Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fatal yazık edersın kendıne hanı cok guzel oyun oyna fln ama bırakamazsın yazık edersın kendıne ben bak 7. senenm bıttı hala oynuyorum artık kasmadıgım skıll yapmadıgım bug fln kalmadı herbı dalga yaptım ultımada ama hala oynuyorum bırakamıyosunuz...Deli bişi ben quaxiste oynuyorum nick BadCat İnferno Tanique Rodrique[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: mawiman, 01 Ocak 2006 05:39 tarihinde demiş ki: ben hiç başlama derim çünkü hastalık ben bırakıncaya kadar 3 sene geçti zaten oyunu ögrenmek 3 sene ben 8 senenir bırakamıyorum bence hiç başlama (ben şimdi böyle yazdım ki meraklansın) beta testerlarındanız galiba? pf..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:05 tarihinde demiş ki: 7. senenm bıttı bu arkadaşta öyle.. 2002'de de derdi bunlar "6 senedir oynuyorum" diye ..lol[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 65765 senedir oynarım, ultima underworld serisinden beri hastasiyem lol :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Christoph_Vassel, 03 Ocak 2006 16:07 tarihinde demiş ki: said: Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:05 tarihinde demiş ki: 7. senenm bıttı bu arkadaşta öyle.. 2002'de de derdi bunlar "6 senedir oynuyorum" diye ..lol arkaşasım ıspatlıcagım bısı yok wild area yı bılırsın nebula ılk zamanlar bunlar vardı bız bunlarla basladık orc ırklarının oldugu zamanlar bız ozamanlar basladık 2002 dıyosun..bılmeden konusuyosun galıba sende bısıler var mıllete laf atıosun aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun ASFD8UAS089FGSUAG09AUAOKASHKJSAHDKSAHDA JSHDUAUAUDADUHASUDHASUAUHDUHASFKJA SHFSJAHGASKJGHAKJGAHKJDHAKSJDHASUFASHUFASUH kusura bakmayında hiç güleceğim yoktu UHASHUDAHU pardon baba ya senin gibi üstada ayıp ettim sorry kthnxbye ahuauhahua[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ocak 2006 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hata bende tabi bu kadar komik mesaja bile cevap yazıyorum .D[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol, 2'lik süfermiş :) ben de 65765 yıl önce SNN'de oynuyordum junr, aynı dönemin delikanlıları sayılırız rofl[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 03 Ocak 2006 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben 67 kuşağındanım silp..o zamanlar yoktu moonglow falan..bööööle zeytinlikti oralar..[signature][hline]kesinlikle yılın quote'u.. Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 peki ınandırmam gerekmıyor sızı Christoph_Vassel de mkendı alemınde kımle makara yapsak dıe ugrasıyor kolay gelsın onada benle ugrasmasın mılletle dalasacak halım yok bılgısayar dersındeyız gozlerım patlıcak artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 özür dilerim lordum.. ctrl + s[signature][hline]Kesinlikle yılın quote'u : Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Christoph_Vassel, 03 Ocak 2006 17:10 tarihinde demiş ki: özür dilerim lordum.. ctrl + s arkadasım ya zorun nedır dalasa gırmek ıstıyorsan ac bı diss konusu kapısalım? hodrimeydan yazdıklarımla dalga gecıceksen gel diss bolumunde dalga gec ıstek uzerıne acalım diss bolumu gel orda dalga gec demkkı bukadar guvenıosun kendınekı dalga gecıosun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sen 7 seendir oynuyorum dedikten sonra ben daha neyinle dalga geçeyimki :D 97de oyunun betasına başlandı türkiyede daha internet yoktu adam gibi, hangi nebula hangi wildage lol..kusra bakma senin gibi adamlar yoktu o zaman sonradan geldinizde içine ettiniz güzelim oyunumuzun[signature][hline]Kesinlikle yılın quote'u : Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ocak 2006 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Haydaaa direk saldırı olmuş bu, karışmak gibi olmasın ama.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya arkadaşım wild area donemınde basladım ben wild areanın ılk zamanları ılk acıldıgında o aralar nebulada yenıydı ozamandan buzamana 6 7 sene oldukı sana soyleyım ellerınle sayarsanda sevınırım 2006 dayız gerı gıt 7 sene 1989 oluyor kı 1989 da hem uo vardı hem net vardı hemde nebula vardı hemde wild area vardı kardeşım lutfen takvime baq[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya arkadaşım wild area donemınde basladım ben wild areanın ılk zamanları ılk acıldıgında o aralar nebulada yenıydı ozamandan buzamana 6 7 sene oldukı sana soyleyım ellerınle sayarsanda sevınırım 2006 dayız gerı gıt 7 sene 1989 oluyor kı 1989 da hem uo vardı hem net vardı hemde nebula vardı hemde wild area vardı kardeşım lutfen takvime baq[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya arkadaşım wild area donemınde basladım ben wild areanın ılk zamanları ılk acıldıgında o aralar nebulada yenıydı ozamandan buzamana 6 7 sene oldukı sana soyleyım ellerınle sayarsanda sevınırım 2006 dayız gerı gıt 7 sene 1999 oluyor kı 1999 da hem uo vardı hem net vardı hemde nebula vardı hemde wild area vardı kardeşım lutfen takvime baq [Bu mesaj Junr_Sx tarafından 03 Ocak 2006 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaslar kavga etmeden tartismaya ozen gosterin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :), bu Wild Arena nedir bilmiyorum ama Türkiye'de ilk UO shardı olan SNN UO World 2000 haziranda açılmıştı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nokta. :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 80 lere döndük birden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar