Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKan Bayülgen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben severim yaa.Mantıklı konuşuyo ve gerçekleri söylüoyr.
Mesela magazin programları hakkında gerçekleri söylüo :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 05 Ocak 2006 00:31 tarihinde demiş ki:
ben severim yaa.Mantıklı konuşuyo ve gerçekleri söylüoyr.
Mesela magazin programları hakkında gerçekleri söylüo :)

bu herifi sevmemin bir nedeni de aslında tıpa tıp aynı düşüncelere sahip olmamız :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Okan Bayülgen televizyon camiasında en sevdiğim ve taktir ettiğim insanların başında gelir.Hiç bi zaman şöyle komiğim böyle şakacıyım gibi bi çabası olmamıştır ve sataşmaları çoğu zaman televole kültürüne ve kafası çalışmayan mankenlere yada insanlaradır.
Programlarına her zaman iyi hazırlanıp karşısına oturttuğu insan hangi kesimden olursa olsun onunla dolu bi program yapmayı başarabilmiştir.
Yıllardır programına katılan gençlere Boş işlerle uğraşmayın aptal olmayın .mesajını kendi uslubu ile vermeye çalışıyor ve bu işi sıkmadan yapıyor.
Onu biraz daha iyi gözlemleyin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 04 Ocak 2006 22:05 tarihinde demiş ki:
ben seviyorum bu adami.hic olmazsa salak salak espriler yapmiyor ya da ,gereksiz konusmuyor . cok mantikli.
[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 04 Ocak 2006 22:05 tarihinde demiş ki:
ben seviyorum bu adami.hic olmazsa salak salak espriler yapmiyor ya da ,gereksiz konusmuyor . cok mantikli.

aynen...
said:
matematik, 05 Ocak 2006 09:08 tarihinde demiş ki:
Okan diye birisinin varlığından bu forum sayesinde haberdar oldum.

Benim gibi yapın TVyi kapatın. ^_^

helal olsun :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Cagla Goldbreaker ---- Commando ----

Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc

[Bu mesaj GwindonSurion tarafından 05 Ocak 2006 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...