul bir fiyata kartı almaya çalışmanız).

aslında magic online çok da ekonomik değil ama tr'de her zaman istediğiniz setten istediğiniz kartları bulmanız biraz zor olduğundan online ortamda istediğiniz gün ve saatte turnuva veya eğlencesine maç yapma imkanınız oluyor. bu yüzden magic online'ı herkese tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...