Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VinceCarter ın sizce en güzel özellikleri nelerdir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
air canada yaaa daha ne olsun işte..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Adına günde 1500 konu açılıyor ama boş beleş bir adam...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 28 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
air canada yaaa daha ne olsun işte..

?? canadalığımı kaldi adamın :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
smac smac ve gene smac[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
bu seneye bakarsan carter cok daha ıyı oynuyor t-mac ten gercı oda sakatlıklarla ugrasıyo ama olsun carter bu sene benı sasırtıyor devamlı[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
biraz acımasız davranmıyormusun ? Kidd sadece carter a calısan bır Pg degıl butun takımı oynatan bır oyuncu.Halıyle yanında kım oynarsa oynasın performansı artar ıster ıstemez.Ama kidd yerıne baska bır guard da olsa asa yukarı bu ayarda oynar zaten.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Ewet Finrod'a katılıyorum.Çok acımasızsınız.O adam sadece smaç basmıyo.Çünkü O adam Toronto'yu tarihinde ilk kez Playoff'lara taşımış bir adam.Kidd'e gelince, doğru yani Kidd'in yanında ben oynasam benimde performansım artar :D .T-Mac'in yanında kimse yok mu yani?[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Mesaj tarihi:
Kidd ile ilgili o kütüğe bile basket attırır dıye bır geyık var zaten :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 28 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
bence de basketbol bolümünün en sacma topici

+1
said:
senko, 28 Aralık 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
said:
Loli-pop, 28 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
air canada yaaa daha ne olsun işte..

?? canadalığımı kaldi adamın :)

The Prince artık lakabı.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Hollow-Man, 15 Ağustos 2003 12:22 tarihinde demiş ki:
Selam arkadaslarum ben büyüyünce frp olmak istiyorum.
FRP olmak için nereye başvurabilirim?
Mesaj tarihi:
abi saçma bi topik zaten bu v.c çılgınlığını da anlamak mümkün deil ne var yani o da normal bi basketbolcu bu kadar mı bi adam sevilir ya gidin kobeyi sevin bakın o 62 atıyor:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
gorun ıste gorun Nos dogru yolu bulmuş : )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
bence konuşurduk :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 29 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
Acaba o ünlü smacını basmasa bu kadar konuşuyor olurmuyduk Carter'ı?

milli takımdaki smacı mı?
eger oysa valla onla ozleşti artık o hareket bence onunda etkisi var..[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
fake ın bulaşmadığı ender bolumlerden bırıydı o da oldu sonunda[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
İyi sıçrıyor guzel smaçlar basıyor..Aslında O da normal bı oyuncu hem şut atıyor hem atakta oldukça iyi ama seyircinin dilinden konusuyor.O nu bu kadar iyi yapan bu[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
  • Yeni Oluştur...