CagRi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kobe ayakta tutmaya calısıor ama Lakers bu sekilde sizce bu sene ne yapar.İçerisi zayıf hemde cok.Ne olur...[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Play-off'lara 6. veya 7. girer,6.olup Minnesota'yla eşleşip turu geçer sonra elenir,7.olursaPhoenix veya Clippers'La eşleşip direk elenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bı cacık olmaz![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya aslında free agenttan sprewell , utah da memo var boozer bıraksalar biz alsak , lamar karşı da indiana dan artesti alsak şampiyon olurdu valla lakers =) Ama lakersın 2007 planı var o zaman kadar bi bok olmaz lakerstan 2007 dede olcağını sanmıyorum olan kobe'ye oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 az kaldi birakicaklar zaten boozer'i :) ama talibi çok en son nyk de ilgileniyordu die hatirliyorum boozerla... boozer'i alsalarda adam olmaz o takımdan çok eksikleri var.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: tellos, 27 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: bı cacık olmaz! Daha söz söylemeye ne gerek var![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ligin basında cok umutsuzdum acıkcası pek guven vermıyordu takım ama sonra Kobe azmaya baslıyınca artarda galıbıyetler gelınce epey bı umutlandım.6. olarak zor gıbı ama 7 vea 8. olarak gırerız gıbı gelıyor.En buyuk sorun takımın gerı kalanının cok ıstıkrarsız olması yerı gelıyor kobe 11 sayı atıyor kazanıyoruz yerı gelıyor kobe 50 atıyor kaybedıyoruz.Bıraz ıstıkrar yakalayabılse bıraz daha savunma gucunu arttırabılse 6.lıgı bıle zorlarız aslındada nese playofflara gırelım yeter bana :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 chris mihm - kalıbının adamı değil. fazla yumuşak. güven vermiyor. brian cook - pota altında vücut vücuda mücadeleye girmiyor. çok başarılı olmasa da vasat bir orta-uzak mesafe atan uzun. istikrarsız. lamar odom - ribauntlarda takımı sırtlıyor. iyi de top dağıtıyor. ancak hücumda inisiyatifi eline alacak, zor anlarda kobeye eşlik edecek biri değil. smush parker - vasatın bile altında bir gard. şampiyonluğa oynayacak bir takımın ilk beşine yakışmaz. kwarme brown - 2001'in birinci tur birinci sırada seçilen oyuncusu ama çok basit hatalar yapıyor. yetenekli olduğu kesin fakat istikrardan yoksun. sasha vujacic - anlamış değilim devean george - bir istikrarsızlık abidesi daha. bazen çıkar arka arkaya 3 üçlük atar. bazen ortadan kaybolur. luke walton - babasının oğlu denemez. top eline yakışıyor. akıllıca asistleri var ama daha yolun çok başında. o da takımı alıp bir yerlere taşıyacak kadar iyi değil. kobe dışında maç başına 10 dakikadan fazla oynayan Lakers'lılar bunlar. ehh bu adamlarla bi takım nereye gidebilirse, lakers da oraya gidecek.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu takıma adam gibi bi uzun lazım mihm ve brown batırıyorlar resmen..[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bynum adam olsun lakers süper olur (pollyannacılık oldu ama yani bundan çok daha ii bi takım olur)[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Tek başına 60 sayı atan Kobe bile maçı kazandıramadıysa kepenkleri kapatma zamanı:)[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldix Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kobe tek 60 sayı atmıyor ki oyunu kuruyor, riband alıyor ,asist yapıyor, top calıyor hatta cogu zaman tek basına basket atıyot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 playoff lara gider ilk turda elenir. iyi bi 5 numara sart.[signature][hline]the devil is in the details [Bu mesaj uncla tarafından 01 Ocak 2006 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Graveyard, 30 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Tek başına 60 sayı atan Kobe bile maçı kazandıramadıysa kepenkleri kapatma zamanı:) 62 attığı dallas macını kastettıysen o macı farklı kazandı lakers ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 utah da yenmiş la yı.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Utah 98-94 yendi Lakersı.Maçı banttan izledim. Kirilenko 23 sayı,5 ribaund ve 5 asistlik performans gösterdi. Mehmet ilk yarı iyi oynayamadı ama benchten çok iyi katkılar geldi.Bütün yedekler sayı buldu.İkinci yarı Mehmet biraz toparladı ve maçı 16 sayı,8 ribaund ve 4 asistle tamamladı. Lakers'da ise Kobe Bryant yoktu.Nedenini bilmiyorum.Haliyle Lakers bocaladı.Brian Cook'un performansı iyiydi,19 sayı attı ve şut yüzdeside bayağı yüksekti. Genel olarak Utah daha iyi oynadı ama Kobe'siz Lakers karşısında zorlandı.Kobe olsaydı daha farklı olablirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu akşam rövanşı var LA /UTAH maçının. eğer utah bunu da kazanırsa Play Off çizgisinde yer değiştirecek iki takım. her ikisi için de ÇOK ÖNEMLİ altın değerinde maç.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Utah Northwest'ten lider olarak bile çıkar play-off'a...Minnesota iyi başladı ama yine çöküşte,Seattle geçen seneki performansını mumla aratıyor,Denver Camby'siz bşi yapamıyor...Kirilenko ve Mehmet böyle devam ederse guardların biraz daha etkili olmasıylada Utah rezil Northwest gurubunu lider bitirir..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 offf offf kı ne off 2 utah macını da kaybettık.Ki bu macların her bırı 2 mac sayılabılecek oneme sahıp.Cunku playoff yarısında oldugun bır takım sen yenılıyorsun ve rakıbıne mac kazandırıyorsun.Memphis macında yaptıgı bır yıldıza yakısmayacak buyuk sorumsuzlugundan sonra philedelphia macında Kobe den buyuk bır patlama beklıyorum.Kendını affettırmesı lazım taraftarlarına :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar