yiit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bence Nba in gelmiş geçmiş en ii smaçcısı[signature][hline]Red Dragon
tellos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence de basketbol bolümünün en sacma topici[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
jankis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kafasının şeklini seviyorum mesela[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 air canada yaaa daha ne olsun işte..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Adına günde 1500 konu açılıyor ama boş beleş bir adam...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Loli-pop, 28 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: air canada yaaa daha ne olsun işte.. ?? canadalığımı kaldi adamın :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Dürüst,sözüne sağdık en önemlisi duyarlı olması..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Zeki, çevik ve ahlaklı.[signature][hline]Tomoe
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 smac smac ve gene smac[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sadece smçları para eder onun dişinda bişiyi yok T MAC onu her konuda sollamiş
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu seneye bakarsan carter cok daha ıyı oynuyor t-mac ten gercı oda sakatlıklarla ugrasıyo ama olsun carter bu sene benı sasırtıyor devamlı[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 t mac sakatta olsa çıkıp takımı kurtarior vince , kidd olmasa hiçbişey
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 biraz acımasız davranmıyormusun ? Kidd sadece carter a calısan bır Pg degıl butun takımı oynatan bır oyuncu.Halıyle yanında kım oynarsa oynasın performansı artar ıster ıstemez.Ama kidd yerıne baska bır guard da olsa asa yukarı bu ayarda oynar zaten.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ewet Finrod'a katılıyorum.Çok acımasızsınız.O adam sadece smaç basmıyo.Çünkü O adam Toronto'yu tarihinde ilk kez Playoff'lara taşımış bir adam.Kidd'e gelince, doğru yani Kidd'in yanında ben oynasam benimde performansım artar :D .T-Mac'in yanında kimse yok mu yani?[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Kidd ile ilgili o kütüğe bile basket attırır dıye bır geyık var zaten :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: tellos, 28 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: bence de basketbol bolümünün en sacma topici +1 said: senko, 28 Aralık 2005 23:10 tarihinde demiş ki: said: Loli-pop, 28 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: air canada yaaa daha ne olsun işte.. ?? canadalığımı kaldi adamın :) The Prince artık lakabı.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Hollow-Man, 15 Ağustos 2003 12:22 tarihinde demiş ki: Selam arkadaslarum ben büyüyünce frp olmak istiyorum. FRP olmak için nereye başvurabilirim?
NoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi saçma bi topik zaten bu v.c çılgınlığını da anlamak mümkün deil ne var yani o da normal bi basketbolcu bu kadar mı bi adam sevilir ya gidin kobeyi sevin bakın o 62 atıyor:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gorun ıste gorun Nos dogru yolu bulmuş : )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Acaba o ünlü smacını basmasa bu kadar konuşuyor olurmuyduk Carter'ı?[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bence konuşurduk :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: BulletRide, 29 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Acaba o ünlü smacını basmasa bu kadar konuşuyor olurmuyduk Carter'ı? milli takımdaki smacı mı? eger oysa valla onla ozleşti artık o hareket bence onunda etkisi var..[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 fake ın bulaşmadığı ender bolumlerden bırıydı o da oldu sonunda[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Fake make, gülmekten karnıma ağrılar girdi ahahahh. Çok ciddi muhabbetler giden bir topicte bu mesajı görünce dağıldım =)[signature][hline]Tomoe
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 İyi sıçrıyor guzel smaçlar basıyor..Aslında O da normal bı oyuncu hem şut atıyor hem atakta oldukça iyi ama seyircinin dilinden konusuyor.O nu bu kadar iyi yapan bu[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Öne çıkan mesajlar