Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 alinacak mage lerde aranan tek sart item lari once bana pass lamalaridir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :PP mage den bozma paladin versek :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sen bize gelmion daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eheh sen bilirsin :P ben almisim choker of firelordumu oh mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 guildden ayrilmasam benimdi o biliosun :D dkp mi verdiler mi la size huaha rorix cildirdi dun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 isteyen arkadaslarimiz olabilir. upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 seyyartech bl hunter guild yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 shut down bl plz!!!!!!!!!!!!! yeter ama ya bıktım bu lagından atmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hızla yetısen bır warlock aranıza katılmak uzere :=) ancak turk guıd arıor daha bulamadı lvl 50 orc warlock [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 07:18 tarihinde, Outlaws06 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 catastrophe yeniden kuruldu; onyxia , ragnaros , hakkar ilk 2 hafta içerisinde guildin geldigi son noktadir. bwl kısa sürece başlayacagindan guild alimlari tekrar aktif hale getirilmiştir , karakterini yönetebilen , oyun bilgisine güvenen ve bu tarz "end game" instance lar da zaman harcayabilicek yeni uyeler alinacaktir .. başvuru için : www.catastrophe-eu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pis kevaşe :p lev 47 pala var lazımmı bol heal eden ve buff atan cinsinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-burninglegion-en&t=24146&p=1&tmp=1#post24146 arkadasiniza destek verin ^^ en guvendiginiz crafteri yazin yane beni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 selamlar, belki birçok guild için sıradan hale geldi ama, hajnal olarak toplamda 1 aydır çabaladığımız ve hatta bu süre içerisinde kendisine ulaşamadan bitirdiğimiz raidlerin sonucunda birkaç saat önce ragnaros'u devirdik. artık gönül rahatlığıyla bwl'ye gireceğiz. üyelerimize teşekkür edip kendilerini kutluyorum bir kez daha. şaman ve mage leglerinin haricinde işe yarar bir şey düşmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 4. deneme için bence çok iyi bi başarıydı.. özellikle kesilme anındaki ts deki muhabbetler bi harikaydı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben diyorum size bende bir terslik var siz inanmıyosunuz :d ben oyundayken kesemiyosunuz :d ben raiddeyken kesemiyosunuz paheuaheaheuhauaheu ben ev sırınırları içerisinde yokken end boss iniyor :d tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tebrikler guild hajnal, bu arada türk guildimisiniz?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 teşekkürler. çoğunlukla türk oyunculara sahip olmamıza rağmen, azımsanmayacak kadar yabancı oyuncu kitlesine sahibiz (45+25). bu aslında çok işimize yarıyor. bizim lag içinde çırpındığımız zamanlarda yabancı arkadaşların sayesinde ayakta kalıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evet bizdede onun muhabbeti oluyo bi kac tane gurbetci alsak mi diye yabanciya pek sicak bakmiolar gerci :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tebrikler hajnal, bwl'de başarılar dilerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bizde su ragnayi kessek ayar oldum valla 48 de ilk packler sonra 25 de 2.ler sonra wipe pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ninjalarız guildi yeniden kuruldu; xxx guildi , yyyy guildi, zzzz guildi ilk 2 hafta içerisinde ninjalanıp guild kasaları boşaltılan guildler. guild alimlari tekrar aktif hale getirilmiştir , karakterini yönetebilen , ninjalama bilgisine güvenen ve bu tarz "end ninja teknikleri" konusunda zaman harcayabilicek yeni uyeler alinacaktir .. başvuru için : www.ninjalarım-acimam.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 biz ilk son lar gelmeden %32 e dusurmustuk. phase1 de daha cok dps vermeniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 olsa dukkan senin :) sonlar bi geliyor ne mana kaliyor ne adam kalityor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 magelere wizard oil verin birde tum magelere felwooddan mana veren food toplatın,birikisinede flask verısenız dps sorunu olmaz,sonlar geldıgınde herkes ortada toplansın ve sonları nova ile durdurup tektek kesın,tüm mageler evo ları sonlardan sonraya saklarsa olay bitiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 flask ? para harcamaya gerek yok cd si doldukca fire pot icin stat ve dmg/heal veren itemlari 10 fr verio diye degismeyin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar